Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Ma numesc Luisa, 19 ani, 1.60, pasionala si romantica, ofer clipe cel putin de neuitat. Accent pe preludiu. Astept mesaje la nr de tel 0751907731. Pret: 100nr/250h. Exclus anal/finalizare orala. post-175341-0-45099100-1437739539_thumb.pngpost-175341-0-70079000-1437739555_thumb.jpg

• Oras:Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.
Postat

If you are real, why not post a sexy picture with you holding sign with "Nimfo" written on it, or holding up 3 fingers  :138x  to convince this is not țeapă.

:cocktail

• Oras:Iasi
Postat
  La 26.07.2015 la 10:47, passionforlove a spus:

Nu e gresita imaginea. Am lucrat ca si camgirl o perioada.

Buna daca tu esti fata din poza mai posteaza cateva poze cu tine sa ne convingi ca esti tu fata din pozele de mai sus.Si posteaza  si 1-2 poze sexy cu tine sa te vedem cum arati si la corp.Asteptam pozele sa ne convingi ca esti tu fata din pozele de mai sus.

Postat
  La 27.07.2015 la 9:59, passionforlove a spus:

Thats it.

:X

Postat
  La 27.07.2015 la 9:59, passionforlove a spus:

Thats it.

Buna Passionforlove azi te-am sunat si eu de cateva ori pe nr acesta ca sa stabilim o intalnire si nu ai rasp mi-ai dat ocupat de cateva ori. Si tot azi am observat aci pe forum ca ai postat sa-ti fie sters acest cont al tau cu toate anunturile poti sa ne spui dece vrei sa-ti stergi contul si anunturile si pozele daca tu ai postat aceste anunturi si acele poze tu esti esti fata din poze? dece vrei sa-ti stergi acest cont asa de odata ?

Postat

hmm..nu cred ca mi-ar sta rau intre picioarele ei :)) o fi avand ea legaturi cu videochatul,insa cred ca anuntul era pus la vrajeala,de cineva care vroia sa-i faca rau.99,9% din ele,isi cenzureaza fatza,caci au si ele,ca toti ceilalti,viata personala,familie,prieteni,colegi s.a.m.d.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...