skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 nu eee,ti-ar place si tie siguuur mie unul la nebunie ) sper sa nu te gandesti la retragere si tu ca deja am inima franta si sufletul greu
andreea ioana Reputație: 5849 Postat Mai 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 28, 2014 nu cred ca ma vazut fata in fata sa stie
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 Poate ti-a vazut tatzale de la spate
andreea ioana Reputație: 5849 Postat Mai 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 28, 2014 nu eee,ti-ar place si tie siguuur mie unul la nebunie )sper sa nu te gandesti la retragere si tu ca deja am inima franta si sufletul greu nu dragule nu va parasesc si chiar daca as pleca vin inapoi aici
andreea ioana Reputație: 5849 Postat Mai 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 28, 2014 Poate ti-a vazut tatzale de la spate poate da nici pe alea nu cred
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 pentru confratele am eu o pereche de D-uri paroase si de barbat
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 Vezi ca nu ai pus pozele bine pentru concurs. Iti deschid eu topic si iti pun link aici. Bine ?
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 sa fie concurs zic,concurs mare pun 200 lei premiu,) hai sa atragem baietii valabili din constanta la un concurs de anvengura zic eu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 Ti le-a mutat Pisicuts aici. http://nimfomane.com/forum/topic/26675-andreea/?view=getlastpost Poti sa mai pui cateva sa te cunoasca lumea.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 sa fie concurs zic,concurs mare pun 200 lei premiu, ) hai sa atragem baietii valabili din constanta la un concurs de anvengura zic eu Dezvolta la Discutii Generale.
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 bah ce-i porcaria asta? eu nu am acces la topicu ala bleh
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 Mai fa 6 postari ai o sa ai acces
andreea ioana Reputație: 5849 Postat Mai 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 28, 2014 bn mai postez
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 cate o poza pe zi sa ne descretim si noi fruntile
andreea ioana Reputație: 5849 Postat Mai 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 28, 2014 cate o poza pe zi sa ne descretim si noi fruntile am inteles asa am sa fac!!!
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 am inteles asa am sa fac!!! si acum sa curga berile la baiatu' pentru ce victorie a obtinut
andreea ioana Reputație: 5849 Postat Mai 28, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 28, 2014 si acum sa curga berile la baiatu' pentru ce victorie a obtinut
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 30, 2014 andreea ioana!!! ce amanunte as putea sa va povestesc eu despre ea, ca protagonista a celor cateva ore pe care le-am petrecut astazi impreuna, si care nu prea a mai fost precizat de colegii care au recenzat aceasta tanara domnisoara? sper totusi sa va relatez despre cateva momente care au fost totusi remarcabile si de adnotat in baza de date a memoriei mele! andreea mi-a atras atentia cu ceva timp in urma, atunci cand ea isi incepea activitatea de esorta debutanta si alegea sa o faca la noi in constanta. atunci, prin toamna, am sunat-o cu intentia de a o vizita in cel mai scurt timp posibil. din pacate ea era in cada, ptr ca auzeam clipocelile apei, si posibil sa se fi jucat cu ratusca in timpul in care vorbea cu mine, ca nu parea foarte motivata de o intrevedere din scurt. la momentul respectiv am tratat atitudinea ei ca fiind oarecum indiferenta, asa ca am lasat timpul sa curga ptr a ma elucida asupra ei. cu vreo luna si ceva in urma insa, am vizitat locatia pe care ea o imparte cu cele 2 colege. cand am ajuns ne-am asezat la taclale insa andreea a primit un telefon si a plecat la o deplasare. asa ca atunci am savurat placerile oferite de ambele ei colege. astazi, ptr ca timpul sosise, am sunat-o si mi-am anuntat prezenta in vreo 30 de minute. bun si facut, am ajuns, mi-a deschis, ne-am pupat ca 2 amici si ne-am asezat pe canapea in living la tigari, sucuri si taclale. si am vorbit....si am vorbit....si am tot vorbit~!!! andreea este tanara, este mica, este mult mai slabuta acum decat ultima data cand am vazut-o si ii sta foarte bine, cu toate ca mie imi placea si varianta mai pufoasa. este un copil exuberant, extrovertit, volubil, vocal, alintat si rasfatat, ca doar nu degeaba ii spun cu drag "obraznicatura"! andreea are 2 ochisori frumosi care ii sclipesc si care reflecta doar ganduri de dracusor pus pe sotii. este opiniata, incapatanata, hotarata si directa, dar uneori mai si asculta. zambeste, glumeste si rade mult, asa ca traiesti cu impresia ca totul este doar o joaca cu ea! cand am intrat in living m-a bufnit rasul: pe una din canapele statea frumos o ratusca de cauciuc! mi-a spus ca doar ce o cumparase, insa mintea mea instantaneu a pus rotitele in miscare si i-am solicitat sa arunce de pe ea pijamalele in care ma primise, sa-si lase parul strans cu un zgarci liber, sa se incalte cu pantofi inalti si sa se aseze ptr o mica sedinta foto! andreea nu are nici cea mai mica jena fata de nuditate, si o inteleg deplin, daca eu eram posesorul unui corp atat de frumos, atat de apetisant, atat de tanar, si eu alergam in fundu' gol prin casa! asa ca s-a dezechipat rapid de haine si de jena, s-a intors cu un body de dantela alba intrebandu-ma daca este ok si s-a cocotat pe o frumoasa pereche de pantofi cu toc cui si inalt din catifea neagra. s-a asezat cu non-salanta pe canapeaua din dreapta mea si a pozat lejer ptr o scurta sedinta foto! va atasez mai jos rezultatul. intr-un final, am ajuns in dormitor! andreea copilaroasa, zbuldarnica, plina de chicoteli. ne-am asezat confortabil si dupa ceva vreme atmosfera a devenit ceva mai serioasa. tranzitia aceasta de la joaca la erotic este o modificare sesizabila si placuta. ce incepe in joaca se contureaza frumos in saruturi enorm de pasionale, in atingeri fine initial, in degustari ale superbei ratuste care iti vine sa nu o mai lasi in pace. in penetrari pentru care ea se deschide cu toata increderea. o nebuloasa cuprinde tot sistemul senzorial in care pielea, ochii, gura par a nu se satura. ca mai toate fetele tinere andreea este neincrezatoare in propriul orgasm. isi limiteaza potentialul sexual cu intentie, cel mai probabil din frica de a-si etala vulnerabilitatea ei, feminitatea ei deplina!. cum eu sunt insa genul persuasiv, am convins aceasta minunata faptura ca doar momentul conteaza si intimitatea trairilor. astfel micuta noastra sexoasa a degustat un prim orgasm al ei incoronat de o ejaculare feminina!!! a fost surprinsa, s-a minunat de lenjeria uda de pe pat, dar nu si-a putut nega placerea a venit randul meu si a fost unul plin de surprize. stilul fantastic pe care il daruieste partenerului este uimitor ptr o fata cu o experienta relativ mica. am intrebat-o cand a invatat toata acesta tehnica si mi-a raspuns ca in ultimele 10 luni. am continuat cu afirmatia ca sigur si-a dorit sa invete, la care mi-a raspus cu ochii ei superbi atintiti asupra mea: "pasiunea mea este sexul oral~!!!" andreea starneste! iti vine sa o musti, sa o bati cu palme zdravene pe fundul ei obraznic, pe pasarica ei impecabila si deschisa. iti vine sa o strangi in brate pana la contopire si sa o penetrezi cu toata forta, iar eu cam asta am facut, insa strengarita asta mica, ma privea intens cu ochii ei inocenti dar care tranferau cu succes o senzatie de mare erotism, si m-a "facut" pur si simplu din priviri. la experienta mea consideram ca pot ajunge la propriul orgasm doar atunci cand imi propun, andreea mi-a aratat ca se mai poate si atunci cand ea doreste. este usor penibil ca un om de varsta si experienta mea sa fie manipulat sexual de o copila, insa aceasta copila este de exceptie in ceea ce priveste eroticul. am incheiat furtunos, ne-am recules pret de cateva minute, am aprins cate o tigara, de fapt ea m-a trimis sa ii aduc si ei o tigara ptr ca se asezase pe toaleta datorita faptului ca nu avea incredere deplina in genunchii ei, si am savurat astfel comentariile post-ludiu ca doi parteneri uimiti de performantele reciproce demonstrate! am sa inchei cu notele mele ptr acest episod cu andreea: locatie: 9, mai toata lumea cunoaste detaliile de acum, vecinii curiosi sunt totusi o mica problema, astfel discretia este impusa la intrarea si iesirea din locatie. andreea; 10, o fata tanara cu un corp atletic si frumos, stramt dar nu lipsit de feminitate. un chip plin de viata si de intentia de a-i deslusi toate misterele, mai ales in ceea ce priveste sexualitatea! oral ea: 10, ptr performantele ei! o tehnica impresionanta in care ea aplica o trepidare cu limba care inebuneste, iar abilitatea de a ingurgita tot, cu salivari, lacrimari, innecuri, este sublima! oral eu: ?, chiar nu pot aprecia, insa va spun ca ratusca aia dintre picioarele ei este atat de frumosa, curata, dragalasa si gustoasa, de nu-ti mai vine sa o lasi libera dintre buze! normal: 10, andreea te lasa sa intri cum iti doresti in ea! este flexibila, este doritoare, este uda si chiar te convinge de placerea ei. sunete, mulari, priviri, un episod deplin si sexy!!! in incheire va spun ca nu regret timpul care a trecut pana sa o cunosc intim, ptr ca in acest timp ea a avut ocazia sa experimenteze si sa invete. este deja conturata acum o femeie erotica in ea, ii mai este necesar doar o dezvoltare in increderii in sine ptr a sustrage tot ce isi doreste de la orice mascul. ca sa fiu foarte plastic insa, fetita asta parca e facuta ptr ciuda pulii~!!! nu te saturi nicidecum de ea~!!! am lasat 200, clar am sa revin si in jcel mai scurt timp si clar recomand cu incredere tuturor doritorilor de ceva superb. 11
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 30, 2014 later edit: daca va intrebati ce este vizibil intre picioarele ei in poza de mai sus, raspunsul este unul logic: o ratusca !!! 5
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 30, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 30, 2014 later edit: daca va intrebati ce este vizibil intre picioarele ei in poza de mai sus, raspunsul este unul logic: o ratusca !!! trebuia sa pun marca inregistrata pe ratusca, oricum apreciez enorm imaginatia voastra si vad ca progresezi rapid in arta fotografica,coane john. 1
hyawath Reputație: 74 Postat Mai 30, 2014 Oras:Cta Oras:Cta Postat Mai 30, 2014 Am ajuns si eu la Andreea ieri seara chiar dupa domnul Ionica . Si sunt in total de acord cu el. Dar cum eu si cu limba romana suntem certati de mult o sa fiu putin mai scurt. Am socializat putin , ea a fumat o tigara in timp ce pufuletul imi rodea degetele. Dupa ce ala micul a adormit am trecut in dormitor . Sexul a fost ok , oralul foarte bun . Ca si timp cam 50 min cu totul, amenda 150 lei. Locatie - 9Aspect - 10Normal - 9Oral - 10Gfe - 10 6
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 30, 2014 . 4
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 30, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 30, 2014 .bine ca mi-a dat pisicut acreditarea de fotograf ,altfel nu mai aveam loc de concurenta ta johnule ,tine-o tot asa ca tragi frumos pozele.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 30, 2014 obi, nu cred ca ai de ce sa-ti fie frica, n-am eu atata talent ca sa-ti fac concurenta. ca si tine, uneori tin suveniruri care sa imortalizeze in mintea mea anumite momente, trairi, fete frumoase si sexoase! iti cedez locul de fotograf acreditat cu toata placerea.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 30, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 30, 2014 glumeam john , cum sa imi fie frica, ma bucur ca sintem din ce in ce mai multi pasionati de fotografie, avem aproape la toate fetele poze, ce poate fi mai frumos? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum