Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

cel mai tare festival care a avut loc in Romania anul asta, sau pprobabil in ultimii ani  :bow2

• Like 1
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Cand am fost la Exitfest, era 6 dimineata, rasarea soarele, erau 50.000 de oameni intr-un singur dans, eu eram undeva sus ca sa pot vedea toata multimea. Mi s-au inmuiat picioarele si imi dadeau lacrimile. Erau de fericire, erau lacrimi de zen...asa ceva nu am mai simtit pana la concert la Pink Floyd.

Eu eram spectator insa imi pot imagina ce ar putea simti omul din spatele pupitrului vazand 100.000 de oameni cum il aplauda, cum canta cu el, cum danseaza cu el, cum sunt, exact cum a spus Pustiu, in delir. Trebuie sa fie magnific...

LE. Omul din spatele pupitrului era Carl Cox. ;)

Yups, stiu ce zici de lacrimi zen, asta ca sa vezi ce poa sa faca cateva zeci de mii de oameni care sunt pe acelasi vibe si au aceeasi stare

Si Da!! Carl Cox...e ceva deosebit

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

poate plangea ca era platit cu ora si o stat peste program :)

Mda a vazut si el ce inseamna sa fi angajat la romani ... ore peste program, plata cucu si iei si doua castoarce peste cap de la sef daca nu te conformezi :))))

Postat

Ahhhh...deci tu ai fost la Roger Waters nu la Pink Floyd... ceva imi zicea ca nu ai avut norocul sa fi fost la Live 8 si la anteriorul concert Pink Floyd nu cred ca erai nascuta :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...