stefania19 Reputație: 222 Postat August 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 11, 2015 mare ii gradina si unii tot mai sar gardul Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat August 11, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat August 11, 2015 am vorbit cu ea la telefon. Am intrebat-o ce fel de baieti ii plac, mai cu muschi, mai intelectuali; nu de alta dar nu-mi plac fetele care nu pot lega doua vorbe. A zis ca nu are pretentii, nu stie, baietii inteligenti. Și mi-a închis. (și evident nu a mai răspuns) Vocea părea drăguță, dar comportamentul nu mi s-a părut ok deloc.Prietenas, vorba unui confrate, pentru ele conteaza banul, sa te scuture de cati mai multi parai si sa scape cat mai repede de tine, nu prea are importanta cate pachetele de muschi sau neuroni ai. O sa-ti dai seama in timp, dupa ce vei avea deja la activ cateva dame de consum (daca intr-adevar ai curiozitatea), ca sa-ti faci o idee de ansamblu, sa capeti experienta despre strategiile acestei piete de desfacere, in cazul in care n-ai trecut printr-o rutina...Daca nu te duci cu bani, poti sa fii cel mai interesant, inteligent si atragator tip de pe planeta, ca degeaba te duci, n-ai ce cauta fara malai , sau poate daca stii sa hipnotizezi bine )...Nu-i nevoie sa le stimulezi intelectual sau fizic, ci sa te descarci si sa contribui la bugetul lor, in rest sunt doar detalii nesemnificative...Nu-i o ecuatie atat de complicata! Bafta! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Prietenas, vorba unui confrate, pentru ele conteaza banul, sa te scuture de cati mai multi parai si sa scape cat mai repede de tine, nu prea are importanta cate pachetele de muschi sau neuroni ai. O sa-ti dai seama in timp, dupa ce vei avea deja la activ cateva dame de consum (daca intr-adevar ai curiozitatea), ca sa-ti faci o idee de ansamblu, sa capeti experienta despre strategiile acestei piete de desfacere, in cazul in care n-ai trecut printr-o rutina...Daca nu te duci cu bani, poti sa fii cel mai interesant, inteligent si atragator tip de pe planeta, ca degeaba te duci, n-ai ce cauta fara malai , sau poate daca stii sa hipnotizezi bine )...Nu-i nevoie sa le stimulezi intelectual sau fizic, ci sa te descarci si sa contribui la bugetul lor, in rest sunt doar detalii nesemnificative...Nu-i o ecuatie atat de complicata! Bafta!Tot respectul!!! Link spre comentariu
jolly roger Reputație: 312 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2015 Daca nu te duci cu bani, poti sa fii cel mai interesant, inteligent si atragator tip de pe planeta, ca degeaba te duci, n-ai ce cauta fara malai , sau poate daca stii sa hipnotizezi bine )...Nu-i nevoie sa le stimulezi intelectual sau fizic, ci sa te descarci si sa contribui la bugetul lor, in rest sunt doar detalii nesemnificative...Nu-i o ecuatie atat de complicata! Bafta!Nu se pune problema așa. Normal că te duci cu bani, trebuie să compensezi faptul că te bucuri de varietate, fără timp pierdut, responsabilități adiacente și costuri ascunse. Detaliile alea sunt foarte semnificative. Dacă fac sex pe bani, nu înseamnă că devenin imune la orice senzație, fizică sau emoțională. E drept, unele sunt imune de dinainte, unele disprețuiesc ceea ce fac și nu pot să treacă de asta și unora n-o să le placă de tine sau ție de ele. Dar pentru cele puține care rămân, merită să depui un efort pentru "detalii". 1 Link spre comentariu
bucurescu Reputație: -447 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2015 Prietenas, vorba unui confrate, pentru ele conteaza banul, sa te scuture de cati mai multi parai si sa scape cat mai repede de tine Fiind eu confratele îmi permit să precizez că tocmai cele care nu caută să scape cât mai repede de tine sînt cele care se disting și pe care lumea pe-aici le pune într-un top. Fetele respective sînt cele la care majoritatea revenim, și revenim, și revenim. 1 6 Link spre comentariu
stefania19 Reputație: 222 Postat August 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 12, 2015 Disponibila,astept programriile voastre!!! Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2015 Doar seara lucrezi asa cum ai in profil?Dimineata spre pranz nu lucrezi deloc ? Link spre comentariu
stefania19 Reputație: 222 Postat August 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 13, 2015 Doar seara lucrezi asa cum ai in profil?Dimineata spre pranz nu lucrezi deloc ?Programul meu este de la 17:00 pana la ora 2:00!!! Link spre comentariu
stefania19 Reputație: 222 Postat August 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 13, 2015 5 Link spre comentariu
opris_bogdan Reputație: 108 Postat August 13, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat August 13, 2015 am sunat-o si eu in seara pe la ora 22.30 pentru programare , raspunde si imi spune ca dupa ora 01.00 este libera , sa revin atunci cu un telefon , si surpriza nu mai raspunde , dupa cateva incercari raspunde corina pe nr stefaniei si imi spune ca stefania a plecat , o intreb daca ea este disponibila si stabilim sa ne vedem in 10 min , cand ajung in fata blocului surpriza , nu mai raspunde la tel , in timp ce scoteam masina din parcare domnisoara tocmai cobora la taxi. nimic mai mult , niste nesimtite amandoua 1 Link spre comentariu
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 si tu jignesti fara motiv?!am bagat mana in buzunar la cineva de ma acuzii de furt?!Daca nu oferi ceea ce ai promis si ...iei banii inainte........TOT CAM FURT se numeste!Nu te supara papusa ca te certam ca nu prea mai ai chef.... Link spre comentariu
deosebit Reputație: -16 Postat August 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2015 Si eu am patit la fel acum vreo 2 luni,stabilisem sa ne vedem in jumatate de ora si cand am ajuns nu mai raspundea,nu e serioasa!la corina ma refer aici! 2 1 Link spre comentariu
stefania19 Reputație: 222 Postat August 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 14, 2015 Buna,acum am ajuns la birou,ma gasiti pana la ora 1:00 !!!! Link spre comentariu
stefania19 Reputație: 222 Postat August 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 15, 2015 Buna,acum am ajuns la birou,ma gasiti pana la ora 1:00 !!!! 4 Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat August 16, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 16, 2015 Banii inainte sau dupa? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Banii inainte sau dupa?cu OP 3 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat August 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 16, 2015 Ultimele poze care le ai postat nu ti se par care ai cam exagerat cu photo shop ??? Link spre comentariu
stefania19 Reputație: 222 Postat August 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 16, 2015 Disponibila!! Link spre comentariu
sloppy_blow Reputație: 86 Postat August 16, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 16, 2015 Am fost și eu la aceasta micuță marmotă acum o săptămână sau două. Prima impresie: frumoasa la față și cu țâțe mișto restul corpului ok, puțin lăfăie solduri dar nu exagerat. S-a a apucat sa mi-o sugă cu prezervativ însă încet și plictisitor. La un moment dat s-a oprit cu ea în gura și o molfăia parcă cu limba și. Un buzele. Am întrebat-o ce face mi-a zis că îmi face masaj. Mie mi se părea ca își spune o rugăciune cu ea în gură. În fine. I-am spus să-mi sugă coaiele, a zis ca nu ca ea nu face din astea. Am terminat la oral în gumiță. După ce am terminat a plecat pe la bucătărie vreo 10 minute după care s-a întors și stătea ca proasta pe marginea patului. Am mai stat ceva vreme de ora după care am tras-o peste mine și am purces în a întreține o discuție. Slab, foarte slab. Început numărul doi o muie scurta apoi normal într-o poziție capra cocoșată ca sa nu dau prea tare-n ea. Note:Față: 9,5Corp: 8,5 (țâțe mișto ușor lată în șolduri și cu vergeturi pe coapse)Locație: 8Oral: 4Normal: 5GFE: 4 O ora 150 Nu recomand. 9 Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat August 16, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 16, 2015 Mai taie din photoshopul ala..vrei sa iti cenzurezi de tot picioarele? Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat August 17, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat August 17, 2015 Fara photoshop viata e pustiu. Link spre comentariu
stefania19 Reputație: 222 Postat August 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Buna,de astazi nu o sa fiu disponibila,cand o sa revin o sa va anunt!! Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2015 Ai facut buba? Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2015 Vad ca nu raspunde la intrebarile care o pun intr-o postura proasta. Altele macar incercau sa dea o explicatie ceva, dar ea se face ca ploua 1 Link spre comentariu
stefania19 Reputație: 222 Postat August 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Telefon: [email protected] Oras:bulevardul mircea voda,sector 3 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Vad ca nu raspunde la intrebarile care o pun intr-o postura proasta. Altele macar incercau sa dea o explicatie ceva, dar ea se face ca ploua Buna,rapunsul la ce intrebare?! Nu,nu am facut buba,sunt perfect sanatoasa!!! Sunt plecata intr-o binemeritata vacanta!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum