Sari la conținut

Cristina si Bianca

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

guvide esti cam prost........mergi la scoala.. sau mai pune mana pe o carte, iar in cazu tau pe Abecedar

• Oras:CONSTANTA
Postat

Buna tuturor.... Am avut o pauza in ceea ce priveste munca.. dar, acum am revenit... In continuare fac numai deplasari , dar pretul unei deplasari a scazut la 150 lei. VA SARUT

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

in primul rand .... jignirile pastreaza-le pentru tine... ca nu pari mai interesant....  si de la tara poate esti tu... noi sutem una din Constanta.. si una din Bucuresti... si preturiile au fost puse in functie de ce am auzit si noi... noi oricum lucram impreuna si avm tarif standard...

Domnisoara sa stii ca preturile care le-ai pus " din ce ati auzit " ca asa o fii pe piata asta nu inseamna ca asta e si pretul real...multe fete sunt pe bara pt ca "au pus pretul auzit de la altele si fiind ar merge " dar nu prea e asa...depinde de experienta, aspect etc am fost la unele acum ceva timp cica faceau show ca voi 2 de altfel dar saracele le erau rusine sa se sarute intre ele barem sa se atinga dar in schimb aveau pret piperat...m-a bufnit rasul cand ai postat ca oferi / oferiti ORAL adanc SAU umed..pai una fara alta se poate ? ok bun poti sa faci oralul " adanc" cum zici tu dar fara sa umezesti cucul ? nu stiu mi se pare...ciudat sa zic in fine. Succese

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

sa stii ca preturile pe care le-ai pus " din ce ai auzit " ca asa o fii pe piata asta nu inseamna ca asta e si pretul real...depinde de experienta, aspect etc

aspectul asta a fost observat si de ea

tariful practicat de ea scazand la 200 si acum la 150

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
Postat

Domnisoara sa stii ca preturile care le-ai pus " din ce ati auzit " ca asa o fii pe piata asta nu inseamna ca asta e si pretul real...multe fete sunt pe bara pt ca "au pus pretul auzit de la altele si fiind ar merge " dar nu prea e asa...depinde de experienta, aspect etc am fost la unele acum ceva timp cica faceau show ca voi 2 de altfel dar saracele le erau rusine sa se sarute intre ele barem sa se atinga dar in schimb aveau pret piperat...m-a bufnit rasul cand ai postat ca oferi / oferiti ORAL adanc SAU umed..pai una fara alta se poate ? ok bun poti sa faci oralul " adanc" cum zici tu dar fara sa umezesti cucul ? nu stiu mi se pare...ciudat sa zic in fine. Succese

Sorine ,poate fetele au gura uscata ( de la foametea de iarna) si ele se umezesc in gura ca altele in pasarica  :laugh2 ,dupa preludiu. :slap2 .

Peseu : sa inteleg ca a scazut pretul la 150 lei ora TOTAL ?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Daca merita ramane de vazut dupa recenzii, dar ma indoiesc pt ca sunt fete testate care fac show lesbi dar nu la 500 ron. Sau poate labanii astia va bagati si un fluier in cur si cantati ca Zamfir la nai!

Ha ha haaaa ! bravo !

Postat

Fata asta nu stiu ce fel de deplasari face .. am sunato am vorbit cu ea totul ok .. Am sunato sa ii spun k am ajuns acasa din nou totul ok .. Ii dau mesaj cu adresa la care imi spune k nu se deplaseaza in zona .. La fel a patit si un prieten de al meu ..

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Ai un program, sau poti veni la hotel si la ore mai tarzii?

Postat

Ai un program, sau poti veni la hotel si la ore mai tarzii?

Noi lucram impreuna.. si ne poti gasi dupa or 16:00 pana de dimineata in jurul orei 6:00

Postat

Fata asta nu stiu ce fel de deplasari face .. am sunato am vorbit cu ea totul ok .. Am sunato sa ii spun k am ajuns acasa din nou totul ok .. Ii dau mesaj cu adresa la care imi spune k nu se deplaseaza in zona .. La fel a patit si un prieten de al meu

Dragul meu.... nu facem deplasari in zona Palas, Medeea, Piata Grivitei/Chiliei.... mai pe scurt in zonele rau-famate.... sau... in afara Constantei.

Postat

Aveti locatie?

Cat ar fi pretul pentru un show lesbi?

da avem si locatie... negociabil... pentru ca pe apartament sunt 2 fete fiecare cu tariful diferit si tu teoretic trebuie sa o platesti pe fiecare pentru o ora.

Postat

De astazi avem si apartament.... la pretul de 80 finalizarea/150ora( o singura fata)........ 120finalizarea/220ora(cu 2 fete) numarul de telefon este acelasi .... Va asteptam cu drag.

• Like 1
Postat

Poi ma fatuca, la tielefon tu zici 200 pi ora, plus taxi. Clentu sa-si ia camera la hotel si sa vi dea adresa, altfel nimica. Si dak ti antreaba ce se antampla de nui plasi clentului de tini/voi, tu spui sati plateasca diranju si gata. Di ce nu zici la tel. ka ai lokatii ?

Postat

Poi ma fatuca, la tielefon tu zici 200 pi ora, plus taxi. Clentu sa-si ia camera la hotel si sa vi dea adresa, altfel nimica. Si dak ti antreaba ce se antampla de nui plasi clentului de tini/voi, tu spui sati plateasca diranju si gata. Di ce nu zici la tel. ka ai lokatii ?

pentru ca locatia aseara am gasit.o dragul meu... si cum am gasit am si anuntat ca am locatie

Postat

Dragul meu.... nu facem deplasari in zona Palas, Medeea, Piata Grivitei/Chiliei.... mai pe scurt in zonele rau-famate.... sau... in afara Constantei.

Atunci invatati strazile draga :)) pt k nici eu nici prietenul meu nu stam in vreuna din zonele enumerate de tine ..

• Minus 4
Postat

da.. tot noi suntem.. sunt poze facute in locatie... ieri seara... si numere de telefon pentru apartament nu pentru deplasari... exista vreo problema?

Nuu fataaa...ci problema sa iexiste ? Doar cas cam multi telifoani, optiuni. Antribarea mea ptr voi, atuncea cind vin baietii in vizita si vor sa aduca o atentie: saorma sa fii ku di toati, da ?

• Like 1

Postat

Nuu fataaa...ci problema sa iexiste ? Doar cas cam multi telifoani, optiuni. Antribarea mea ptr voi, atuncea cind vin baietii in vizita si vor sa aduca o atentie: saorma sa fii ku di toati, da ?

atentiile mai bine sa fie flori:)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.