muresfan Reputație: 75 Postat Februarie 12, 2015 Postat Februarie 12, 2015 In meniu a fost adaugat si sexul anal. Pret anuntat "la prima strigare" 150 lei/30 minute oral, normal si anal. Foarte probabil negociabil.
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Februarie 14, 2015 Membru Premium Postat Februarie 14, 2015 Dar a saltat pretul, nu gluma.Probabil datorita ofertei foarte scazute de astfel de servicii pe piata mureseana.Parerea mea e ca nu e de aceasta suma. Poate 100 lei ar suna mai plauzibil.
muresfan Reputație: 75 Postat Februarie 15, 2015 Postat Februarie 15, 2015 Master,cum am spus la ea totul e negociabil in functie de cum te prinde si cum o prinzi. Normal+oral face si cu 60 de lei, dar am auzit-o negociind la telefon si 70-80.
solobanu Reputație: 328 Postat Noiembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Postat Noiembrie 22, 2015 Am fost si eu pe la dameza respectiva. Locatie str Muncii la parter. Intri si te intimpina o persoana in jur de 38-42 de ani, micuta cu sinii marisori dar lasati ....(virsta), cu un fund mare Face parte din categori BBW. Oralul il face ok... nu iti place sa te joci cu sfircurile si nici sa ii masezi sinii. Se urca pe tine cum vrei simuleaza placerea si la final ejaculare in caciulta. Presonal nu mi-a placut ...face totul mecanic....dar pentru o descarcare merita.
muresfan Reputație: 75 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 Revizitat dameza dupa o pauza de mai bine de un an(intrigat si de povestea de mai sus referitoare la sani, eu amintindu-mi altceva).Aceiasi locatie de Muncii. Nimic schimbat in interior, cu exceptia zgomotelor facute de un patruped inchis intr-o camera(nu cea de lucru) iar la telefon nu renunta nici cand presteaza oralul. Era aproape comic s-o auzi dand informatii unui potential client in timp ce se ocupa de trezirea soldatului.Nu a avut nicio problema sa ma joc cu sanii/sfarcurile ei(as usual).Prestatia in nota obisnuita. Halatul: 60 de lei(OP+NP), desi se poate si ONP, iar analul a fost inclus in meniu, dupa cum spuneam si mai sus, chiar daca nu am verificat(inca).
gabongh Reputație: 25 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Mures Oras:Mures Postat Aprilie 16, 2016 Am fost si eu de curând și am fost mulțumit. Tipa nu e wow însă prestează bine. Confirm locația de pe muncii. Am plătit 150 oral N (as zice 8), normal P (as zice 8) si anal P (as zice 6 că face). All in all Ok. Merita banii.
mudura Reputație: 105 Postat Mai 17, 2016 Oras:Neumarkt am Mieresch Oras:Neumarkt am Mieresch Postat Mai 17, 2016 stie careva daca doamna/domnisoara accepta sa iti "bagi botul in savarina"?
muresfan Reputație: 75 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 stie careva daca doamna/domnisoara accepta sa iti "bagi botul in savarina"? da, accepta. cel putin la 69. Ramane sa poti sustine greutatea
gabongh Reputație: 25 Postat Mai 21, 2016 Oras:Mures Oras:Mures Postat Mai 21, 2016 Pai de ce mergem la sală 😃
muresfan Reputație: 75 Postat Mai 22, 2016 Postat Mai 22, 2016 Pai de ce mergem la sală Dupa o vizita la ea nu mai ai nevoie de sala
sexman410 Reputație: 9 Postat Iunie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iunie 7, 2016 Bifata si doamna.Locatie in tudor, pe muncii, la parter. Ca servicii ofera on, np, si anal, accepta si cu 2 deodata, lucreaza non stop. Aspect, inaltime cam 155, kg 80+ sani mari dar destul de tari, e tare carnea pe ea, fund foarte mare, fata comuna. La oral nu e wow, o suge si cam atat, fara atentie la alte zone. Finalizarea se poate oral sau pe corp. La normal se misca, geme, vorbeste vulgar, excitant, se misca destul de bine, accepta orice pozitie in limitele corpului ei avand in vedere kg. E vorbareata, vorbeste mult, dupa ce termini daca nu are client te tine la povesti. Note: locatie 9 aspect 8 oral 7 normal 7 De recomandat, da. Platit 70 lei, am stat in jur de 45 min. 2
catalin43 Reputație: 150 Postat Iunie 9, 2016 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iunie 9, 2016 Marti , in trecere prin Tg.Mures am incercat sa reintalnesc si eu personajul....la intrarea in Mures dinspre reghin am sunat ,a raspuns si foarte bucuroasa a spus ca ma asteapta( am precizat ca fac in jur de 15 min si a spus ca nu este o problema)...ajuns in 15 min ,sun si ...nu raspunde...ok....mai stau 5 min. si sun din nou...raspunde si spune sa mai astept ca are pe cineva care a platit 2 numere si ca mai are unul....socat dau sa spun ceva "romaneste"dar fata repede ca nu e o problema in 10 min rezolva si pot venii.....am zis pas si am plecat....povestea nu se termina, incepe fata sa sune si sa trimita SMS ...ca ce nu puteam sta 10 min ca nu a durat mai mult...asa a tinut-o inca vreo 20 de km spre Sighisoara unde am incercat la Antonia.......povestea acolo..
muresfan Reputație: 75 Postat Iunie 9, 2016 Postat Iunie 9, 2016 eu incerc sa-mi imaginez cum s-a simtit clientul care urma sa fie rezolvat in 10 minute
soso01 Reputație: 2 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 Bună Am fost la ea de doua ori și asta pentru ca e ieftina în rest nimic care sa te facă sa te intorci
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Iulie 14, 2016 Membru Premium Postat Iulie 14, 2016 Daca faci si o recenzie completa, poate primesti si niste puncte de reputatie. 4
soso01 Reputație: 2 Postat Iulie 15, 2016 Postat Iulie 15, 2016 Are un apartament 2 camere destul de curat . Chiar dacă am făcut dus relativ recent , m-am clătit încă o data.Ea e de statura mica asa 1.60 și plinuța.Am plătit 100 pentru o ora , 2 ejaculări. Oral protejat 7Normal protejat 6Anal nu am incervat darface pentru 150Prezervativele foarte strâmte aproape de durere, probabil cele mai ieftine 2
unudulce Reputație: 6 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iulie 15, 2016 Anal 150 separat sau total 150 lei?
gabongh Reputație: 25 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iulie 16, 2016 În total 150, nu separat. Eu atât am plătit.
soso01 Reputație: 2 Postat Iulie 22, 2016 Postat Iulie 22, 2016 Revin.Am fost recent la ea .Mi-a făcut un oral minunat fără protecție. 9 cu plus
zidezi Reputație: 528 Postat August 1, 2016 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Postat August 1, 2016 Am fost de doua ori la domnisoara. De fiecare data era pe ciclu, asa ca m-am multumit de fiecare data cu cate un oral foarte bine facut. Cel putin eu l-am apreciat. Facut atat lent, cat si in viteza, cu multe ruperi de ritm . Platit de fiecare data 50 de lei. Poate pare mult pentru un oral, dar din punctul meu de vedere, a meritat "investitia". Despre apartament si domnisoara, nu voi zice nimic, tinand cont ca nu mai e nimic in plus de adaugat.
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 20, 2017 Întrucât pentru una din zilele de vineri sau sâmbătă ar fi urmat să ajung la o sesiune în Cluj,unii s-ar putea să știe la ce mă refer, mi-am modificat programul în acest sens,program făcut inițial pentru București!Pentru că a apărut o problemă care a făcut ca sesiunea să nu mai aibă loc,dar nu mai puteam da înapoi pentru că dădea prea grav de bănuit,am încropit de un mic business în apropiere de Târgu Mureș.Deoarece tot eram plecat,mi-am zis să îmi ușureze coaiele în care presiunea creată de imaginație legat de sesiune era foarte mare!Aveam trei variante:1. Să iau topicele la control și să aleg ceva. Dar presupunea ceva timp pentru decizie precum și un oarecare risc, așa că am renunțat. 2. Să merg la pleasurejust4you. Dar asta insemna un disponibil de timp de minim 2 ore.Nu aveam acest timp !3. Această doamnă pe care o cunoșteam de 4-5 ani .Am ales această variantă ca fiind cea mai potrivită pentru această situație!
gicu69 Reputație: 78 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Ianuarie 23, 2017 Întrucât pentru una din zilele de vineri sau sâmbătă ar fi urmat să ajung la o sesiune în Cluj,unii s-ar putea să știe la ce mă refer, mi-am modificat programul în acest sens,program făcut inițial pentru București!Pentru că a apărut o problemă care a făcut ca sesiunea să nu mai aibă loc,dar nu mai puteam da înapoi pentru că dădea prea grav de bănuit,am încropit de un mic business în apropiere de Târgu Mureș.Deoarece tot eram plecat,mi-am zis să îmi ușureze coaiele în care presiunea creată de imaginație legat de sesiune era foarte mare!Aveam trei variante:1. Să iau topicele la control și să aleg ceva.Dar presupunea ceva timp pentru decizie precum și un oarecare risc, așa că am renunțat.2. Să merg la pleasurejust4you.Dar asta insemna un disponibil de timp de minim 2 ore.Nu aveam acest timp !3. Această doamnă pe care o cunoșteam de 4-5 ani .Am ales această variantă ca fiind cea mai potrivită pentru această situație!si cum e merita? 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 23, 2017 si cum e merita?Pentru 50 de lei,merită!Să nu fi prea pretențios la ambalaj,deși nici acesta nu este foarte rău!Poate revin cu o recenzie!
gicu69 Reputație: 78 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Ianuarie 23, 2017 atat a fost 50?o sa incerc si eu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum