lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 Da. Mugendai Thong Lor Sublim. Posibil sa fie totuși alții "mai perfecti"N-am auzit de el, l-ai cunoscut personal? Că așa mulți zic și de Gioconda că e perfectă și mie mi se pare urâtă...
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 N-am auzit de el, l-ai cunoscut personal? Că așa mulți zic și de Gioconda că e perfectă și mie mi se pare urâtă...L-am încercat personal. Cauta pe Facebook.
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 L-am încercat personal. Cauta pe Facebook.Restaurantul? Imi spuse domnul goagăl de dânsul...dacă citești pe TripAdvisor, observi că sunt oameni care nu l-au considerat "atât" de perfect...
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Că așa mulți zic și de Gioconda că e perfectă și mie mi se pare urâtă...Incearca Santa Maria delle Grazie...Programare cu 6 saptamani înainte si vezi (aproape) perfecțiunea pentru 15 minute.
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Restaurantul? Imi spuse domnul goagăl de dânsul...dacă citești pe TripAdvisor, observi că sunt oameni care nu l-au considerat "atât" de perfect...Tocmai Nici ceea ce zic eu nu e pe placul altora.Sau multora.Ori nimănui. Asta e. Chiar si Noma nu e pe placul tuturor Am auzit.Nu am fost.Prea exclusivist.
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 19, 2015 Tocmai Nici ceea ce zic eu nu e pe placul altora.Sau multora.Ori nimănui. Asta e. Chiar si Noma nu e pe placul tuturor Am auzit.Nu am fost.Prea exclusivist.Eu am fost in NY la Nobu, parcă asa se numea, exclusivist, rezervare cu o luna inainte....nu m-a dat pe spate. Am să te las singurel, eu trebuie sa fac nenorocitele alea de bagaje!
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 19, 2015 Eu am fost in NY la Nobu, parcă asa se numea, exclusivist, rezervare cu o luna inainte....nu m-a dat pe spate. Am să te las singurel, eu trebuie sa fac nenorocitele alea de bagaje! Drum bun.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 N-am auzit de el, l-ai cunoscut personal? Că așa mulți zic și de Gioconda că e perfectă și mie mi se pare urâtă...Boccie și cu floci la pizdă....așa erau vremurili 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 Eu am fost in NY la Nobu, parcă asa se numea, exclusivist, rezervare cu o luna inainte....nu m-a dat pe spate. Am să te las singurel, eu trebuie sa fac nenorocitele alea de bagaje! Te bagi cam mult în seamă cu fraieru' ăsta...Jili știe??? 1
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2015 Te bagi cam mult în seamă cu fraieru' ăsta...Jili știe??? Nu e nimic de știut, sunt cuminte, făceam și eu Conversație, că el e la scăricică cu tine
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2015 Nu e nimic de știut, sunt cuminte, făceam și eu Conversație, că el e la scăricică cu tine A fugit, nu mai e
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2015 A fugit, nu mai e Cu scăricică cu tot?!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2015 Cu scăricică cu tot?!Și cu veselă, era la el în portbagaj... Să nu mai caute vorbă cu mine, să-i spui Are și telu' închis...urât, foarte urât :(
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2015 Și cu veselă, era la el în portbagaj... Să nu mai caute vorbă cu mine, să-i spui Are și telu' închis...urât, foarte urât :(Era și veselă bagaboanta, pai la așa peisaj frumos, cu lună, cu râu, cu aer curat...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2015 Era și veselă bagaboanta, pai la așa peisaj frumos, cu lună, cu râu, cu aer curat... Să mă fut pă gură ei, că nu-mi văd capu' dă nervi și dă câte treburi am
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2015 Să mă fut pă gură ei, că nu-mi văd capu' dă nervi și dă câte treburi am Când natura te cheamă...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2015 Când natura te cheamă...Uiți de mamă Uiți de tatăUiți de frațiUiți de suroriDoar de dragul ei...nu' așa???
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2015 Uiți de mamă Uiți de tatăUiți de frațiUiți de suroriDoar de dragul ei...nu' așa???Ce imi place când ești poet la ora târzii in noapte! Ce ai băut azi?! )))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2015 Ce imi place când ești poet la ora târzii in noapte! Ce ai băut azi?! )))Am poezia-n sânge...să mă bată Am băut ceva...
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2015 Am poezia-n sânge...să mă bată Am băut ceva...Sper că nu apă, că terminăm pretenia!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2015 Sper că nu apă, că terminăm pretenia! Două Perrier pă la prânz când m-am trezit
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2015 Două Perrier pă la prânz când m-am trezit Cu ce vin?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2015 Cu ce vin?Babanu la doi litri, demisec
lana Reputație: 3245 Postat Iulie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2015 Babanu la doi litri, demisecBabanu? Inadmisibil! Lasă că iți aduce sora ta ceva bun dă la franceji! Alb, demisec?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2015 Babanu? Inadmisibil! Lasă că iți aduce sora ta ceva bun dă la franceji! Alb, demisec?Servesc doar Morellino di Scansano și Rosso di Montalcino, dă la Francia no me gusta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum