Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

va tot spun....watermark!!!

se poate sterge si ala , nu e greu, sau trebuie facut foarte brutal si nu mai distingi pozele.

o poate suna totusi si o roaga sa nu ii mai foloseasca pozele, sau ma recomanda pe mine si ma duc eu sa ii fac atunci cind sint in zona.si o trag si de tite cu ocazia asta.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

laso daca se lauda  cu fundu meu asta e data viitoare cand imi fac poze imi pun numaru de telefon langa si gata!!!!

Postat

laso daca se lauda  cu fundu meu asta e data viitoare cand imi fac poze imi pun numaru de telefon langa si gata!!!!

obraznicatura, nu e chiar asa!

1. ea se lauda cu fundu' tau, dar baietii care se duc la ea si asteapta sa muste fundul tau dau de unul care a pierdut lupta cu gravitatea, are are par si cosuri pe el si care a fost si lovit din spate de un cap tractor cu mare viteza! rare buci sunt atat de frumoase ca ale tale, asa ca baietii care vor bate drumul pana la ea vor fi cumplit de dezamagiti.

2. ce te faci daca ea decide ca la valcea cam face foamea si vine la mare vara asta? normal ca atunci cand o sa descopere ca bucile tale dau bine in publicitate ca o sa le folosesca si in anunturile de pe telegraf. vei da in altele si vei fi nevoita sa tot dai explicatii la tot felul de intrebari ca de fapt bucile alea iti apartin tie si nu ei!

3. este furt! este inselaciune! este nesimtire! este logic ca daca ea poseda buci de calitate nu le fura pe ale tale! mai rau, niciodata, nicidecum, nu trebuiesc tolerate astfel de proceduri. eu unul consider ca este mult mai "corect", daca tot furi poze, sa furi genul de poze care foarte simplu iti dai seama ca sunt "imprumutate". atunci cand furi genul tau de poze intentia clar este ca le vinzi ca si "garantat poze reale!".

• Like 1
Postat

pai obi, incearca sa o stergi pe asta....care a durat vreo 3 minute de facut...si am ales cea mai simpla varianta de watermark. iar ca sa stergi, asa cum zici tu ca nu e greu, inseamna ca ai mare incredere in abilitatile fetelor care fura poze!!!

o singura limba trag peste scrisul tau si am curatat-o. trimite-o la fat frumosul si o rezolva el, eu ma culc acum .mi-a aratat mie cum se face , e simplu.

Postat

da baietica face, activa , are un dildo de 25 de cm pe care vrea sa il incerce in gaoaza ta . 

• Like 1
Postat

anal fc?

Am cautat vreo 4 ore prin arhiva Federatiei Romane de Fotbal si nu am gasit echipa asta . Poate " Anal FC " face parte din alt campionat. In alta ordine de idei, cu cat te citesc mai mult, cu atat raman mai dezamagit de un asa specimen. 

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Gabriel, ai cautat in romania, dar poate fi in afara tarii :))

Postat

Mai stii?

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

concurs ca in melodiile bug mafia :D

la toate categoriile :;

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...