bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Apuci, sincer am si uitat de treaba asta, oricum totul protejat fara FK = nici un risc. Cel putin balonul nu avea cum sa se sparga la ce putza mica am. Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Apuci, sincer am si uitat de treaba asta, oricum totul protejat fara FK = nici un risc. Cel putin balonul nu avea cum sa se sparga la ce putza mica am.Nu trebuie sa minti noi am auzit altceva prin targ ) Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Eu sunt mic, nu stiu nimic. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Ei draci, daca si tu esti mic io mi-o mananc singura Link spre comentariu
Pentagonul Reputație: -39 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Salut is nou nout pe aici.M'am uitat la toate recenziile facute incepand de la pag 1 si in penultimele pagini nu mi'a placut ce anunt a facut Diesel.Intrebarea mea a fost careva la ea si a cerut analizele raspective? Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Lasa vrajeala ) Eu sunt mic, nu stiu nimic. Link spre comentariu
Pentagonul Reputație: -39 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Chiar va rog daca merge-ti la ea rugati-o sa va arate rezultatul analizei.Eu m-as duce ca arata bn in poze si nu m-as duce de ce a anuntat Diesel.Chiar nu stiu pe cine sa cred?! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Mergi tu si apoi ne spui si noua. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 nu mi'a placut ce anunt a facut Diesel.Intrebarea mea a fost careva la ea si a cerut analizele raspective?(macar ai incercat sa scrii altfel....dar unu tot ti-a scapat )i nu m-as duce de ce a anuntat Diesel.Chiar nu stiu pe cine sa cred?!Mai papagalule. Esti fenomenal!!! Scrii ceva, poate aberatii, de pe un cont, te baneaza....revii, apoi nici pe tine insuti nu te mai crezi Ti-as sfatiu, ca inainte sa strici banutii pe fetite, sa merg intai la un psihiatru....apoi n-o sa mai ai batai de cap la care sa te duci, pentru ca n-o sa mai ai bani....dupa atatea pilule ce o sa cumperi dupe ce ii zici doctorului simptomele tale! Link spre comentariu
Pentagonul Reputație: -39 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 19, 2014 In primul rand,nu am facut papagal pe nimeni si in al doilea rand,nu am fost la nush ce fetite,daca vrei sa stii inca is virgin si nu am chef sa i'au ceva.Ca ai ceva cu Diesel ii scrii lui nu mie.Eu am intrebat frumos,daca nu stii nu te bagi.Da m'asi duce da dac se dezbraca gagica nu mai rezist.Dute tu la psihiatru.Adica eu intreb ceva si tu imi spui ca am nush ce cont.Eu nu am fost banat.Am intrebat ceva rau,am adus ceva acuzatii.eu asa cred ca nu 1 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Amu cu faptul, ca eu sunt convins ,ca tu esti acel Diesel, nu poti face nimic.....asa sunt eu. Poate, am un nas prea fin 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 19, 2014 tot el e Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 tot el eEram convins Deci, Papagalule.....ia dute la un psiholog! Cazul tau ii deja grav!! 1 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Sa stii ca ai nasul prea fin! Amu cu faptul, ca eu sunt convins ,ca tu esti acel Diesel, nu poti face nimic.....asa sunt eu. Poate, am un nas prea fin Link spre comentariu
Pentagonul Reputație: -39 Postat Decembrie 21, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Atuncea ii bai cu nasul tau.Ah am fost si are analizele facute.Arata chiar mai bn decat inine la poze,bibe la fata lasa de dorit dar compenseaza sanii aia moi si bucii aia frumosi.Singurul lucru ce nu mi'a placut ca nu saruta si pe obraz te lasa cu greu 1 1 Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Decembrie 21, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Cred ca ai nevoie direct de un psihiatru. Ce analize are facute poti sa ne spui? 1 4 Link spre comentariu
Pentagonul Reputație: -39 Postat Decembrie 21, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 21, 2014 De hepatita C care sunt negative.Corect draga Crina?? 1 Link spre comentariu
Pentagonul Reputație: -39 Postat Decembrie 21, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Merita sa o vizitati ca arata sexy la corp ma refer si isi merita aia 70 lei.Daca ar si saruta si geme ar putea sa creasca tariful la 100 lei si ar fi muatata la top escote.Eu cu siguranta o sa ma mai duc la ea ca mie mi'a placut 2 Link spre comentariu
PEDANTUL Reputație: -13 Postat Decembrie 21, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Merita sa o vizitati ca arata sexy la corp ma refer si isi merita aia 70 lei.Daca ar si saruta si geme ar putea sa creasca tariful la 100 lei si ar fi muatata la top escote.Eu cu siguranta o sa ma mai duc la ea ca mie mi'a placutdaa cum sa nu pentagonule si 150 daca ar saruta de ce nu,iar daca ar geme sau urla si 200 asai? 1 Link spre comentariu
Pentagonul Reputație: -39 Postat Decembrie 21, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Nu dau 150 si 200 lei si nici mai mult.Da a-si da daca ar face 1 Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Merita sa o vizitati ca arata sexy la corp ma refer si isi merita aia 70 lei.Daca ar si saruta si geme ar putea sa creasca tariful la 100 lei si ar fi muatata la top escote.Eu cu siguranta o sa ma mai duc la ea ca mie mi'a placutIo stiu una care te mozoleste de mama-focului, i-ti baga tzatzele in gura sa i l-e sugi, sare in pula c-a nimeni alta, cand sta capra se uita la tine si i-ti cere so futi tare ca i-i place, are orgasm unu dupa altu si chiar urla de placere. I-i place mult si in cur, si la sfarsit o i-a la supt si inghite tot ce i-i dai.Cere 150, ce zici? I-i mult, i-i putin?Asteptam cu nerabdare parerea t-a.Multumim anticipat! 2 Link spre comentariu
zafluger Reputație: 567 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 23, 2014 O fi vreo Belladona aia de zici tu Brokoli... Link spre comentariu
Pentagonul Reputație: -39 Postat Decembrie 26, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Ar fi tare sa existe tipa aia.Astazi am sunat la doua da fara noroc.Pretu ii bun da m-asi targui la 100 cu ea.Si eu am o intrebare pentru voi.Imi spune-ti va rog niste tipe max 27 ani pentru sex anal si sa nu fie grasa? 2 Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Decembrie 26, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 26, 2014 "Prietene" ai gresit topicul pentru astfel de intrebari si ce ar fi sa rasfoiesti forumul poate mai descoperi ceva interesant. Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Ar fi tare sa existe tipa aia.Astazi am sunat la doua da fara noroc.Pretu ii bun da m-asi targui la 100 cu ea.Si eu am o intrebare pentru voi.Imi spune-ti va rog niste tipe max 27 ani pentru sex anal si sa nu fie grasa?Daca ai dubii sau orice fel de indoiala, nu ezita sa ma contactezi pe PM.Ca raspuns la intrebarea ta ... topic gresit, sectiune gresita. Sorry! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum