Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Vrajeala de doi lei. Scuze de off topic dar nu m am putut abtine.

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

stafiuta iar te dai in stamba pe aici? mergi intii la fete si comenteaza filozofic dupa ce ai constatat ceva.ce te tot fute pe tine grija despre marketingul lor?

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Vrajeala de doi lei. Scuze de off topic dar nu m am putut abtine.

Am aprecia daca nu te-ai putea abtine sa scrii si cate o recenzie sau un comentariu constructiv, chiar nu ne-am supara ;)

Postat

mersi obi ca imi iei apararea ...adevarul e ca baiatu asta niki nu stie ce fel de fata sunt eu asa ca il rog sa vina la mine si dupa sa isi dea cu parerea  :*

• Oras:GALATI
  • Oras:GALATI
Postat

Dupa ceam vazut pozele tale cred k esti cea mai sexy si frumoasa fata din Constanta. Te pup si o sa te vizitez curand. :gifs_ojos

Postat

Dupa ceam vazut pozele tale cred k esti cea mai sexy si frumoasa fata din Constanta. Te pup si o sa te vizitez curand. :gifs_ojos

:slap2  :slap2  :slap2  Deja dupa poza de la avatar stim cu ce avem de-a face.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Te pupa si fata si te asteapta cu picioarele deschise.  :laugh2  :laugh2

Postat

hmmm pai atunci te astept cu mare placere ms frumos pentru compliment :blushing2  :*

Postat

:slap2  :slap2  :slap2  Deja dupa poza de la avatar stim cu ce avem de-a face.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Te pupa si fata si te asteapta cu picioarele deschise.  :laugh2  :laugh2

aoleu gabriel nu te poti abtine pana nu spui u ceva ... daca il astept cu picioarele stranse de und sti??? :laugh2

• Membru Premium
Postat

Stie, nu uita ca e preasfinția sa părintele gabrel :) el stie totul :))

• Membru Premium
Postat

Sa nu se mai repete :))

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Salutare!!!

O noua vizita in Constanta, o noua experienta si de  data asta mi-am propus sa o incerc pe Andreea.

Sunat la nr din titlu, raspuns,stabilit, programat si calare  spre palatul printesei. Ajung in zona indicata (vis a vis de Hotel Nevada), locuri de parcare cate vrei, indicat blocul prin telefon si iata-ma in barlogul vulpitei, am platit chiria pt o ora dupa care m-am cerut la dush pt a ma pregati de  actiune. M-am dushat eu. sa dushat si ea , dupa care a venit in camera unde o asteptam pt a trece la fapte.

Acum des[re aspectul printesei nu are rost sa mai scriu, a-ti vazut cu totii pozele , care sunt conform cu realitatea.

Incepem actiune cu un oral neprotejat, se descurca bine , face deep fara probleme si in tot acest timp ce o suge, se uita in ochii tai ( poate ca de la un moment dat exagereaza cu  privitul in ochi). Oralul e placut , lent  dar totusi prea soft pt preferintele mele si un mare minus il are lipsa totala de atentie la zonele limitrofe.

Oral, eu pe spate, oral eu in picioare, oral 69 si inchei primul act printr-un CIM, care nu a deranjat-o, ba si-a vazut in continuare de treaba.

Facem o pauza de 5 minute intre acte si schimbam cateva vorbe . Este amabila, incearca sa se faca placuta, insa tineretea si lipsa de experienta isi face vazuta prezenta.

Incepem actul al doilea, incepe cu oral, in 2 minute mi se face tare ca fieru, iute ca otelul, montam anvelopa si  dat startul din pol-position. Schimbam mai multe poziti iar in final o pun in celebra pozitie caprita , unde te asteapta o priveliste de zile mari, unde pompez pana la epuizare. Ma lasa sa stau 2 min sa imi revin din oboseala, ma imbrac , ne luam la  revedere si fuga la hotelul unde eram cazat.

Note:

Aspect: Fata 9, Sani  8 Fund 10 

Prestatie : Oral 8, Normal 9 

GFE: 9

Martisorul: 150 ora

Per total e o prezenta placuta, cu o prestatie placuta insa o cam dezavantajeaza lipsa de experienta, dar ramane o experienta de bifat.

Acestea fiind spunse, nu pot decat sa va urez"La cat mai multe experiente!(placute)" 

• Like 11
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

asta parca nu facea CIM din cate stiu eu... parca sa zic ca mia specificat fara CIM ori nu mai tin eu minte.... 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Asta e un troller ordinar...intra si promite ca va vizita el, si pe una si pe alta...L-a cam mirosit bine Gabriel :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Aspect:9

Prestatie : Oral 10, Normal 9 

150 ora

am ramas dator nu am fost chiar apt

se gadila la 69 

o sa te pedepsesc data viitoare!!!!!! :rax2

• Like 6

Postat

Aspect:9

Prestatie : Oral 10, Normal 9 

150 ora

am ramas dator nu am fost chiar apt

se gadila la 69 

o sa te pedepsesc data viitoare!!!!!! :rax2

te astept cu mare placere sunt curioasa cum o sa ma pedepsesti :hmmm   :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...