jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 19, 2015 .
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 19, 2015 Uite un hint cu privire la profilul tău psihologic...când toată lumea te înjură, îți vorbește urât, te ridiculizează, reacționezi violent și încrâncenat, când cineva ți-a arătat o urmă de simpatie, te-ai înmuiat ca un pisoiaș și ai pus persoana respectivă, thecat, pe o treaptă superioară. Ce crezi că înseamnă asta? Sau ce mesaj crezi că este transmis, "cititorilor" neimplicați in "războiul" tău?Eu cred că tu ești o persoană inteligentă, o persoană proastă nu este in stare să copieze sau măcar să știe ce să caute pe google, dar nici persoanele cu care te cerți tu aici nu sunt proaste sau mai prejos de tine, oricare este existența lor sau modul de a și-o câștiga. E trist să văd tot mai mulți membri certandu-se pâna la pierderea oricărui respect și cenzuri, fără a se ține cont de limite sau de un gram de bun simț. E și mai trist că oamenii care ajung la asta au mai mult de doi neuroni. Nu fac pe moralista, și eu am avut altercațiile mele, normale, la caterincă de cele mai multe ori, de plictiseala sau de distracție, dar certurile astea infinite mă sperie in aceeași măsura in care mă dezamăgesc! Urlă frustrarea romanului din toți rărunchii pe acest forum, complexele, Suferințele noastre "genetice", nimicnicia, neputința...trist, foarte trist pentru noi. In aceasta notă dramatică, mă duc să fac bagajele, maine plec la francezi. Futu-i in gură, cât de nesuferiți sunt și cât de mult ii disprețuiesc! Și când simt și văd cât potențial are țara mea și oamenii mei, mă oftic și mai rău să văd pe ce se "consumă" masele cu materie cenușie! Bag și o vodcă să împachetez mai frumos! Să vă fut in bot, ce m-ați mai ienervat! tocmai te-am scos de la ignor, mami.
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Eu cred că tu ești o persoană inteligentă, o persoană proastă nu este in stare să copieze sau măcar să știe ce să caute pe google, dar nici persoanele cu care te cerți tu aici nu sunt proaste sau mai prejos de tine, oricare este existența lor sau modul de a și-o câștiga. E trist să văd tot mai mulți membri certandu-se pâna la pierderea oricărui respect și cenzuri, fără a se ține cont de limite sau de un gram de bun simț.Atât ai nimerit.Era culmea sa ma iau de TheCat. Uite..iţi dau si eu un hint.Eu nu am atacat persoane,am atacat atitudini. Sa nu spui nimic de branza lor.
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 tocmai te-am scos de la ignor, mami.Iubitu' meu frumos, ce drag mi-e de tine, veața mea!
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 Atât ai nimerit.Era culmea sa ma iau de TheCat. Uite..iţi dau si eu un hint. Sa nu spui nimic de branza lor.Mersi, dă-i la balamuc, că nici nu vorbesc cu ei, gomoșii naibului!
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 Mult ai scris, ce plm ai zis? Dacă vrei să umbli cu mine, fă-mi un rezumat în maximum două rânduri Ti pup la smoc )Bag pula! Singurele două cuvinte ce mi-au venit pe baza de rezumat! 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Mersi, dă-i la balamuc, că nici nu vorbesc cu ei, gomoșii naibului! Alt hint.Nu pierde vremea cu Louvre.Musée d'Orsay e mai interesant. Dacă nu cumva, stii deja asta. Quartier Latin, idem.
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 Uite un hint cu privire la profilul tău psihologic...când toată lumea te înjură, îți vorbește urât, te ridiculizează, reacționezi violent și încrâncenat, când cineva ți-a arătat o urmă de simpatie, te-ai înmuiat ca un pisoiaș și ai pus persoana respectivă, thecat, pe o treaptă superioară. Ce crezi că înseamnă asta? Sau ce mesaj crezi că este transmis, "cititorilor" neimplicați in "războiul" tău? Eu cred că tu ești o persoană inteligentă, o persoană proastă nu este in stare să copieze sau măcar să știe ce să caute pe google, dar nici persoanele cu care te cerți tu aici nu sunt proaste sau mai prejos de tine, oricare este existența lor sau modul de a și-o câștiga. E trist să văd tot mai mulți membri certandu-se pâna la pierderea oricărui respect și cenzuri, fără a se ține cont de limite sau de un gram de bun simț. E și mai trist că oamenii care ajung la asta au mai mult de doi neuroni. Nu fac pe moralista, și eu am avut altercațiile mele, normale, la caterincă de cele mai multe ori, de plictiseala sau de distracție, dar certurile astea infinite mă sperie in aceeași măsura in care mă dezamăgesc! Urlă frustrarea romanului din toți rărunchii pe acest forum, complexele, Suferințele noastre "genetice", nimicnicia, neputința...trist, foarte trist pentru noi. In aceasta notă dramatică, mă duc să fac bagajele, maine plec la francezi. Futu-i in gură, cât de nesuferiți sunt și cât de mult ii disprețuiesc! Și când simt și văd cât potențial are țara mea și oamenii mei, mă oftic și mai rău să văd pe ce se "consumă" masele cu materie cenușie! Bag și o vodcă să împachetez mai frumos! Să vă fut in bot, ce m-ați mai ienervat! Keep calm si respirasanutiplesneascavreovena!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 19, 2015 Alt hint.Nu pierde vremea cu Louvre.Musée d'Orsay e mai interesant. Dacă nu cumva, stii deja asta. Quartier Latin, idem....ce bine ii sa ai google )) 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2015 ...ce bine ii sa ai google ))E un cosmopolit, măi! Nu orișicine pă lumea asta... Luvru e sub demnitatea ilustrei sale personalitați... Și mai și mănânca căcat: e aproape imposibil, la cât de mare e Luvrul să nu găsești ceva să-ți placă. 2
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 Alt hint.Nu pierde vremea cu Louvre.Musée d'Orsay e mai interesant. Dacă nu cumva, stii deja asta. Quartier Latin, idem.Nu merg in Paris.
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 E un cosmopolit, măi! Nu orișicine pă lumea asta... Luvru e sub demnitatea ilustrei sale personalitați... Și mai și mănânca căcat: e aproape imposibil, la cât de mare e Luvrul să nu găsești ceva să-ți placă.Nu e vorba de asta.Orsay e mai intim si nici nu e asaltat de turisti. Te rog sa te liniștești. N-ai cu ce.
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Nu merg in Paris.Ok.Atunci ignora ce am scris.
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 E un cosmopolit, măi! Nu orișicine pă lumea asta...Luvru e sub demnitatea ilustrei sale personalitați... Și mai și mănânca căcat: e aproape imposibil, la cât de mare e Luvrul să nu găsești ceva să-ți placă.Are curve,pizde si balacareala ieftina? Ca daca nare nu intereseaza pa nimeni daci!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 19, 2015 E un cosmopolit, măi! Nu orișicine pă lumea asta... Luvru e sub demnitatea ilustrei sale personalitați... Și mai și mănânca căcat: e aproape imposibil, la cât de mare e Luvrul să nu găsești ceva să-ți placă.De unde sa stie el de Louvre...neam de neamu` lui n-a calcat pe acolo 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Are curve,pizde si balacareala ieftina? Ca daca nare nu intereseaza pa nimeni daci!Nu.Alea-s în Place de Pigalle.
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2015 Alt hint.Nu pierde vremea cu Louvre.Musée d'Orsay e mai interesant. Dacă nu cumva, stii deja asta. Quartier Latin, idem.Și încă ceva, telectualule: Centrul Pompidou se află în "antiteză" cu Luvrul, nu Orsay-ul! Sau te-a dat pe spate Facerea Lumii a lui Courbet? Dă repede pă gugăl, dacă nu ști! 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Și încă ceva, telectualule: Centrul Pompidou se află în "antiteză" cu Luvrul, nu Orsay-ul! Sau te-a dat pe spate Facerea Lumii a lui Courbet? Dă repede pă gugăl, dacă nu ști!Stii ce m-a dat pe spate? Ca Brancusi e expus la Pompidou... N-ai cu ce.
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 Ok.Atunci ignora ce am scris.Eu pot, ei nu ) here we go again! Fight!!!!
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2015 Stii ce m-a dat pe spate? Ca Brancusi e expus la Pompidou... N-ai cu ce.Poate pentru că-i gratuit, probabil! Și calmează-te, n-am cu ce! Rămâne cum am stabilit: ești cea mai fermecătoare ființă pe care o cunoști! 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Eu pot, ei nu ) here we go again! Fight!!!!Pe Laurelian îl stimez,insa el nu intelege.
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Poate pentru că-i gratuit, probabil! Și calmează-te, n-am cu ce! Rămâne cum am stabilit: ești cea mai fermecătoare ființă pe care o cunoști!De ce eşti asa înverșunat,omule? Pentru cineva care a citit Divina Comedie la 13 ani, Borges la 15, Hesse la 17....pari destul de agitat.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 19, 2015 miskinel atata stie din Franta...capitala )) asta a gasit-o pe google prima.Nu merg in Paris.
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 Am multă vodcă și niște bagaje de făcut, cine mă ajută? Să făcem pace și să ajutăm o veșnică fată la anaghie.
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Am multă vodcă și niște bagaje de făcut, cine mă ajută? Să făcem pace și să ajutăm o veșnică fată la anaghie.Ia-l pe Laurelian.O sa-ti închine o oda pe urma. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum