inspector g Reputație: 864 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 Scuze, am gresit topicul. Acum am vazut. Me scuzi!
Vizitator saamm24 Reputație: 0 Postat August 18, 2015 Postat August 18, 2015 sa inteleg ca sunt cosurile sau iritatiile pe picioare asa mari incat este nevoie de blurare?
poc pic Reputație: 181 Postat August 18, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 18, 2015 Aaaa...nu
shendu506 Reputație: 129 Postat August 21, 2015 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat August 21, 2015 cautam ceva prospaturi,si am zic ca fac ceva cu domnisoara,dar din recenziile voastre m-am lamurit cum sta treaba si ca dansa e pusa numai pe profit rapid si nu prea pune pret pe multumirea si asteptarile clientului,de parca e obligata sa faca ceea ce face,in fine mai caut,ca sigur de banii pe care-i cere domnisoara,gasesti altele care stau si-n cap doar sa pleci multumit si sa te intorci tot la ea,si poate sa-i mai trimiti si pe altii,ca doar asa iti faci reclama pozitiva,prin multa munca,determinare si mai putine figuri. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum