Sari la conținut

mișkin vs restu' lumii

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed
Postat

imi place citatele...asta e de pe Citatepedia.ro :

''Barbatii se impart in doua categorii : cei care au fost impresionati de Sorina si cei care nu recunosc''

ba Laurian, cum dracu, bre? ce femei ai vazut tu la viata ta, daca 160 de cm, niste dinti de plastic si tzatze second hand te-au dat pe spate?

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sa ne pisam pe Miskin....cu jet, va rog! =)) =)) =))

FraEre, ai topic, pisa-te-as in freza.  :urgay

• Like 5
Postat

ai de plm...a aparut JAGARDEAUA...mintenas apar impresionatii.

uite, fa...de la mine...

post-167742-0-34172700-1437247691_thumb.jpg

Postat

si..ca sa nu uitam, cine esti...

''Tu ești cea care suge pula în realitate.Însă maică-ta (și aici îmi cer scuze că o aduc în discuție) ia muie zilnic și o să ia câte zile va mai avea, și va înghiți, în sec, că fie-sa este o TÂRFĂ. 

Hai să facem un test.Sun-o pe mama ta și întreab-o din ce îți câștigi tu existența. Ce va răspunde? 
Asistent manager, expert contabil, asistenta medicală? 
Nu,toanto.
Va zice:" Fata mamii, tu ești curvă "

Pentru că asta ești și din asta trăiești.Ești o târfă.Tu ai ales asta,nu eu.
Tu poți acum să spui orice despre mine, să mă înjuri în orice chip, de morți și de mamă. Dar ce zici tu e inofensiv pentru mine și nu mă atinge cu nimic, pentru că știu că nu este adevărat 
În schimb, observațiile mele referitoare la persoana ta se bazează pe realități palpabile.
De ce? Îți repet, pentru că ești o curvă și te fuți pe bani, și puțini. 
Dimineața ești curvă, atunci când te trezești, idem când aștepți tramvaiul să coboare clienții tăi.5,6 sau 10.Nici Dumnezeu nu îi mai numără, Doamne iartă-mă. Ziua următoare, tot curvă ești. 

De prețul tău, nici nu mai discut.Nu valorezi nimic.Te fute tot norodul și nărodul. Paradoxal,ai impresia că ești curva lui Borgia în Florența. 
Dar, ca să te încurajez puțin, tu nici nu ar trebui să iei în considerare vorbele mele.Probabil deja ești imună. Numai eu de câte ori ți-am zis că ești o curvă ieftină și proastă. 
Așa că, mai bine ai lua o gură de Listerine, spală duhoarea de spermă de la clientul care tocmai a ieșit pe ușă și pregătește-te de noul client, pentru că, da, ai ghicit, ești o târfă și nimic altceva, iar meseria ta, nu ca în bancul ăla răsuflat, ci în viața reală, este să iei muie. 

Până se va schimba situația.. 
Hold your horses, târfo. ''

• Like 2
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

fa...vezi ca-ti pica lucrarea dentara de la atata sperma...

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

....si femeile se pisa pe tine :))) bravo Sorina...de mult n-am mai ras asa bine :laugh2

miskinel...in noaptea asta facem cheta sa te futem in gura...eu zic sa mergi la culcare :))))

• Like 3
Postat

....si femeile se pisa pe tine :))) bravo Sorina...de mult n-am mai ras asa bine :laugh2

miskinel...in noaptea asta facem cheta sa te futem in gura...eu zic sa mergi la culcare :))))

fa, mergi si tu pe la scoala ajutatoare, fa un refill, ia niste muie de la tovarasii tai...asa sa ai curaj...apoi revino, cu gura plina...iti mai dau si eu.peste cioc.fara cheta...pe gratis.

prost mai esti, bre. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Reputație: 3245
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

This looks promising! Cine are popcornul?!

Postat

vad, legionarule.

confirm ca esti tu si picon. :laugh2  :laugh2  :laugh2

hai. bre, cu listele alea cu martorii tai...d-aia am pierdut eu dimineata aia cu tine?

pana una alta...esti FIX PULA.

expert in gifs...un cacat. :laugh2  :laugh2  :laugh2

pune, bre , pozele alea...sa-ti revina increderea in sine...ca nu e de ajuns sa tot o sugi in grup.

• Oras:bucuresti
Postat

imi place citatele...asta e de pe Citatepedia.ro :

''Barbatii se impart in doua categorii : cei care au fost impresionati de Sorina si cei care nu recunosc''

ba Laurian, cum dracu, bre? ce femei ai vazut tu la viata ta, daca 160 de cm, niste dinti de plastic si tzatze second hand te-au dat pe spate?

Hai să te lămuresc, că văz că te-a marcat: era o expresie acu' ceva vreme "barbații sunt de două feluri: cei care fac laba și cei care nu recunosc". Seamănă? Io zic că da!

Am cunoscut-o pe Sorina, părerea mea despre ea o abordăm cu altă ocazie (e bună, oricum), ideea e, că ai mușcat cu poftă din ce nu îți era adresat.

Văd că ai repostat chestia aia cu "târfa". Ai redescoperit insulina? Seamănă cu o dezvăluire, oricum.

• Like 3
Postat

Hai să te lămuresc, că văz că te-a marcat: era o expresie acu' ceva vreme "barbații sunt de două feluri: cei care fac laba și cei care nu recunosc". Seamănă? Io zic că da!

Am cunoscut-o pe Sorina, părerea mea despre ea o abordăm cu altă ocazie (e bună, oricum), ideea e, că ai mușcat cu poftă din ce nu îți era adresat.

Văd că ai repostat chestia aia cu "târfa". Ai redescoperit insulina? Seamănă cu o dezvăluire, oricum.

si am sa o repostez ori de cate ori ia o pauza de la supt pula lui Nelu de pe RATB.asa,sa isi aminteasca ce reprezinta  :laugh2  :laugh2  :laugh2

te rog nu fii ironic cu mine...ne prostim, ne injuram...dar n-ai cu ce,atunci cand trebuie...ai citit tu Divina Comedie la 13 ani asa cum am fost eu pe Everest.

sezi bland.

Postat

si am sa o repostez ori de cate ori ia o pauza de la supt pula lui Nelu de pe RATB.asa,sa isi aminteasca ce reprezinta :laugh2 :laugh2 :laugh2

te rog nu fii ironic cu mine...ne prostim, ne injuram...dar n-ai cu ce,atunci cand trebuie...ai citit tu Divina Comedie la 13 ani asa cum am fost eu pe Everest.

sezi bland.

Știi care-i culmea? Că până la un punct păreai inteligent.

Și ai dreptate: n-am citit-o, vroiam doar să par interesant!

• Like 1
Postat

Știi care-i culmea? Că până la un punct păreai inteligent.

Și ai dreptate: n-am citit-o, vroiam doar să par interesant!

bine, bre, ca recunosti ca esti prost.

n-a fost greu, nu?

incep sa te stimez deja...zambesc afabil si condescendent...

daca imi mai deschizi un topic...iti trimit si flori.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Misikine, schimba dreaq cd-ul ala, de doua saptamani aceiasi vrajeala coclita, io sunt fix pula, sorina e curva, picon e....., marean e.....spune ceva sa captezi atentia publicului spectator, de-te dreaq de maimutoi  =))

http://www.poftaderas.ro/fisiere/2012/01/2785_eu-tiam-spus-cai-kikat-da-tu-aur-aur.jpg

Hai ti pup...cu stropi :)

http://4.bp.blogspot.com/-2wrcgOvKoNw/VPICR2YBePI/AAAAAAAAap8/HWq6AhheKc4/s1600/stranut.gif

• Like 5

Postat

io sunt fix pula, sorina e curva, picon e....., marean e.....spune ceva sa captezi atentia publicului spectator,

si ce am zis gresit, cap de sfecla?

ai vazut ce tare-n clanta esti?..te-am luat pe graiul tau, te-ai cacat pe tine si ai inceput cu dezvaluiri din anii 80.

ba ca faci milioane, ba pat cu baldachin...te-am trimis la somn atunci, tu ziceai ca io-s activ pe forum...cand tu cu mecla pe net la 3 noaptea sa faci pe eroul cu mine, cand eu ti-am zis ca nu faci nici cat doua cepe degerate.

crezi ca am ceva de dovedit?...nimic, bre...tu ai incercat sa faci pe interesantul.

asta e...pot sa te fac in orice fel si chip, insa numitorul comun este : esti FIX PULA.

=))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))

dar, ca sa nu zici ca sunt rau, te las sa te desfasori in voie pe topic...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...