Sari la conținut

unde mancam

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cui ii place ciolanul, il poate incerca pe cel de la Poiana Regala (din Sinaia cred ca putem spune). Dintr-unul singur mananca 4 persoane si e facut excelent. E un fel de marca inregistrata la ei.

N-am mancat la Poiana Regala, in schimb in Sinaia am mancat binisor la Taverna Sarbului. Cam scump, dar pentru zona Sinaia, nah... acceptabil.

P.S. Ieri sau alaltaieri citisem postul lui Dumpgrumbler si puteam sa jur ca am scris atunci ideea de mai sus, cu Taverna Sarbului. Acuma vad ca nu apare postat... WTF? mi-a jucat netul feste, sau sunt prea obosit in ultima vreme si incep sa am deja-vu-uri...?  :s

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

de black angus nu ati auzit bai saracilor?

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Mincinosule,nu tu erai bagat cu totul in tomberon si papai? Nu mintii lumea boschetar ce esti!

Ps.ma-ta este acasa?

Fă annona, esti proastă!

Pai exact, dar exact, dupa ce i-am dat PM idiotului astuia de Relatie (adica tot tie) ca raspuns la injuraturile primite pe PM si i-am spus ca esti o imputită, te-ai oprit brusc din punctat cu "+"orice mizerie postata de Relatie. Tu aia care il punctai zilnic. Acum in puncteaza altcineva, tot "de-al casei". Ciudat, nu?

Acum o dai in mame. Fă, tu ai mamă?

• Like 1
Postat

incep sa imi castig increderea in euflo. good job!  :wink2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fă annona, esti proastă!

Pai exact, dar exact, dupa ce i-am dat PM idiotului astuia de Relatie (adica tot tie) ca raspuns la injuraturile primite pe PM si i-am spus ca esti o imputită, te-ai oprit brusc din punctat cu "+"orice mizerie postata de Relatie. Tu aia care il punctai zilnic. Acum in puncteaza altcineva, tot "de-al casei". Ciudat, nu?

Acum o dai in mame. Fă, tu ai mamă?

Prostanac cu bale la gura,te oftici rau? Stai in banca ta de sase ,ca mai am pana termin de futut la ma-ta! Multe gauri are bre....!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...