maxtry Reputație: 186 Postat Iulie 21, 2015 Oras:in ... cu liftu` Oras:in ... cu liftu` Partajează Postat Iulie 21, 2015 60 L sedinta GIULIA finuta si rabdatoare te astept la un masaj de relaxare al sufletului si trupului la domiciliul meu din P-ta Muncii. Noua in locatie, kiss, 21 Jul 10:06 Link spre comentariu
maxtry Reputație: 186 Postat Iulie 27, 2015 Oras:in ... cu liftu` Oras:in ... cu liftu` Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 Am fost pana la "gazela" cu pricina, va rog sa observati ghilimelele. Scunda, 1,60, slabutza, de etnie, sani mici si lasati, un zambet tamp afisat nonstop, strungareata mare, incisivii superiori inegriti. Pozele sunt ale ei insa sunt tzeapa curata, vorba aia "afara vopsit gardul, inauntru leopartul". Am facut un flic flac si am parasit locatia. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iulie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iulie 28, 2015 Am ajuns si eu la ea , mai are o colega , am ales sa raman cu cea din poze , o tipa la vreo 30 de ani, nimic deosebit , achitat 60 la inceput si ma intreba cat vreau sa stau, ea avand banii in mana , i-am spus ca vreo 3h , s-a dus la bucatarie si s-a intors, s-a dezbracat , am vrut sa ma duc la dus mi-a zis sa las dusu ca are servetele umede , mie imi convine cateodata, doar veneam de acasa , nici ea nu s-a dus la dus , nu m-a mai interesat din momentul ala doar ca nu-mi mai doream sa stau 3h, ci cat mai putin, ceea ce s-a si intamplat. M-a lins putin pe sfarcuri , s-a frecat nitel de mine, si-a dat jos chilotii , neepilta de 2-3 sapt cred, eram eu de o saptamana si parul ei era dublu, s-a pus capra si dai , cam larga , am intors-o misionar , degeaba , nu simteam ce vroiam , i-am zis hai la oral , ea ca se grabeste , ii zic ok , nu stau 3h , termin si plec , s-a conformat , a supt-o cum necum pana am terminat la ea in gura fara s-o intreb nimic inainte , n-a zis nimic , a scuipat in servetel, m-am imbracat si dus am fost. 20 de min d-t-d , 60 fin , nu se merita , nu recomand si nu mai revin , nici macar la colega. Note : Oral 6.5 + pt cim, dar un cim prost , statea nemiscata cu ea in gura si freca la baza. Normal 4, larga. Anal e 80/150 , mult pt ce poate. Gfe nu. Locatia 6 acum, 9 cand statea Diana acolo. 10 15 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum