inspector g Reputație: 864 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2015 Scuze, am gresit topicul. Acum am vazut. Me scuzi! Link spre comentariu
Vizitator saamm24 Reputație: 0 Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 sa inteleg ca sunt cosurile sau iritatiile pe picioare asa mari incat este nevoie de blurare? Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat August 18, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 18, 2015 Aaaa...nu Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 123 Postat August 21, 2015 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat August 21, 2015 cautam ceva prospaturi,si am zic ca fac ceva cu domnisoara,dar din recenziile voastre m-am lamurit cum sta treaba si ca dansa e pusa numai pe profit rapid si nu prea pune pret pe multumirea si asteptarile clientului,de parca e obligata sa faca ceea ce face,in fine mai caut,ca sigur de banii pe care-i cere domnisoara,gasesti altele care stau si-n cap doar sa pleci multumit si sa te intorci tot la ea,si poate sa-i mai trimiti si pe altii,ca doar asa iti faci reclama pozitiva,prin multa munca,determinare si mai putine figuri. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum