Sari la conținut

ajutor

amajea

Postări Recomandate

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Salut . Nu stiu in ce masura am voie sau nu , dar ce cauti tu gasesti pe www.plaere.ro sub pseuda ducesa_de_alva_carolina , mai e si pe alte siteuri cu specific , dar asta an probat o si e ok . Succes .

• Oras:Alba iulia
  • Oras:Alba iulia
Postat

Nu este valabil numarul nu il are nimeni?

Se pare ca ori nu activeaza ori are alt numar , eu asta lam avut asta la-m dat ..

Postat

Se pare ca ori nu activeaza ori are alt numar , eu asta lam avut asta la-m dat ..

Salut, revin asupra nr. de mai sus am reusit sa vb cu doamna in cauza, nr este ok, ca si tarife mi s-a mentionat 100 lei oral protejat, 150 oral neprotejat, 200 de lei normal, la care eu am intrebat fin sau ora, iar dameza mi-a precizat oricum doresc, sa ma simt eu bine, iar preturile pt. anal incep de la 500 lei in sus in functie de dimensiunile fiecaruia. Ca si locatie nu mi-a precizat nimic, cred ca doar la camera undeva, ( pe care tot clientul o plateste).

Preturile mi se par totusi putin cam piperate pt orasul nostru, o sa incerc deseara la sfaturile damezei sa o contactez dupa ora 22:00, cand va fi disponibila sa ne intalnim si o sa revin cu un post.

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cu cat sunt mai putine fete intr-un oras , cu atat preturile sunt mai mari.. e simplu economie de piata.. nu exista oferta cresc preturile

Postat

Salut, revin asupra nr. de mai sus am reusit sa vb cu doamna in cauza, nr este ok, ca si tarife mi s-a mentionat 100 lei oral protejat, 150 oral neprotejat, 200 de lei normal, la care eu am intrebat fin sau ora, iar dameza mi-a precizat oricum doresc, sa ma simt eu bine, iar preturile pt. anal incep de la 500 lei in sus in functie de dimensiunile fiecaruia. Ca si locatie nu mi-a precizat nimic, cred ca doar la camera undeva, ( pe care tot clientul o plateste).

Preturile mi se par totusi putin cam piperate pt orasul nostru, o sa incerc deseara la sfaturile damezei sa o contactez dupa ora 22:00, cand va fi disponibila sa ne intalnim si o sa revin cu un post.

Update: revin de la o intalnire gen Tales from the crypt dameza in cauza undeva la 44-45 de ani in jur de 90 de kg corp atletic indesata bine, cand am vazut-o am zis pas m-am facut ca vb la tel si da-i bice, e exagerat ce tarife are dansa pt serviciile sale, cel putin la felul cum arata; cu 30 lei o doamna asemanatoare (34-35 ani)presta in zona dedeman cu cva timp in urma, o anume Simona, care de banii aia era mai mult de cat ok, app. Daca stie cineva despre cn vorbesc poate ne ajuta cu un nr de tel.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.