Sari la conținut

Senzori de miscare/prezenta in camere

Postări Recomandate

Postat

Buna seara,

destul de recent intr-un salon de masaj destul de laudat pe aici am observat prezenta unor senzori de miscare ciudati, cu cabluri multe care duc la ei, directionati mai mult spre campul de lupta decat spre geamuri, cu bande autoadezive lipite pe ei. Si daca tin bine minte am remarcat sensori de prezenta doar la etaj in camere, fara a avea la parter, pe usa de la intrare, de exemplu, unde probabilitatea e mai mare sa vrea sa intre hotul.

Sincer nu stiu daca au fost acolo dintodeauna sau au aparut recent, i-am observat la o vizita cand a intarziat domnisoara mai mult si beleam ochii pe pereti, dar daca sunt ce presupun eu nu e bine.

Daca vroiam sa ma fac vedeta de cinema dadeam la IATC, la un astfel de salon vreau intimitate.

Oare sunt singurul care a observat prezenta acestor "senzori"?

Junks out

• Like 4
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Buna seara,

destul de recent intr-un salon de masaj destul de laudat pe aici am observat prezenta unor senzori de miscare ciudati, cu cabluri multe care duc la ei, directionati mai mult spre campul de lupta decat spre geamuri, cu bande autoadezive lipite pe ei. Si daca tin bine minte am remarcat sensori de prezenta doar la etaj in camere, fara a avea la parter, pe usa de la intrare, de exemplu, unde probabilitatea e mai mare sa vrea sa intre hotul.

Sincer nu stiu daca au fost acolo dintodeauna sau au aparut recent, i-am observat la o vizita cand a intarziat domnisoara mai mult si beleam ochii pe pereti, dar daca sunt ce presupun eu nu e bine.

Daca vroiam sa ma fac vedeta de cinema dadeam la IATC, la un astfel de salon vreau intimitate.

Oare sunt singurul care a observat prezenta acestor "senzori"?

Junks out

ia-ti un detector de camere video si microfoane, sa vezi ce frumos piuie

• Oras:cluj-napoca
Postat

Salutare.

Am "auzit" ca intr-adevar sunt cateva saloane de masaj in Cluj care au montate camere de supraveghere in camerele de "lupta" , dar motivul invocat de conduceri si de anumite domnisoare (mai usor de tras de limba) , ar fi pentru fetele care ar incerca sa faca mai mult decat este in meniul de masaj... 

Repet... doar am auzit, oricum nici eu nu as fi de acord cu asa ceva. 

Cele bune

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Salutare.

Am "auzit" ca intr-adevar sunt cateva saloane de masaj in Cluj care au montate camere de supraveghere in camerele de "lupta" , dar motivul invocat de conduceri si de anumite domnisoare (mai usor de tras de limba) , ar fi pentru fetele care ar incerca sa faca mai mult decat este in meniul de masaj... 

Cele bune

ai auzit ?

cine tio zis?

o pasarica?

Postat

Am observat acele "detectoare de miscare" cu mai multe fire decat ar fi nevoie in mod normal, si daca as desconspira "pasarica" , cu siguranta i-as face rau. Mai amanuntit nu consider ca tebuie sa fiu, e parerea mea. Daca nu e suficient de pertinenta, mi-e tot una. Si nu-mi aduc aminte ca "mio" zis , doar mi-a dat de inteles din priviri ca "suntem supravegheati" .

Cele bune

Postat

La un moment dat am intrebat-o pe una din fete asa, intr-o doara, daca ala-i senzor sau altceva iar balbaiala ei a fost mai mult decat concludenta.

Eu unul n-am nici o treaba, presedinte nu vreau sa ajung si radarul e cool deci no stress. Dar chiar presupunand ca sunt de buna credinta si e asa cum spun ei, doar pentru uz intern un film odata ajuns pe un suport digital cine stie pe unde se poate imprastia.

Poate va mai amintiti de scandalul de anul trecut cand au hackerit unii ceva servere de date si au aparut poze si filme cu vedete facute de acestea cu telefonul propriu pe care acestea le stersesera de ceva vreme.

In era digitala intimitatea e o iluzie, eventual daca te inchizi untr-o cusca Faraday.

Oricum, solutia la problema din topic e simpla.

Jinks out

• Like 1
Postat

ca sa fim clari. Inregistrarea persoanelor fara acordul acestora e o infractiune. Daca exista camere de supraveghere pe proprietate privata la care exista acces public(clienti in acest caz), persoanele trebuie atentionate despre existenta camerelor. Cele mai bune exemple sunt camerele de proba in magazine, respectiv cele de supraveghere in locati publice prin intermediul carora cientul e notificat de posibilitatea de a fi filmat, iar daca nu este de acord are optiunea de a nu intra in locul respectiv

Pe scurt, daca exista camere, lipsa afisului legata de prezenta acestora este o infractiune. Bineinteles, localurile de acest gen se bazeaza pe "rusine", mai exact stiu ca nimeni nu o sa ii dea in judecata pt ca: 1) inseamna sa admita ca au fost la salon de masaj erotic 2) se pot pune presiuni asupra persoanelor resp, avand in vedere ca managerii acestor localuri nu sunt oamneni de afaceri, ci....stim cu totii ce sunt, iar organele de ordine au lucruri mai bune de facut decat sa protejeze pe cei care merg la masaj erotic.

Cu toate astea exista o parte pozitiva. Daca salonul, camera in care ati fost era intunecata/semintuneric nu aveti de ce sa va faceti probleme. Nu exista camere miniatura care sa poata reda detaliile in asa fel incat sa fiti recunoscuti. Pur si simplu nu exista tehnologia asta. Chiar si o camera video cu senzor mare, are dificultati in a reproduce imagini fara zgomot in conditii de semintuneric si o astfel de camera e de dimensiuni mari, usor de observat.

• Like 3
  • Minus 6
  • Oras:ClujNapoca
  • Oras:ClujNapoca
Postat

Ce ar fi daca ati fi mai exliciti ? Unde ati vazut astfel de "presusupuse" camere. Haideti sa vorbim direct, pentru intimitatea noastra. Nu cred că vreunul dintre noi ar vrea sa ajunga vedeta pe undeva pe un site de home sex video.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Cu toate astea exista o parte pozitiva. Daca salonul, camera in care ati fost era intunecata/semintuneric nu aveti de ce sa va faceti probleme. Nu exista camere miniatura care sa poata reda detaliile in asa fel incat sa fiti recunoscuti. Pur si simplu nu exista tehnologia asta

Ba exista, chiar la preturi considerate accesibile pentru industria de care discutam. Nu confundati breloacele si spycam-urile ieftine de pe okazii cu produsele disponibile integratorilor de securitate. DACA un stabiliment are montat asa ceva, nu s-au montat camere inutile. Ar fi fost simplu sa  se stinga lumina si daca nu mai esti de recunoscut, atunci nici nu se mai observa natura interactiunii dintre ocupantii incintei. 

Spun doar ca exista tehnologia si este accesibila. Si va asigur ca "mai multe cabluri" poate insemna functie de baza, IR, video si audio. De aceea, in ipoteza data, fata a confirmat cu semne, nu verbal. 

Chiar ar fi cazul sa punem nume pe locatiile respective, inainte sa ne adormim unii altora instinctul de conservare.

• Like 3
Postat

@zumba master Dacă as ști sigur ca e asa as da nume dar nu sunt 100% sigur. Oricum, am zis ca e unul din cele apreciate și cum nu sunt multe apreciate nu cred ca e greu de ghicit. Iar cei care le frecventează sigur au observat prezenta senzorilor.

Cei care nu le frecventează nu-s afectați iar de restul nu ma interesează (haterii care stau pe-aici în căutare de scandal)

Exista tehnologie care filmează și în condiții de lumina proasta dar la cat sunt de prost montate nu cred că-s de-alea. În timpul zilei este destulă lumina în camere încât sa se poată filma bine și cu o camera proasta.

Indiferent de motiv pe mine ma deranjează principiul.

Jinks ouț.

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Salutare.

Cele bune

Daca chiar ii asa este de rau.

Trebuie facut ceva,doar ce cred aceia,omul merge in astfel de locuri pentru liniste,intimitate,relaxare si cine mai stii ce nu sa apara la stirile de la 18 ceas. :256

• Like 1
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

@zumba master Dacă as ști sigur ca e asa as da nume dar nu sunt 100% sigur. Oricum, am zis ca e unul din cele apreciate și cum nu sunt multe apreciate nu cred ca e greu de ghicit. Iar cei care le frecventează sigur au observat prezenta senzorilor.

Cei care nu le frecventează nu-s afectați iar de restul nu ma interesează (haterii care stau pe-aici în căutare de scandal)

Exista tehnologie care filmează și în condiții de lumina proasta dar la cat sunt de prost montate nu cred că-s de-alea. În timpul zilei este destulă lumina în camere încât sa se poată filma bine și cu o camera proasta.

Indiferent de motiv pe mine ma deranjează principiul.

Jinks ouț.

O dam dupa cotitura.

Ce-i asa de greu de spus numele salonului?

Ei uite aici: CLEO!

Oricum, acest subiect a mai fost discutat anterior legat de salonul mentionat mai sus.

Postat

Ba exista, chiar la preturi considerate accesibile pentru industria de care discutam. Nu confundati breloacele si spycam-urile ieftine de pe okazii cu produsele disponibile integratorilor de securitate.

da, camerele IR intra in discutie, problema acestor camere de dimensiuni relativ mici(similare cu un senzor de miscare) e ca la o distanta de peste 1m de camera, reperarea trasaturilor fetei de exemplu(sau a alementelor de detaliu), chiar si trasaturile unei persoane statice, devine problematica. Da, poti distinge constitutia, conturul corpului si inaltimea, dar trasaturile fetei, mai ales daca persoana se misca,devin o problema.La peste 2.5m e aproape imposibil.

ah, si daca va tin "cohones", si vreti sa verificati daca sunt camere, se poate face foarte usor. Iei o cutie de chibrituri,sau o minge mica, de culaoare inchisa preferabil. In mod normal, vei fi lasat singur in camera pana te dezbraci sau pana faci dus, sau pana pur si simplu vine fata. In intervalul asta, te prefaci ca ascunzi undeva, cu vedere la pat, cutia de chibrite. Te prefaci ca o fixezi, verifici daca se vede, etc. Apoi astepti. Daca iese cu scandal, e clar ca se filmeaza in camera, daca nu....nu.

Postat

@altu2, am cautat pe forum inainte sa "deschid gura" si n-am gasit nimic. Unde a fost dezbatut?

• Like 1

Postat

Problema este ca la noi nu sunt bordeluri, deci aceste saloane nu sunt spatiu privat cu acces public. Sunt pt. intalniri prietenesti. LOL.

ca sa fim clari. Inregistrarea persoanelor fara acordul acestora e o infractiune. Daca exista camere de supraveghere pe proprietate privata la care exista acces public(clienti in acest caz), persoanele trebuie atentionate despre existenta camerelor. Cele mai bune exemple sunt camerele de proba in magazine, respectiv cele de supraveghere in locati publice prin intermediul carora cientul e notificat de posibilitatea de a fi filmat,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...