Sari la conținut

Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

• Oras:bucale
Postat

Oferi o pulă.pune_n pula mea poze de anu asta sa vada băieții ce rapandula esti.

Postat

Oferi o pulă.pune_n pula mea poze de anu asta sa vada băieții ce rapandula esti.

Postat

Sunt de cacat am vrut să scriu.Nici nu stii sa sugi pula .plus ca arăți ca Dracul esti bătrâna si nevopsita .Mesajul la tine durează maxim 5 6 minute si finalizarea la fel.

Postat

Te stiu de cand lucrai cu Iulia ,zdreanță ordinară ce esti.Mai tii minte cand ti_a pus un client mana pe tate si ai zbierat de te_am auzit eu din cealaltă camera si a venit Iulia crezând că te omoară clientul?

• Oras:bucures
Postat

Te omoară pe tine grija .Calul moare de drum lung și boul (adică tu) de grija altuia.Infecto!!! Arat prea ok pt tine ,hai ,valea de aici la duzina ta .Nu ți-aș oferi nici un pahar de apa de la robinet .

• Minus 1
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Toată lumea știe că sunteți varza!! ! Te bagi că musca in lapte !

Daca n- ai vreo treabă importanta pe aici ,eliberează spațiul .

Mai lasa-ne cu pozele tale vechi...de când erai fată mare.

Bondoaco 😂😂😂

• Like 4
Postat

Leaga-ti o piatră de gât și arunca-te în dâmbovița nebuna dracu .Poti lua exemplu de la fetele de pe forum care lucrează cu poze reale nu cum sunt ale tale Uite exemple Carmen din Berceni ' Simona Obor , Larisa dristor,dana,dana , sa-ti mai dau ex? Proasta pulii ce esti.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Leaga-ti o piatră de gât și arunca-te în dâmbovița nebuna dracu .Poti lua exemplu de la fetele de pe forum care lucrează cu poze reale nu cum sunt ale tale Uite exemple Carmen din Berceni ' Simona Obor , Larisa dristor,dana,dana , sa-ti mai dau ex? Proasta pulii ce esti.

. Și neretusate frate. Așa cum ies așa le pun. Fara retuș. Și cu atitudine pro. Bravo frate felicitări ai dat exemple bune
  • Like 4
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Din cate am inteles respectiva are servicii proaste sau probleme mintale.... asta reiese din comentările de pe topic. Am observat ca ai dat cateva exemple, doamne pe care am avut si eu plăcerea sa le întâlnesc. Nu este normal sa dai exemple cu fete din categoria profesional sau categoria profesional plus. Este ca si cum ai pune diamante langa un moț de cacat.

• Like 1
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Eu nu inteleg de ce va mai bateti capul cu ea... Ce credeti ca va realiza din cele spune, maine se va trezi o alta persoana si se va comporta altfel? Ea nu duce o lupta cu voi, ci cu propria-i persoana ratacita... psihicul nu poate accepta realitatea cu care se confrunta, spiritul nu se identifica prin ceea ce face, atunci apar conflictele interioare si confuzia, o evadare din real, asa zisa nebunie...Fiecare dintre noi avem o doza de nebunie, doar ca la unii este mai accentuata, totul tine de perceptie, dar nimeni nu-i perfect sanatos mental, uita-te-n jur...

• Like 1
  • Minus 14
Postat

Impusca-te!!
Postat

Din cate am inteles respectiva are servicii proaste sau probleme mintale.... asta reiese din comentările de pe topic. Am observat ca ai dat cateva exemple, doamne pe care am avut si eu plăcerea sa le întâlnesc. Nu este normal sa dai exemple cu fete din categoria profesional sau categoria profesional plus. Este ca si cum ai pune diamante langa un moț de cacat.

la ce preț sunt diamantele tale?? 50 total ???
Postat

Eu nu inteleg de ce va mai bateti capul cu ea... Ce credeti ca va realiza din cele spune, maine se va trezi o alta persoana si se va comporta altfel? Ea nu duce o lupta cu voi, ci cu propria-i persoana ratacita... psihicul nu poate accepta realitatea cu care se confrunta, spiritul nu se identifica prin ceea ce face, atunci apar conflictele interioare si confuzia, o evadare din real, asa zisa nebunie...Fiecare dintre noi avem o doza de nebunie, doar ca la unii este mai accentuata, totul tine de perceptie, dar nimeni nu-i perfect sanatos mental, uita-te-n jur...

Iar ai apărut ,sociopatule???
Postat

. Și neretusate frate. Așa cum ies așa le pun. Fara retuș. Și cu atitudine pro. Bravo frate felicitări ai dat exemple bune

Astea sunt retușate ? Nu vezi că ești pe lângă ?

post-137448-0-93299500-1542089395_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...