boero Reputație: 10 Postat August 24, 2012 Oras:TITAN Oras:TITAN Postat August 24, 2012 bai, tipa e naspa, am fost si eu acum cateva zile ca era aici in zona, arata bine la corp dar e grasutzaa la fatza are un tatuaj, e curatica,, mai bagaboanta asa dar proasta de gura, a vrut sa ma arda k m-a vazut mai pusti ) am dat 100 ron, i-am zis k nu am mai fost la curve. Femeia a vrut sa ma termine in 5 min si sa scape de mine.Oralul neprotejat.. ii sugea capu rpd si se ajuta cu mana , nimic special.. se vedea k o face fara chef. ASa,, dupa am trecut la normal undee doar eu am miscat.. Incepuse sa ma grabeasca, pana la urma mi-a zis k dak nu termin in 5 min ma da afara ))Cand mi-a zis asta am incercat sa termin mai rpd pt k sentimentul era reciproc si eu ma plictisisem de ea, am terminat primul nr dupa aprox 50 min..Poate terminam mai rpd dak se implica si ea mai mult.. deci a vrut sa ma arda si si-a luat teapa . Deci in concluzie, mai bine ma duc in KULTURhaus, ma imbat si ma combin cu vreuna si o rezolv,as iesi mai bine la bani si cu mom mai frumoase. In fine 5
mario1000 Reputație: 738 Postat August 31, 2012 Oras:satu lu Bucur Oras:satu lu Bucur Postat August 31, 2012 Salutare, La finele saptamanii trecute, dupa multe si nereusite incercari de a le prinde pe Bianca 777 sau Rahela/Cristina, pentru ca zona (Dr. Taberei) imi este convenabila, ma orientez catre Denisa titulara acestui thread mai ales ca recenziile de pe forum erau destul de ”impartite”. Sun, raspunde, stabilim detalii (oral neprotejat cu finalizare, normal protejat, 100 lei ora cu 2 finalizari), adresa, confirm deplasarea in 20 de minute. Locatia: Drumul Taberei, vis-a-vis de restaurantul Azzuro (sau oarecum vis-a-vis de Bianca 777 pentru cei care au avut sansa sa o viziteze pe Diva). Bloc stradal, scara un pic retrasa, etaj superior, 2 lifturi (deci sanse reduse de a urca pe jos)Apartament curatel cu 2 camere, baia destul de curata dar fara prosop (mi-a justificat lipsa prin faptul ca sunt in renovare si au toate prosoapele la spalat). Dormitor maricel, intunecos (are ferestrele acoperite), pat mare cu o patura in loc de lenjerie, pe care mai mult ca sigur ca nu o schimba dupa fiecare client. Un televizor pentru copii dat pe un canal de muzica intretine atmosfera. Protagonista: 24 de ani, inalta, masiva, , carne tare si mai mult decat suficienta, cur mare dar misto, picioare inalte si groase, talie cu burta, sani medii ca marime dar tari. Comuna spre uratzica la fata, cu un defect de vorbire. Prestatia: dupa ce am descalecat in cuib m-a invitat la dus, am refuzat deoarece veneam de acasa, nu a insitat dar in schimb s-a dus ea sa se spele. Rastimp in care eu m-am dezbracat si aclimatizat (fara AC si cu ferestrele inchise era destul de cald). A revenit in camera, m-a invitat intr-un mod categorig sa ma asez pe pat, a respuns in treacat la un apel furnizand detaliile destul de repezit (mult mai repezit decat mi le-a oferit mie de ex.) a inchis convorbirea si a tras un ”pana-n gat sa ti-o suga măta” la adresa celui cu care discutase. Va puteti imagina ce chef am mai avut dupa treaba asta. Dar cum eram si dezbracat si cu banii luati nu prea mai aveam variante.Arunca telefonul, se arunca si pe sine in pat si se mufeaza la pula direct fara nici un fel de preludiu, artificiu sau pregatire. Incepe sa o suga vârtos din pozitia lateral intr-un cot. Cu cealalta mana o freca la baza. Îi dau mana la o parte, ea o pune la loc. O las sa faca cum stie si dupa vre-un sfert de ceas finalizez la ea in gura. Nu se grabeste, preia tot si cu grija dupa care merge la baie si decarteaza. Vreau si eu la baie, incurcata imi comunica treaba cu prosopul dar imi da niste prosoape de hartie sa ma sterg. Bun ce-o fi, ma intorc de la baie cu multa hartie pe mine. Socializarea este mai mult decat primara, fata nedand dovada de vreun IQ ridicat.Dupa cateva minute de discutat banalitati, ii dau de inteles ca urmeaza repriza a doua.Nu prea incantata de treaba asta se mufeaza din nou la ciocan si in acelasi registru incepe sa-l suga. Ii dau de-nteles ca fara ceva artificii gen oolingus s-ar putea sa se chinuie la a doua tura. Incepe un fel de pupat pe coaie de care se plictiseste repede. ”Treaba ta” imi zic in minte si o las sa se chinuie. Ca sa detaliez un pic: oralul este de fapt un sup de cap destul de apasat si cu o laba facuta la baza. Atat si nimic mai mult. Dupa mai bine de juma de ora rastimp in care a pufnit a nemultumire de cateva ori, iar eu i-am replicat raspicat ca neterminat a doua oara nu plec, am finalizat iarasi tot oral. Note:Locatie: 7Aparitie: 7 corp, 6 fatzaOral: 6GFE: nu exista deci nu am ce puncta.Tarif: 100 lei ora / 2 finalizariRaport pret/calitate: slab - mai bine mai puneam 50 lei si cu mai multa rabdare punctam un numar la Rahela. Maestrul @minimalistick ori e prima oara la femei, ori a fost la alta fata, ori e PR-ul fetei. Altfel nu-mi explic entuziasmul. Eu sigur nu mai revin si nici nu recomand. Toate bune si spor(t) la futut! 7
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 25, 2013 DENISA, ofer companie intima la domiciliul meu, sex oral neprotejat cu finalizare orala si sex normal pasional, 69, zona rond Alba Iulia, daca doresti sa ma cunosti suna-ma, pupici, poze reale, 24 Jun 11:000723.774.215Bucuresti 100L ora @mario1000 , locatia e tot in Rond la Alba Iulia , deci nu este mai este colega cu roscata de la Azzuro, in concluzie Ana este noua ei colega. 7 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum