Sari la conținut

0746309425 / 0749582261 / 0746453750 , 0752606310 Casa mov (fosta locatie pe Slatinei)

Postări Recomandate

Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Apuci, sincer am si uitat de treaba asta, oricum totul protejat fara FK = nici un risc. Cel putin balonul nu avea cum sa se sparga la ce putza mica am.

Nu trebuie sa minti ;) noi am auzit altceva prin targ :))

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

nu mi'a placut ce anunt a facut Diesel.Intrebarea mea a fost careva la ea si a cerut analizele raspective?

(macar ai incercat sa scrii altfel....dar unu tot ti-a scapat :) )

i nu m-as duce de ce a anuntat Diesel.Chiar nu stiu pe cine sa cred?!

Mai papagalule. Esti fenomenal!!! Scrii ceva, poate aberatii, de pe un cont, te baneaza....revii, apoi nici pe tine insuti nu te mai crezi  :slap2

Ti-as sfatiu, ca inainte sa strici banutii pe fetite, sa merg intai la un psihiatru....apoi n-o sa mai ai batai de cap la care sa te duci, pentru ca n-o sa mai ai bani....dupa atatea pilule ce o sa cumperi dupe ce ii zici doctorului simptomele tale!  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

In primul rand,nu am facut papagal pe nimeni si in al doilea rand,nu am fost la nush ce fetite,daca vrei sa stii inca is virgin si nu am chef sa i'au ceva.Ca ai ceva cu Diesel ii scrii lui nu mie.Eu am intrebat frumos,daca nu stii nu te bagi.Da m'asi duce da dac se dezbraca gagica nu mai rezist.Dute tu la psihiatru.Adica eu intreb ceva si tu imi spui ca am nush ce cont.Eu nu am fost banat.Am intrebat ceva rau,am adus ceva acuzatii.eu asa cred ca nu

• Minus 1
Link spre comentariu

Atuncea ii bai cu nasul tau.Ah am fost si are analizele facute.Arata chiar mai bn decat inine la  poze,bibe la fata lasa de dorit dar compenseaza sanii aia moi si bucii aia frumosi.Singurul lucru ce nu mi'a placut ca nu saruta si pe obraz te lasa cu greu

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Merita sa o vizitati ca arata sexy la corp ma refer si isi merita aia 70 lei.Daca ar si saruta si geme ar putea sa creasca tariful la 100 lei si ar fi muatata la top escote.Eu cu siguranta o sa ma mai duc la ea ca mie mi'a placut

daa cum sa nu pentagonule si 150 daca ar saruta de ce nu,iar daca ar geme sau urla si 200 asai?  :slap2  :rax2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA

Merita sa o vizitati ca arata sexy la corp ma refer si isi merita aia 70 lei.Daca ar si saruta si geme ar putea sa creasca tariful la 100 lei si ar fi muatata la top escote.Eu cu siguranta o sa ma mai duc la ea ca mie mi'a placut

Io stiu una care te mozoleste de mama-focului, i-ti baga tzatzele in gura sa i l-e sugi, sare in pula c-a nimeni alta, cand sta capra se uita la tine si i-ti cere so futi tare ca i-i place, are orgasm unu dupa altu si chiar urla de placere. I-i place mult si in cur, si la sfarsit o i-a la supt si inghite tot ce i-i dai.

Cere 150, ce zici? I-i mult, i-i putin?

Asteptam cu nerabdare parerea t-a.

Multumim anticipat!

• Like 2
Link spre comentariu

Ar fi tare sa existe tipa aia.Astazi am sunat la doua da fara noroc.Pretu ii bun da m-asi targui la 100 cu ea.

Si eu am o intrebare pentru voi.Imi spune-ti va rog niste tipe max 27 ani pentru sex anal si sa nu fie grasa?

Daca ai dubii sau orice fel de indoiala, nu ezita sa ma contactezi pe PM.

Ca raspuns la intrebarea ta ... topic gresit, sectiune gresita. Sorry!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...