Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:b
Postat

o sa am poate cand vi o sa arate mai altfel cine stie pupici  :hug1

cum adica o sa arate mai altfel ? sper ca nu mai mic , poate o sa mai vin si eu sa il mai vizitez ca nu l-am mai vazut  de mult timp !

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

cum adica o sa arate mai altfel ? sper ca nu mai mic , poate o sa mai vin si eu sa il mai vizitez ca nu l-am mai vazut  de mult timp !

fata tocmai vroia sa se laude ca trage de fiare! vrea sa il faca puternic si amarui :)))

Postat

Am fost la Andreea asta vara cand statea pe Cișmelei , m-a gidat spre apartament prin tel usor simplu fara incurcaturi , acolo am stat la o tigara , un suc vorbareala cu ea si cu colega Lory , de gașca amandoua aratau bine , slabute , finute , simpatice la față... A mers Andreea la un duș dupa care am intrat in camera . Un fund belea (acum am ințeles ca a mai slabit la el , cred ca este si mai bun) țâțe micuțe da nu foarte mici , tari si fierbinți . Am luat o ora cu ea , s-a descurcat foarte bine si la oral (neprotejat) si la normal protejat toate pozitiile , la un moment am puso capra , nu știu cei vorbeam eu acolo , ea imi spune gemand gafaind : taci si dai , si i se uda toata pasarica , cred ca nu a fost un orgasm simulat . Cred ca am dat pentru o ora 150 . O sa mai ajung pe la ea cat de curand

• Like 3
Postat

imi pare rau de ceea ce ai crezut tu dar eu nu simulez asa ca te astept sa te convingi

cred ca NU a fost un orgasm simulat am spus

• Oras:constanta
  • Oras:bangkok
Postat

hot

mai mai mai , ce pozitze si ce fundulet are fetitza noastra dulce... nici nu stiu cum sa te poreclesc; curuletz , funduletz sau poponetz? 

Postat

cum iti place tie ma poti porecli!!!!

CURULETZ  , sa-ti fie porecla, atunci. sa- mi cumperi si tu un miel.

Postat

hai ca renunt atunci  la miel , pune-ti tu singura o porecla, ce crezi tu ca te caracterizeaza.

• Oras:cucurea
  • Oras:cucurea
Postat

Imi cer scuze,ca postez aceeasta aici,dar vreau sa stiu daca a fost cineva in vizita la papusica aceasta,si sa i.mi spuna si mie daca merita sa o vizitez sau nu...?

e-cta.ro/vad_anunt.php?id=234180&idd=11&poza=AN_1_234180_17943214.jpg&titlu=%20%20%20!!!!!!!!!!!%20%20%20SEX%20%20%20TOTAL%20%20!!!!!!!

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Poti sa te uiti putin in irma pe acest topic si vei vedea. Adevarul e ca e cam greu sa studiezi putin, e mai usor sa arunci o intrebare si sa astepti raspuns.

Postat

Buna as dori sa precizez ci eu servicile mele si cat costa pentru ca mi sa atras atentia mereu :

servicile mele sunt:oral(finalizare orala) , normal(protejat) .anal(depinde de marime)150 fin 200 ora:doua finalizari anale

pentru oral si normal :70fin ...150 ora

ma puteti gasi vis -a vi de hotel nevada ...fac si deplasari pretul este de 200 lei ora +taxi   dar mentionez nu fac anal la deplasare

Ma gasiti intre orele 12:00 - 05:00  

VA PUP SI VA ASTEPT!!!!!

"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...