Sari la conținut

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

care?

Postat

Hai sa lamuresc eu situatia.

Ieri trebuia sa ma intalnesc cu o persoana foarte draga mie ( stie el cine e si poate confirma daca doreste asta ). Din anumite cauze de motive :D intalnirea a picat si m-am trezit cu o fereastra in program. Pentru ca o amenintasem pe Andreea cu o iminenta vizita, am purces la apelarea numarului ei de telefon. Am sunat si nu mi-a raspuns.Am revenit cu un telefon peste vreo jumatate de ora si iar nu am avut succes. Si asta a fost tot. Cum apropierea sarbatorilor genereaza un program incarcat, m-am decis sa il mai relaxez si am purces catre alte treburi.

Andreea nu are nici o vina. Postarea mea anterioara avea ca scop tachinarea Andreei. (stie ea de ce... stie si pestisorul albastru :D )

• Membru Premium
Postat

Stie? :))

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Hai sa lamuresc eu situatia.

Ieri trebuia sa ma intalnesc cu o persoana foarte draga mie ( stie el cine e si poate confirma daca doreste asta ). Din anumite cauze de motive :D intalnirea a picat si m-am trezit cu o fereastra in program. Pentru ca o amenintasem pe Andreea cu o iminenta vizita, am purces la apelarea numarului ei de telefon. Am sunat si nu mi-a raspuns.Am revenit cu un telefon peste vreo jumatate de ora si iar nu am avut succes. Si asta a fost tot. Cum apropierea sarbatorilor genereaza un program incarcat, m-am decis sa il mai relaxez si am purces catre alte treburi.

Andreea nu are nici o vina. Postarea mea anterioara avea ca scop tachinarea Andreei. (stie ea de ce... stie si pestisorul albastru :D )

scuza-ma gabriel eu nu am lucrat ieri a lucrat doar lory  imi pare sincer rau te pup :kiss3  :girly

• Membru Premium
Postat

Amandoua impreuna sau cate una pe rand?

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Nu cred, pentru ca popi sunt doar barbati :))

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Uite, a venit părințelu, iti explica el ce si cum :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

nu pot sa-ti spun de patrahir, dar are 2 cadelnite sigur!!! ;)

Eu stiu ca spune patrafir nu patrahir,Gabitule i spunene cum e treaba cu el :pope

Postat

eu stiu doar ca am dejitele groase si mai tastez gresit uneori!  :138x

later edit: stai linistit insa, ambele variante sunt corecte! l-am intrebat specific pe popa aseara cand am luat lumina, ca stiam ca am sa am argumentul asta cu tine!  ;)

PATRAHÍR s. n. v. patrafir. 
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de valeriu | Semnalează o greșeală | Permalink

patrahír n., pl. e (ngr. patrahili, mgr. epitrahtlion, vgr. epitrahélion, d. ept, pe, și tráhelos, ceafă: vsl. ĭepitrahilĭ și petrahilŭ, rus. epitrahilĭ). O insignă a preutuluĭ [!] ortodox cînd oficiază. (Consistă dintr´o bandă brodată, lată de vre-o 40 c.m. și pe care preutu șĭ-o atîrnă pe pept [!]). Vechĭ șipetrahíl, -ír, patrahil. Vest și patrafir. Ca neol. și epitrahil. V. căcĭulă. 
Sursa: Scriban (1939) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

Postat

Patrahir sau patrafir chiar nu conteaza cum se spune, atata timp cat Andreea si-a manifestat dorinta de a intra sub el pentru o spovedire. :D

P.S. Principiul al patrulea al mecanicii Newtoniene spune cam asa " tot ce atarna... se balangane " . Deci e valabil chiar si pentru cele doua cadelnite :D si nu numai :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...