Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Am ajuns si eu la Andreea ieri seara chiar dupa domnul Ionica . Si sunt in total de acord cu el. Dar cum eu si cu limba romana suntem certati de mult o sa fiu putin mai scurt. Am socializat putin , ea a fumat o tigara in timp ce pufuletul imi rodea degetele. Dupa ce ala micul a adormit am trecut in dormitor . Sexul a fost ok , oralul foarte bun . Ca si timp cam 50 min cu totul, amenda 150 lei.

Locatie - 9

Aspect - 10

Normal - 9

Oral - 10

Gfe - 10

te pup si te mai astept :kiss3

Postat

ba da dragule si pe tine te astept cum sa nu ...nu mai fi rautacios te pupici dulce sa iti treaca supararea :2qm40hg  :2qm40hg

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Ai de plm ce vrajeala ieftina =)) " Te pup si te mai astept " sa imi faci buzunaru plin "

• Oras:bangkok
Postat

Ai de plm ce vrajeala ieftina =)) " Te pup si te mai astept " sa imi faci buzunaru plin "

ai de plm ce smecher esti coitza.mucii iti mai curg pe nas sau ai folosit o bancnota de un leu sa te stergi cu ea?

• Like 2
Postat

da ce vrei draga sa zic ???invata-ma tu???

ce plm ii bagi in seama pe toti saracii balosi ,tu nu vezi ca e un onanist mic si plingacios, da-i in plm ignor, nu stie nici buna ziua sa dea.plm.

• Like 1
Postat

nu inteleg ce vrei sa zici???

al nostru e bebe si ar vrea si el sa suga dar n-are la ce...

post-58400-0-16825900-1401568668_thumb.gif

• Like 1
Postat

E grele cu voi ..

dar totusi ai decis sa te bagi si tu in seama cu noi!!! problema e ca ai incercat sa pari instet si nu prea ti-a iesit!!! adica tu esti mult mai smeker ca noi, ca doar tu nu le faci buzunaru plin, tu futi pe merite de mascul feroce, asa cum nu a mai vazut parisul. 

daca nu te duce suficient dovleacul, sa stii ca noi mai si glumim pe aici. nu trebuie sa iei totul ad literam! asta, ultima vorba, o sa o cauti tu in dex ca sa intelegi ce vrea sa zica!!! in rest, at labam este stilul sa stii!!!

;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...