rianovich Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2015 M-am saturat sa verific numere pe gugle Poate cineva sa-mi recomande o maseoza cu adevarat profesionista?As vrea un masaj bun de 60-90 minute, pe masa, curat, etc. nu neaparat cu finalizare sau alte alea. As pune pe primul plan masajul, laba cu ulei imi fac si singur sau ma duc la un salon dc e cazul de futai Serios, as vrea sa ma relaxez cu un masaj super, o tipa draguta, decenta. Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 masaj facut bine nu relaxeasa, pana sa iti relaxeasa trebuie 3/4 sedinte, la inceput doare ca naiba din cauza ca rupe muschii din stress si acid uric. sigur un masaj facut bine nu i o femee cu push up si tocuri ca iti face, dar o baba cu esperienta si spate ca barbat si muschii sa faca masaj ca lumea pe 60/90 minute. asa ca mai bine sa te duci la un salon pentru masaje, si faci abonament de 8/10 sedinte. asa iti costa sedinta in jur de 35/40 ron... dupa sedinta a 4/5 o sa iti relaxeasa doar. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 incearca la elena!! Link spre comentariu
rianovich Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 18, 2015 corect, nici nu cautam o piesa as vrea o tipa (doamna) draguta totusi, masaj mai tare (aka nu abureala + mangaieri) fara nud, tzatze uleiate, etc. dar totusi cu tente senzuale. accent pe masaj. in londra am fost la un salon chinezesc, mai nene, pentru 60 lire tipa aia a fost dementiala. la ce ma refer: a inceput cu spatele si nu cu fata cum se practica pe la noi, picioare, talpi, spate, maiini intoarse pe spate, fara sa insiste in acelasi loc de prea multe ori. coloana, revenea pe picioare, pe fese (e o senzatie excelenta) pana la talpi... apoi fata, pe pulpe (e excelent) pe burta (da, habar nu aveam ca se face si pe burta si eu sunt mai slabut, a fost super). la final, handjob oukey, eram deja excitat. nu gasesc asa ceva la noi. am fost la Kineto de cateva ori si vreo 2 tipe ar fi ok, masajul este spre foarte bun insa la programare, nu este garantat ca nimeresti aceeasi persoana.in plus, extra nimic, e posibil sa vrei totusi ceva, nu? macar putin erotism, senzualitate, etc. am nimerit si maseuze ultra proaste, incepatoare de-a dreptul si chiar ma amuzam cat de bou sunt sa platesc asa ceva fara macar sa faca nimic in plus btw., la astia platesti 10 sedinte pe care obligatoriu trebuie sa le consumi intr-o luna. 55 lei sedinta, una gratis, nu prea merita abonamentul. poti recomanda un salon? Link spre comentariu
hide_and_seek Reputație: 108 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2015 https://nimfomane.com/forum/user/135821-elenaaly33/ - ptr masaj erotic clasic cu o tipa cu un fizic de 9,5,masaj de 10 https://nimfomane.com/forum/user/90231-marta/ - ptr un masaj terapeutic adevarat! Te scoala din morti femeia asta,dar vezi ca nu ai parte de erotic,doamna are in jur de 50 de ani, sta imbracata pe parcursul sedintei. Nu e loc de nimic altceva. La sfarsit ai parte de o laba bine executata! Preturile sunt mai mult decat ok la ambele dar ele ca femei si prestatie sunt total diferite. Se merita la ambele,acum depinde ce anume cauti tu mai exact.Bafta! Link spre comentariu
rianovich Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 18, 2015 ambele au numerele inchise, ai vre-un numar valabil? Link spre comentariu
rianovich Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 18, 2015 Marta este doamna din topicul asta? Mai in varsta si o lauda toata lumea?https://nimfomane.com/forum/topic/19062-doamna-masaj-terapeutic-si-de-relaxare-foarte-bun-07462465560734714391/page-2 Vre-un numar de telefon va rog? Multam fain. Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 19, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 19, 2015 Raisa de la obor iti rupe oasele.Sau elena Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iulie 19, 2015 Daca vrei DOAR masaj, iti recomand masaj calea mosiilor 0720696842, doamna Martha Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum