relatie Reputație: -193 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 Numai in pm! 3
juniormorais Reputație: 94626 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 27, 2015 Așteaptă mult și bine 7 1
relatie Reputație: -193 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 27, 2015 .. 1
relatie Reputație: -193 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2015 .... 1
relatie Reputație: -193 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2015 .... 1
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Poate nu cauti unde trebuie. Ai cautat si prin tomberoanele din Bucuresti sa vezi daca nu gasesti o papusa gonflabila aruncata de careva? Ar fi cea mai ascultatoare si mai potrivita pentru tine,femeie din lume.
cain_abel_69 Reputație: 287 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Poate nu cauti unde trebuie. Ai cautat si prin tomberoanele din Bucuresti sa vezi daca nu gasesti o papusa gonflabila aruncata de careva? Ar fi cea mai ascultatoare si mai potrivita pentru tine,femeie din lume. Pai acolo ar trebui sa cauti si tu un sponsor care sa te scoata la un cico la mare dnsoara tare-n clantza 3
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Pai acolo ar trebui sa cauti si tu un sponsor care sa te scoata la un cico la mare dnsoara tare-n clantza Norocul tau ca nu doare prostia,retardatule !
relatie Reputație: -193 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2015 Poate nu cauti unde trebuie. Ai cautat si prin tomberoanele din Bucuresti sa vezi daca nu gasesti o papusa gonflabila aruncata de careva? Ar fi cea mai ascultatoare si mai potrivita pentru tine,femeie din lume.Mai fata,sincer o sa caut,sper sa nu te gasesc si acolo,dealtfel unde dai si unde capra!! 2
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Mai fata,sincer o sa caut,sper sa nu te gasesc si acolo,dealtfel unde dai si unde capra!! Pe mine nu,dar o vei gasi pe ma-ta aia uzata si pe Cain Abel care cauta si el prin gunoaie,cum o pune capra pe ma-ta langa tomberon.
cain_abel_69 Reputație: 287 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Siana, Consuela, Mirabela, Jeta, Margareta si alte zeci de nume pe care le mai folosesti tu ... iar n-ai clienti si te plictisesti ? 3
relatie Reputație: -193 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2015 Pe mine nu,dar o vei gasi pe ma-ta aia uzata si pe Cain Abel care cauta si el prin gunoaie,cum o pune capra pe ma-ta langa tomberon.Mars javra la cotet,suferi cumva? 2
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 28, 2015 Siana e submisiva de fel dar parte din joaca e si rebeliunea ei. De foame face si dominare (switch), orice pt o bucata de paine, dar, in adancul ei e o sclava care-si asteapta stapanul. Mie asa-mi plac, razvratite, pt a le dobori spiritul...nu-mi place sa injosesc femei care-si doresc asta cu ardoare si asa fatis...parca vreau sa protesteze nitel. Siano, talpile mele asteapta sa le rasfeti cu limba ta uscata si imbatranita...va trebui s-o scuip des pt a-si mentine capacitatea de curatare. 2
relatie Reputație: -193 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2015 .. 1
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Siana, Consuela, Mirabela, Jeta, Margareta si alte zeci de nume pe care le mai folosesti tu ... iar n-ai clienti si te plictisesti ? Nici voi nu prea aveti succes la femei,dupa cum se vede.Eu ora asta,cat timp voi ati stat sa latrati ca maidanezii pe forum mi-am scos banii de benzina la mare.
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Siana e submisiva de fel dar parte din joaca e si rebeliunea ei. De foame face si dominare (switch), orice pt o bucata de paine, dar, in adancul ei e o sclava care-si asteapta stapanul. Mie asa-mi plac, razvratite, pt a le dobori spiritul...nu-mi place sa injosesc femei care-si doresc asta cu ardoare si asa fatis...parca vreau sa protesteze nitel. Siano, talpile mele asteapta sa le rasfeti cu limba ta uscata si imbatranita...va trebui s-o scuip des pt a-si mentine capacitatea de curatare. Ma confunzi si tu cu ma-ta. Vad ca iti ceri si tu portia de chelfaneala cu tot dinadinsul,dar asteapta la coada,nu am timp de tine acum,poate mai tarziu sau altadata te voi umili public !
valentinb Reputație: 52 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Cat de proasta poti sa fii !Poate baieti aia si-au scos bani nu de benzina ci de tot concediu in ora asta fara sa fie nevoiti sa suga o pula.of of!
relatie Reputație: -193 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2015 Nici voi nu prea aveti succes la femei,dupa cum se vede.Eu ora asta,cat timp voi ati stat sa latrati ca maidanezii pe forum mi-am scos banii de benzina la mare.Marea la tine,se numeste Dambovita... 2
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 28, 2015 Ma confunzi si tu cu ma-ta. Vad ca iti ceri si tu portia de chelfaneala cu tot dinadinsul,dar asteapta la coada,nu am timp de tine acum,poate mai tarziu sau altadata te voi umili public !Ce spuneam...imi plac astea de se zbat in lesa! De azi inainte te vei numi galeata. Vei invata sa raspunzi la numele asta si nu vei mai exista. 1
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Marea la tine,se numeste Dambovita... Deschide larg gura,ca vreau sa scrumez si sa scuip in ea tarfa profitoare si muista ! Botanisto,de acum gura aia mare si infecta a ta este scrumiera mea,ai inteles? Nu mai este nevoie sa cauti mucuri de tigara pe strada ca sa tragi si tu cate un fum,de-acum eu,stapana ta,ti le arunc direct in gura.Prinde-le !
relatie Reputație: -193 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2015 Deschide larg gura,ca vreau sa scrumez si sa scuip in ea tarfa profitoare si muista ! Botanisto,de acum gura aia mare si infecta a ta este scrumiera mea,ai inteles? Nu mai este nevoie sa cauti mucuri de tigara pe strada ca sa tragi si tu cate un fum,de-acum eu,stapana ta,ti le arunc direct in gura.Prinde-le !Sclava mica,numele tau este galeata? 3
cain_abel_69 Reputație: 287 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Marea la tine,se numeste Dambovita... Marea la ea se numeste 14 cm )) ca numai din aia are parte la 100E
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Ce spuneam...imi plac astea de se zbat in lesa! De azi inainte te vei numi galeata. Vei invata sa raspunzi la numele asta si nu vei mai exista. Sezi,Labus,ca nu am timp de tine acum! Chiar iti trebuie botnita? Ce latri asa sa rupi lantul,ai turbat de caldura? Ai baut apa fiarta la soare si clocita,ai halucinatii de sete,ai viermi intestinali,ce ai?
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Sclava mica,numele tau este galeata? Mi l-ai furat tu.
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Marea la ea se numeste 14 cm )) ca numai din aia are parte la 100E Tocmai buna pentru mine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum