Sari la conținut

Stefania-Noua in Domeniu,colega Corinei si a Innei,bulevardul Mircea Voda

Postări Recomandate

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

am vorbit cu ea la telefon. Am intrebat-o ce fel de baieti ii plac, mai cu muschi, mai intelectuali; nu de alta dar nu-mi plac fetele care nu pot lega doua vorbe. A zis ca nu are pretentii, nu stie, baietii inteligenti. Și mi-a închis. (și evident nu a mai răspuns) Vocea părea drăguță, dar comportamentul nu mi s-a părut ok deloc.

Prietenas, vorba unui confrate, pentru ele conteaza banul, sa te scuture de cati mai multi parai si sa scape cat mai repede de tine, nu prea are importanta cate pachetele de muschi sau neuroni ai. O sa-ti dai seama in timp, dupa ce vei avea deja la activ cateva dame de consum (daca intr-adevar ai curiozitatea), ca sa-ti faci o idee de ansamblu, sa capeti experienta despre strategiile acestei piete de desfacere, in cazul in care n-ai trecut printr-o rutina...Daca nu te duci cu bani, poti sa fii cel mai interesant, inteligent si atragator tip de pe planeta, ca degeaba te duci, n-ai ce cauta fara malai , sau poate daca stii sa hipnotizezi bine :))...Nu-i nevoie sa le stimulezi intelectual sau fizic, ci sa te descarci si sa contribui la bugetul lor, in rest sunt doar detalii nesemnificative...Nu-i o ecuatie atat de complicata! Bafta!

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Prietenas, vorba unui confrate, pentru ele conteaza banul, sa te scuture de cati mai multi parai si sa scape cat mai repede de tine, nu prea are importanta cate pachetele de muschi sau neuroni ai. O sa-ti dai seama in timp, dupa ce vei avea deja la activ cateva dame de consum (daca intr-adevar ai curiozitatea), ca sa-ti faci o idee de ansamblu, sa capeti experienta despre strategiile acestei piete de desfacere, in cazul in care n-ai trecut printr-o rutina...Daca nu te duci cu bani, poti sa fii cel mai interesant, inteligent si atragator tip de pe planeta, ca degeaba te duci, n-ai ce cauta fara malai , sau poate daca stii sa hipnotizezi bine :))...Nu-i nevoie sa le stimulezi intelectual sau fizic, ci sa te descarci si sa contribui la bugetul lor, in rest sunt doar detalii nesemnificative...Nu-i o ecuatie atat de complicata! Bafta!

Tot respectul!!! :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Daca nu te duci cu bani, poti sa fii cel mai interesant, inteligent si atragator tip de pe planeta, ca degeaba te duci, n-ai ce cauta fara malai , sau poate daca stii sa hipnotizezi bine :))...Nu-i nevoie sa le stimulezi intelectual sau fizic, ci sa te descarci si sa contribui la bugetul lor, in rest sunt doar detalii nesemnificative...Nu-i o ecuatie atat de complicata! Bafta!

Nu se pune problema așa. Normal că te duci cu bani, trebuie să compensezi faptul că te bucuri de varietate, fără timp pierdut, responsabilități adiacente și costuri ascunse.

Detaliile alea sunt foarte semnificative. Dacă fac sex pe bani, nu înseamnă că devenin imune la orice senzație, fizică sau emoțională. E drept, unele sunt imune de dinainte, unele disprețuiesc ceea ce fac și nu pot să treacă de asta și unora n-o să le placă de tine sau ție de ele. Dar pentru cele puține care rămân, merită să depui un efort pentru "detalii".

• Like 1
Link spre comentariu

Prietenas, vorba unui confrate, pentru ele conteaza banul, sa te scuture de cati mai multi parai si sa scape cat mai repede de tine

Fiind eu confratele îmi permit să precizez că tocmai cele care nu caută să scape cât mai repede de tine sînt cele care se disting și pe care lumea pe-aici le pune într-un top. Fetele respective sînt cele la care majoritatea revenim, și revenim, și revenim.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

am sunat-o si eu in seara pe la ora 22.30 pentru programare , raspunde si imi spune ca dupa ora 01.00 este libera , sa revin atunci cu un telefon , si surpriza nu mai raspunde , dupa cateva incercari raspunde corina pe nr stefaniei si imi spune ca stefania a plecat , o intreb daca ea este disponibila si stabilim sa ne vedem in 10 min , cand ajung in fata blocului surpriza , nu mai raspunde la tel , in timp ce scoteam masina din parcare domnisoara tocmai cobora la taxi. nimic mai mult , niste nesimtite amandoua

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mvvvrius
Reputație: 0

si tu jignesti fara motiv?!am bagat mana in buzunar la cineva de ma acuzii de furt?!

Daca nu oferi ceea ce ai promis si ...iei banii inainte........TOT CAM FURT se numeste!Nu te supara papusa ca te certam ca nu prea mai ai chef....

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am fost și eu la aceasta micuță marmotă acum o săptămână sau două.

Prima impresie: frumoasa la față și cu țâțe mișto restul corpului ok, puțin lăfăie solduri dar nu exagerat.

S-a a apucat sa mi-o sugă cu prezervativ însă încet și plictisitor. La un moment dat s-a oprit cu ea în gura și o molfăia parcă cu limba și. Un buzele. Am întrebat-o ce face mi-a zis că îmi face masaj. Mie mi se părea ca își spune o rugăciune cu ea în gură. În fine. I-am spus să-mi sugă coaiele, a zis ca nu ca ea nu face din astea. Am terminat la oral în gumiță.

După ce am terminat a plecat pe la bucătărie vreo 10 minute după care s-a întors și stătea ca proasta pe marginea patului. Am mai stat ceva vreme de ora după care am tras-o peste mine și am purces în a întreține o discuție. Slab, foarte slab.

Început numărul doi o muie scurta apoi normal într-o poziție capra cocoșată ca sa nu dau prea tare-n ea.

Note:

Față: 9,5

Corp: 8,5 (țâțe mișto ușor lată în șolduri și cu vergeturi pe coapse)

Locație: 8

Oral: 4

Normal: 5

GFE: 4

O ora 150

Nu recomand.

• Like 9
Link spre comentariu

Vad ca nu raspunde la intrebarile care o pun intr-o postura proasta. Altele macar incercau sa dea o explicatie ceva, dar ea se face ca ploua :)

Buna,rapunsul la ce intrebare?! Nu,nu am facut buba,sunt perfect sanatoasa!!!

Sunt plecata intr-o binemeritata vacanta!!!

:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...