gina10 Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2011 Postat Noiembrie 24, 2011 Salutare!Anuntul din EVZ suna asa:" NOU! Sunt Andra, o şatenă sexi, cu ochi verzi, ten creol şi funduleţ bombat, 18/1.65/50. Te aştept într-un cadru intim pt a-ţi satisface fantezii. Pupicei! tel 0751422080"Pret - 50 lei numarul; 100 lei ora; oral + normal, cu finalizare pe corp. Nu CIM sau FK.Locatia: Il PrimoSunt acolo 2 domnisoare. 18 ani declarati. Una slabuta, sani mici, cu greu ii dai 18 ani. Cealalta, aproximativ 56 kg, cu sanii foarte mari.Personal, am incercat-o pe cea slaba. Nimic deosebit, merge insa pentru o descarcare. Am inceput cu oral neprotejat. Am pus-o apoi pe burta si i-am dat pe la spate, cu finalizare pe sani. Pentru o experienta rara in cazul meu, consider ca am investit bine cei 50 de lei.De revenit clar; dar la colega ei
briliantul Reputație: 677 Postat Noiembrie 24, 2011 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 24, 2011 Si a doua domnisoara care era cu ea cum arata? bruneta ,blonda ,satena?
sumy Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2011 Postat Noiembrie 26, 2011 pana de craciun o sa fiu in iasi . As dori si eu ceva recomandari , dar sa aiba locuinta cat de cat decenta si sa nu fie hotel sau pensiune
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2011 Postat Noiembrie 26, 2011 sumy, pt ca e prima zi pe forum, te iert... inainte de a posta citeste regulamentul: NU ESTE FACULTATIV
gina10 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Postat Noiembrie 26, 2011 Si a doua domnisoara care era cu ea cum arata? bruneta ' date='blonda ,satena? [/quote']parca bruneta. Nu stiu exact ... ma fixasem cu privirea pe sanii ei
xcsive Reputație: 2 Postat Noiembrie 27, 2011 Postat Noiembrie 27, 2011 Informatie despre cele doua . Nu face nici una deplasari .1 warn
Vizitator orangeman Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2011 Postat Noiembrie 27, 2011 nu are si un id messenger?daca il stii posteaza-l.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2011 Postat Noiembrie 27, 2011 FYI: <<< REGULI DE POSTARE <<< REGULAMENT FORUM
briliantul Reputație: 677 Postat Noiembrie 27, 2011 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 27, 2011 parca bruneta. Nu stiu exact ... ma fixasem cu privirea pe sanii ei multumesc pt raspuns
coldfusion Reputație: 4359 Postat Decembrie 30, 2011 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Decembrie 30, 2011 Salutare , salutare . Am fost azi pe la domnisoarele si precizam : am sunat , a raspuns roscata ( era pe post de secretara azi ) .Mi-a comunicat tarifele ( 50 nr si 100 ora ) si locatia ( Il Primo ) . Ajung , imi spune numarul camerei , urc , cand ce sa vezi ... doua somnoroase fara chef si o putoare de shaworma ( mai mult usturoiul din shaworma ) . Ma intreaba blonda daca vreau cu ea sau cu colega ei roscata , aleg blonda. A inceput cu un oral mecanic , implicare mai deloc , pune un prezervativ , se apuca de supt . La un moment dat se plictiseste si imi spune sa stau deasupra . Avand inca maieu pe ea ii spun sa si il dea jos . Asa s-a dezbracat intr-o scarba de parca trebuia sa-i dau bani sa sara textila de pe ea . Cand ii spun ca vreau sa stea capra incepe " aaa eu nu stau capra ca ma doare " . In gandul meu ... "sa vezi ce-ti dau " . Ma asez deasupra si incep si o fut 10 min de sa-i sara impresiile , cand ce sa vezi ... domnisoara statea cu ochii inchisi dand de inteles ca nu prea ii place ce face . Si vine culmea nesimtirii ... imi dau drumu in prezervativ la care ea ... "ooo in sfarsit " . Instant m-au luat toti dracii . Dau sa ma imbrac , cand blonda incepe sa zica ca o doare fata . Abia atunci vad ca era putin sifonata , la care ea sa faca conversatie cu roscata si sa-mi explice mie de unde e problema ...." aseara in club am fost la baie si am alunecat si m-am lovit la fata " ... WTF ... cum sa cazi sa te lovesti la fata in baie ? Ma depaseste . Am mai inspirat putin din aerul "miresmatic" de usturoi si am plecat . Povestea fiind incheiata sa dam niste calificative : GFE : 5 , Implicare : 5 , Locatie : 5 . PS . Nu mai zic ca impart aman2 aceeasi camera deci colega ei se va mai holba putin si la partenara de "munca" , nu ca m-ar deranja . Oricum blonda are un tatuaj deasupra fundului de genul celor care-si fac copii mici de pe abtibildurile de la gumele copilariei ( imi scapa cum le zice ) , are belciug in buric , sanii parca-s 2 pungi cu apa si figuri cat incape . Roscata nici nu merita luata la impins vagoane .. are o fata default ( atat pot sa confirm pt ca n-am vazut-o dezbracata ) . De revenit o sa incerc cu roscata , poate o fi mai normala decat blonda , dar voi reveni cand tre sa ma descarc repede pentru ca de placere nu te poti duce la ea . O seara maxima va doresc si sa va prinda noul AN dand din buci .. La mai multe ( curve ) !!! 5 1
gigib2 Reputație: 1 Postat Ianuarie 7, 2012 Postat Ianuarie 7, 2012 Am incercat si eu azi la domnisoarele. adaugati va rog numarul de telef 0752 577 824 in titlu. Mi-a raspuns dea mai grasuta (burta vizibila, sani mari, cam tigancusa. M-a chemat la Il Primo, am ajuns, am sunat din nou mi-a zis etaj/camera. Am urcat, imi zice sa astept 2 minute ca colega ei e cu un client. Astept 5 minute. Bate la usa ei, striga 'sa iasa clientul ca are pe cineva la usa', mai stau 3 minute, intra peste ei... pleaca clientul. Am intrat in camera, cealalta mica si slabuta se imbraca (nu arata de 18 ani). Ambele sunt brunete, tigancuse. Mult fum de tigara in camera. Aia mica mi-a zis ca o doare gatu' si nu face oral. A intrbat-o pe astalalta daca vrea sa faca oral, i-a zis ca nu (nu i-o fi placut de banii mei, in fine). Am plecat. NU RECOMAND. As putea recomanda sa fie trecute la 'de evitat'.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum