Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

S-i cu 10 min s-i fara e tot aceiasi....s-au vii u-n numar s-i primesti gratis o cola s-au o fanta. De-ci poti so dai d-in fanta-n cola.

• Oras:iasi
Postat

blonda,ofer sex oral si normal ,ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, nu te grabesc ,ori cu 10 min s-au fara tot aceiasi,,am 165/55/26 de ani det locatie;

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Dacă te fuți după cum scrii...știi vorba aia moldoveneasca..."am belit un cal in pizda"

Gata m.am hotărât ....nu mai dau bani sa vine careva sa te fută...îți plătesc 2-3 ore de pregătire...ca sa poți sa fii șmecheră rău...in limba ta materna.

Postat

blonda,ofer sex oral si normal ,ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, nu te grabesc ,ori cu 10 min s-au fara tot aceiasi,,am 165/55/26 de ani det locatie;

Postat

Postat

blonda,ofer sex oral si normal ,ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, nu te grabesc ,ori cu 10 min s-au fara tot aceiasi,,am 165/55/26 de ani det locatie

Postat

Postat

Postat

blonda,ofer sex oral si normal,ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;

Postat

blonda,ofer sex oral si normal,ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;

Postat

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Ca sa revii, trebuie sa fi fost recenzii. :laugh2

Nu fiti rautaciosi, poate fata are clienti dar acestia nu au invatat sa scrie, posibil ca anuntul sa le fie citit de cineva si urmaresc aici daca Ana mai este activa sau nu. 

Oricum, Ana are o perseverenta ce tine aproape de patologic in asi promova anuntul fara sa bage in seama postarile altora. 

Postat

;

blonda,ofer sex oral si normal,ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie

Postat

blonda,ofer sex oral si normal,ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie

Postat

Vizitator ddaniel69
Reputație: 0
Postat

Ca si locatie und et epot gasi mai exact.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.