phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 M-am uitat pe cateva topice,atat,si am vazut aceasi nervozitate haotica pe care o ai cand esti trist ca tuica de mere padurete nu a iesit cum #trebu,dar o servesti oricum...nu vad ce legatura are divortul,sinuciderea,gatitul ,cu ce postez eu pe aici,sau cu topicul asta...te-a facut topicul asta sa fii nefericit si sa-ti iesi din starea ta de bine?Vrei sa-mi transmiti ca esti `mai fericit` decat mine?varule,first time,nu se face tuica din mere padurete...daca stii ce zicCat despre paftul ca ma urasti ca zic lucrurilor pe nume in ceea ce te priveste...mi se cam rupe,cu tot cu hastag, 2 4
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 23, 2015 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Iulie 23, 2015 varule,first time,nu se face tuica din mere padurete...daca stii ce zicCat despre paftul ca ma urasti ca zic lucrurilor pe nume in ceea ce te priveste...mi se cam rupe,cu tot cu hastag, http://static.fjcdn.com/gifs/Extended+edition+this+is+the+best+thing+ever+source+imgur_bfa05a_4992891.gif
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 revin
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 23, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 23, 2015 fericirea bazată pe un fals, de genu să moară și capra vecinului sau cum o mai numesc psihologii, schizofrenie (minciuna) compensată (pe decesul iminent al caprei vecinului), echivalentul modern, eu am apple 6x, ăsta are samsung 3, 4, până unde poate merge genu ăsta de fericire? până la crimă! de aceea cei responsabili cu tratarea sufletelor victimelor real nu sunt ceea ce zic că ar fi, în nici o țară de pe pământ, ci sunt indivizi în schizofrenie compensată pe nenorocirea celor care le hrănesc ego-ul (în spatele protagoniștilor stau alți fericiți în același tip de fericire, care se plmbă cu pieptul umflat de mândrie ) - din categoria minți criminale http://3.bp.blogspot.com/-GioZcixdvBQ/VbD7PhGHPUI/AAAAAAAAK1E/yJ_ipwvlfqY/s1600/superfuzz1.jpg http://1.bp.blogspot.com/-n7ID8NDkhw8/VbD60rPvscI/AAAAAAAAK08/WyWehYkBT_w/s1600/star-wash-107829%2Bmic.jpg
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 23, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 23, 2015 Si ce telefon zici ca ai?
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 23, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 23, 2015 Sper ca nu digital.
costel85 Reputație: 287 Postat Iulie 23, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 23, 2015 Si cand nu esti fericit iti mai place? Poate ai vrut sa spui ca iti place sa fii fericit, dar oare esti cu adevarat fericit?Cred ca la oricine ii placea starea de fericire, acea plutire fara bariere de timp, cand creerul parca este inundat de sentimente placute. Daca sunt cu adevarat fericit e grea intrebare, exista o scara a fericirii ? , se poate masura cumva ? Eu cand sunt cel mai fericit sunt doar pe jumatate de fericit decat esti tu cand esti fericita ? Eu cand ma simt fericit sunt la maximul meu, nu stiu daca acest lucru se poate compara cu altii. Problema este de cate ori si cat timp suntem fericiti. Daca esti de putine ori nu prea e bine, daca esti tot timpul fericit devine normalitate si iarasi nu este prea bine. Ar mai fi multe de gandit si de spus...
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 23, 2015 pentru unii fericirea se gaseste in lucruri simple:http://nimfomane.com/forum/members/?module=list&max_results=20&sort_key=posts&sort_order=desc&filter=ALL
vistantric Reputație: -3411 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 23, 2015 Cred ca la oricine ii placea starea de fericire, acea plutire fara bariere de timp, cand creerul parca este inundat de sentimente placute. Daca sunt cu adevarat fericit e grea intrebare, exista o scara a fericirii ? , se poate masura cumva ? Eu cand sunt cel mai fericit sunt doar pe jumatate de fericit decat esti tu cand esti fericita ? Eu cand ma simt fericit sunt la maximul meu, nu stiu daca acest lucru se poate compara cu altii. Problema este de cate ori si cat timp suntem fericiti. Daca esti de putine ori nu prea e bine, daca esti tot timpul fericit devine normalitate si iarasi nu este prea bine. Ar mai fi multe de gandit si de spus...Eu sunt mereu fericita... de cand ma stiu. Ma amuz mereu... chiar si cand in privirea mea vezi cea mai mare si mai nu ştiu cum seriozitate. Cum adica... aceasta normalitate nu-i buna. Nu inteleg. 1
vistantric Reputație: -3411 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 23, 2015 fericirea bazată pe un fals, de genu să moară și capra vecinului sau cum o mai numesc psihologii, schizofrenie (minciuna) compensată (pe decesul iminent al caprei vecinului), echivalentul modern, eu am apple 6x, ăsta are samsung 3, 4, până unde poate merge genu ăsta de fericire? până la crimă! de aceea cei responsabili cu tratarea sufletelor victimelor real nu sunt ceea ce zic că ar fi, în nici o țară de pe pământ, ci sunt indivizi în schizofrenie compensată pe nenorocirea celor care le hrănesc ego-ul (în spatele protagoniștilor stau alți fericiți în același tip de fericire, care se plmbă cu pieptul umflat de mândrie ) - din categoria minți criminale http://3.bp.blogspot.com/-GioZcixdvBQ/VbD7PhGHPUI/AAAAAAAAK1E/yJ_ipwvlfqY/s1600/superfuzz1.jpg http://1.bp.blogspot.com/-n7ID8NDkhw8/VbD60rPvscI/AAAAAAAAK08/WyWehYkBT_w/s1600/star-wash-107829%2Bmic.jpgDe acord. Eh... hai să nu mai ne batem noi mintea cu scenarii de 2 lei. Spune-mi si mie ce mai faci tu. In privat, acolo la mesaje. 1
estrogen Reputație: 1723 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 24, 2015 Eu sunt mereu fericita... de cand ma stiu. Ma amuz mereu... chiar si cand in privirea mea vezi cea mai mare si mai nu ştiu cum seriozitate. Cum adica... aceasta normalitate nu-i buna. Nu inteleg.Vezi sa nu-ti vina orgasmul de la atata fericire.
vistantric Reputație: -3411 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 24, 2015 Vezi sa nu-ti vina orgasmul de la atata fericire.Nu intelegi. Este vorba de potenţial.Chiar acum am vazut un video dragut pe fb, la sfârşitul căruia scria:"... şi compară fericirea ta cu un prieten". :-) Sincer... No comment! 1
estrogen Reputație: 1723 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 24, 2015 Nu intelegi. Este vorba de potenţial.Chiar acum am vazut un video dragut pe fb, la sfârşitul căruia scria:"... şi compară fericirea ta cu un prieten". :-) Sincer... No comment!Eh ca tu parca intelegi ceva...In momentul in care te compari fericirea s-a dus...
vistantric Reputație: -3411 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 24, 2015 Eh ca tu parca intelegi ceva...In momentul in care te compari fericirea s-a dus...Cine sa se compare? Era vorba de o constientizare... care nu are legatura cu rationamentele tale.Ce tot vorbesti tu! :-) Nu-i că nu aş înţelege eu... 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 24, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 24, 2015 cum e turcu și pistolu, fericirea unei națiuni este exprimată (dată de gol) prin muzica pe care o ascultă respectiva națiune (cum altfel?), și o produce (fără nici un succes comercial internațional, așa, o non valoare) , astfel că în țările unde corupția e sub 2% iau relațiile de cuplu iar ființă spontan, fără "intermediari" în carne și oase sau abstracți (diverse blazoane, sigle, logouri, etc.), muzica conține și sentimente, unde predomină vice versa, nu! de aceea cand intri pe youtube probabil ca strain, din România, faci scurtă la mână eliminand șiruri șiruri de linii orizontale cu producțiile a tot soiul de accidente genetice sau papițoi cu blugi mulați spre glezne și-un moț pe frunte (nici nu mai sunt conștienți că au pășit in zona crepusculară definitiv) vreau să văd și io pe unu care trăiește ca un guler alb scrobit, sau pe principiul how to pimp my wife, că poate asculta SchillerSchubert, Bach, da, dar nu Schiller și in nici un caz muzica anilor 2015 și atunci un asemenea individ e fericit? sau așa zisa lui familie? fericirea lor e un fals, avand la baza nenorocirea maselor de manevra, ceva pe principiul hainele imparatului
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 24, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 24, 2015 fericirea sociala extinsa http://1.bp.blogspot.com/-wVFJlmdBk8E/VbKFknY16eI/AAAAAAAAK1c/0Y2UL3n_UrI/s1600/10150773_1449356532033158_2804948731467175583_n.jpg restransa http://3.bp.blogspot.com/-YtD0hxdr2w8/VbKFkgOQCDI/AAAAAAAAK1Y/Otyvlv3MTqo/s1600/tumblr_mjhi1maxKG1qefyaeo1_r1_500.jpg abstractahttp://4.bp.blogspot.com/-KAVLtPmVLgM/VbKFkjJ6HiI/AAAAAAAAK1g/NupTufwuntI/s1600/pipedreams-wide.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 24, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 24, 2015 fericirea fără educație nu există 1. premianthttp://3.bp.blogspot.com/-P2WADrMAWQc/VbKMnsXyc2I/AAAAAAAAK18/x58w9V-SteM/s1600/premiant.jpg 2. elite http://3.bp.blogspot.com/-3XVV4PwXXg8/VbKMnlKsIYI/AAAAAAAAK14/NCMotyYNT3E/s1600/elite.jpg 3. conservarea binelui colectiv http://2.bp.blogspot.com/-vVSqYFONNII/VbKMuObM-fI/AAAAAAAAK2I/PD3D7p9zZ-k/s1600/finala.jpg
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 Prea cald pentru teoria conspitaţiei. Mai la toamnă 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 24, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 24, 2015 privind prin fb, fețele responsabililor de la comandamentul central U.S. mi-am dat seama ca nu poți fi fericit cunoscand ansamblul, doar fiind axat pe cercul restrâns al propriilor responsabilități și atunci mi-am adus aminte de doua afirmații 1. fericiți cei săraci cu duhul, că ei vor fi săturați (acolo va fi o cale, pe care nimeni nu se va rătăci)2. și la ce i-ar folosi unui om dacă ar câștiga lumea toată daca își pierde sufletul? (acest om există, are în jur de 30 de ani)
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 24, 2015 privind prin fb, fețele responsabililor de la comandamentul central U.S. mi-am dat seama ca nu poți fi fericit cunoscand ansamblul, doar fiind axat pe cercul restrâns al propriilor responsabilități și atunci mi-am adus aminte de doua afirmații 1. fericiți cei săraci cu duhul, că ei vor fi săturați (acolo va fi o cale, pe care nimeni nu se va rătăci)2. și la ce i-ar folosi unui om dacă ar câștiga lumea toată daca își pierde sufletul? (acest om există, are în jur de 30 de ani)Zi și tu ceva până la capăt, că mă complexezi și începe să mă doară capu'... Sau măcar spune-ne ce ai consumat, că pare de calitate.Mulțumesc anticipat 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 24, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 24, 2015 Zi și tu ceva până la capăt, că mă complexezi și începe să mă doară capu'...Mulțumesc anticipat fericirea e sa ai o femeie normala dtpdv langa tine, plus 15 ari de pamant pe care sa cultivi cartofi, manual (ca in filmele cu Henry Fonda) si pe care sa-i papi impreuna cu ea, seara,dupa care stii ce urmeaza, si din fericirea asta, se nasc sau nu, copii, care vor avea aceeasi motivatie, adica, sa aibe 15 ari de pamant pe care sa cultive cartofi, manual, a, și un pârâu în apropiere, asta e fericirea! (lucrul asta simplu l-au aflat unii, care au pierdut nu odata, si pamant si casa si tot, si in loc de catedrale si fac merkave!) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum