Sari la conținut

Pentru conducatorii tarii

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Referendum limitare privilegii parlamentari

Domnule Președinte, vă rugăm să inițiați organizarea unui referendum cu privire la drepturile și obligațiile parlamentarilor:

<<<<<

Sunteți de acord cu (votați DA sau NU):

1. eliminarea imunității parlamentarilor în fața justiției pentru fapte care nu privesc declarațiile politice;
  2. reducerea numărului de parlamentari la 300
  3. eliminarea posibilității parlamentarilor de a își modifica propriile drepturi bănești și materiale, cu următoarele excepții:
    • cetățenii și-au exprimat acordul în acest sens prin referendum
    • corectarea conform cu rata inflației
    • (*Notă: fiecare deputat a primit în septembrie 2014, în medie, 22.314 lei indemnizație, diurnă și sume forfetare)
  4. stabilirea indemnizației de parlamentar la o valoare egală cu 2.580 lei net (*echivalentul a 1.5 salarii medii pe economie în 2014)
  5. penalizarea absenței și neparticipării la vot cu 5%/zi din valoarea indemnizației, pentru cazurile în care:
    • fie a absentat de la ședințe sau comisii (cu excepția zilelor libere prevăzute de lege),
    • fie nu a votat atunci cand au loc sesiuni de vot.....

Nu sunt fanul acestor actiuni...dar   parca ar trebui cu totii sa facem ceva cu distinsii nostri parlamentari.

Oricunum initiativa imi place..si binenteles o sustin

http://www.petitieonline.com/referendum_cu_privire_la_drepturile_parlamentarilor

• Like 3
  • Oras:sud
Postat

am semnat !!

Expresie invăţată in armată : Ai semnat , ai belit p...la

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
Postat

Expresie invăţată in armată : Ai semnat , ai belit p...la

Cine a facut armata

• Oras:Bucuresti
Postat

Cine a facut armata

tu d'aia ai semnat,ca n-ai facut armata,stii ce zic?

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Valoarea unei petitii online = ce iese pe pula (pisat, sloboz). NU are nici o valoare juridica o petitie online. Fix laba....

• Like 3
Postat

tu d'aia ai semnat,ca n-ai facut armata,stii ce zic?

Nu din cauza asta am semnat petitia, dar

1. nu vad de ce ăia sa aibă imunitate si sa te omoare, fura si sa nu plateasca nimic, iar tu daca omori sau furi te i-a imediat politia

2. de ce sa fie 590 de mancatori de cacat, cand poate sa fie maxim 150

3. ce fac astia pensia pensia aia de milioane de euro si alt pensionar de abia traieste cu 350lei pe luna

4. se poate dormi si acasa, nu doar in guvern

5. de ce sa-i platesc avionul unui mancator de cacat, cand eu am rau de avion sau vreo alta excursie in tari exotice

6. de ce sa se opereze in strainatate cand cica avem si noi medici buni

7. de ce au masini luxoase? 

8. etc :)

acum stii de ce am semnat!

Postat

Nu din cauza asta am semnat petitia, dar

1. nu vad de ce ăia sa aibă imunitate si sa te omoare, fura si sa nu plateasca nimic, iar tu daca omori sau furi te i-a imediat politia

2. de ce sa fie 590 de mancatori de cacat, cand poate sa fie maxim 150

3. ce fac astia pensia pensia aia de milioane de euro si alt pensionar de abia traieste cu 350lei pe luna

4. se poate dormi si acasa, nu doar in guvern

5. de ce sa-i platesc avionul unui mancator de cacat, cand eu am rau de avion sau vreo alta excursie in tari exotice

6. de ce sa se opereze in strainatate cand cica avem si noi medici buni

7. de ce au masini luxoase? 

8. etc :)

acum stii de ce am semnat!

Vere,tu zici ca esti unul dintre consilierii lui Iohannis,...adica plm gura mare,promisiuni electorale ,nimic nou,stii ce zic? Daca nu...te intreb altceva,ca vaz ca esti politichian: Cum plm e posibil sa promulgi un cod de procedura inainte sa promulgi legea? Zi tu acum

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:B
Postat

Vere,tu zici ca esti unul dintre consilierii lui Iohannis,...adica plm gura mare,promisiuni electorale ,nimic nou,stii ce zic? Daca nu...te intreb altceva,ca vaz ca esti politichian: Cum plm e posibil sa promulgi un cod de procedura inainte sa promulgi legea? Zi tu acum

De care cod vorbesti bre, de mizeria aia care are ... fiscala in coada?

Vizitator
Postat

Da man, da nu se poate bre, nu e logic !!! Cum sa faci un cod de procedura, fara sa ai baza ? Procedura la ce ? La ce e vechi s-ar bate cap in cap cu procedura din noul cod, iar ce ar trebui sa fie nou nu exista, si nu poti sa aplici, pur si simplu, pentru ca poti, n-ai cu ce/la ce. E ca si cand m-as apuca eu sa incep sa compun eu un Cod de circulatie pentru OZN-uri, ne-stiind ce-s alea, cum circula, etc... Pur si simplu e ceva care NU ARE LOGICA !!!

Da' asa e la noi ! Ce logica vrei cand (aproape) totul la noi in ultimii 20 de ani se face complet aiurea....

• Like 1
Postat

Mizeria aia bre la care te referi,ideea era alta,iar te-ai grabit.Fii antena,promulg codul de procedura al avocatilor,dar nu avem legea functionarii lor.Adica ce plm,voi puteti profesa,dar nu spune cum si alte alea,doar ca puteti

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Mizeria aia bre la care te referi,ideea era alta,iar te-ai grabit.Fii antena,promulg codul de procedura al avocatilor,dar nu avem legea functionarii lor.Adica ce plm,voi puteti profesa,dar nu spune cum si alte alea,doar ca puteti

Ceea ce spui tu este cu totul necunoscut mie! Sincer, nu am auzit niciodată de codul de procedura al avocatilor. Modalitatea in care profeseaza avocatii este strict reglementata de lege, un cadru bine definit si restrictiv. De ce? Ia gandeste-te mai bine!

P.S. De obicei sunt atent, nu antena!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Da man, da nu se poate bre, nu e logic !!! Cum sa faci un cod de procedura, fara sa ai baza ? Procedura la ce ? La ce e vechi s-ar bate cap in cap cu procedura din noul cod, iar ce ar trebui sa fie nou nu exista, si nu poti sa aplici, pur si simplu, pentru ca poti, n-ai cu ce/la ce. E ca si cand m-as apuca eu sa incep sa compun eu un Cod de circulatie pentru OZN-uri, ne-stiind ce-s alea, cum circula, etc... Pur si simplu e ceva care NU ARE LOGICA !!!

Da' asa e la noi ! Ce logica vrei cand (aproape) totul la noi in ultimii 20 de ani se face complet aiurea....

Te rog sa mă ierti dar, nici ceea ce spui tu nu are logica!
Postat

Ceea ce spui tu este cu totul necunoscut mie! Sincer, nu am auzit niciodată de codul de procedura al avocatilor. Modalitatea in care profeseaza avocatii este strict reglementata de lege, un cadru bine definit si restrictiv. De ce? Ia gandeste-te mai bine!

P.S. De obicei sunt atent, nu antena!

Pai alex,asta spuneam,cum sa promulgi un cod de procedura,inainte de a promulga legea? Hai mah ca stii despre ce vorbesc.Nu exista lege fara codul de procedura!!!!!!

• Minus 4
Vizitator
Postat

Te rog sa mă ierti dar, nici ceea ce spui tu nu are logica!

Pai gandeste-te, CUM aplici normele noului Cod de Procedura Fiscala, daca nu ai Codul Fiscal promulgat ?! Pur si simplu nu ai cum sa-l aplici, ceea ce a spus si Phoenix...

• Like 1
Postat

Postul meu de la inceput a vrut sa fie o glumă, dar a fi responsabil si militant e lăudabil cu condiţia să fie facută treaba cu cap ( ăla de sus ) şi să stii pe cine ai aliaţi si ce forţă are inamicul

• Oras:-----------
Postat

acelasi rahat pretutindeni pt ca ... omul e ucigas

(daca Dumnezeu ne-a fost rob pana acum, de ce n-ar fi si-ncontinuate, cu Satan arhitect  :laugh2 )

nimic din ce credeai ca e adevarat nu e adevarat!

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p720x720/11760108_954119601298242_3104267763474998415_n.jpg?oh=a72c11d6f6185117ada09ca856254aea&oe=5656A188

Postat

Referendum limitare privilegii parlamentari

casa poporului rezista la torpile de 50 tone? daca nu, inseamna ca nu sunt privilegiati cu nimic

(8,3 mil. vizualizari, versiune veche, s-au mai lansat alte versiuni de atunci)

:laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...