Sari la conținut

NOU!@! SALON MASAJ

Postări Recomandate

• Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani
  • Telefon: gb_al74
Postat

Detalii detalii...

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Detalii detalii...

Este 150ron/ora ce include oral si normal 2 finalizari si 100ron/ o finalizare salonul este situat in zona obor intr-o zona privata mai multe detalii la telefon

Oral si normal P/NP?

• Minus 1
Postat

A FOST ACUM ESTE ALCEVA DACA MA INTELEGI CE VREAU SA ZIC :P

Da, se vede, ai schimbat fata =))

• Minus 1
Postat

se vede ca nai fost niciodata la mine si esti doar un comentator care nare ce face asa ca nu ma stresez cu tine si toata lumea care a fost la mine si cu mine a fost multumita asa ca nuti mai da tu cu parerea

Dupa cum scrii esti un "el" ...cam analfabet ce-i adevarat. =))

PS: pozele, pt nr de tel afisat, sunt a doua fete diferite.

• Minus 1
Postat

in fine nare rost sa ma contrazic cu tine degeaba

Bine "Bă" =))

• Minus 1
Postat

Am sunat (mai mult din curiozitate) la "titulara" si a raspuns o voce obosita (sper sa nu fi fost "hi") deoarece vorbea cam ciudat. A cerut pentru o ora 160 ron. Se pare ca face pretul pe moment. Am incercat sa negociem in ideia ca pe sait a pus 150 pentru 2 fin. Pare de etnie dupa voce.

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

deci   cel maii bn e sa facem o vizita dupa sa ne dam cu parerea 

Postat

Deci.. ea sau fetita care tot posta poze, dar fara recenzii.. tot aia. Am sunat, am spus in cat timp vin, am ajuns foarte punctual, am sunat de 4 ori, dar nimic. Recomand la DE EVITAT

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Izabela_sexy...0767048899.

Esti rebranduita sau concurenta isi face reclama pe topicul altui salon?

• Oras:Focsai
  • Oras:Focsai
Postat

Este o fata izabela care isi face reclama pe topicul meu nush daca ar avea voie sa faca asa ceva :D

nu... nu are voie si sper sa se ocupe moderatori sau admini de chestia asta....  :kiss2

Postat

Am sunat (mai mult din curiozitate) la "titulara" si a raspuns o voce obosita (sper sa nu fi fost "hi") deoarece vorbea cam ciudat. A cerut pentru o ora 160 ron. Se pare ca face pretul pe moment. Am incercat sa negociem in ideia ca pe sait a pus 150 pentru 2 fin. Pare de etnie dupa voce.

Dragul meu , nu sunt de etnie , era dimineata , si cam asa am eu vocea . Nu mai comenta aiurea ,daca nu ai fost pe la mine . te pup

• Oras:focsani
  • Oras:focsani
Postat

Am sunat si eu joi si am stabilit cu domnisoara sa ne intalnim in 20 de minute ,eventual sa mai revin cu un telefon cu 2-3 minute inainte ,ca sa-mi dea adresa. SUN  dupa 20 minute ,imi raspunde zicandumi - 100 ron numaru , la revedere ......Zic bine ,da-mi adresa. Raspuns--La revedere- si inchide. Cred ca are probleme serioase cu capu fata asta

Postat

Dragul meu , nu sunt de etnie , era dimineata , si cam asa am eu vocea . Nu mai comenta aiurea ,daca nu ai fost pe la mine . te pup

Intrebarea este daca a fost  vreodata cineva la tine .

din toate recenziile  de pe aici esti o mare teapa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...