phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 esti ciudos ca pot obtine chestii de calitate.... si sa ma compari cu rudele Amadei sau lu 'engineer. zau eu stiu cocktailuri, pe cei 2 i-am auzit vorbind doar de xanax sa dam totusi Caesarului ce i se cuvine.......Iar te bagi in seama cu baetii mari? esti tranquila in seara asta,ca sa stiu nu de altaP.S nu-mi mai da puncte,ca nu te iert
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 31, 2015 Iar te bagi in seama cu baetii mari? esti tranquila in seara asta,ca sa stiu nu de altaP.S nu-mi mai da puncte,ca nu te iert ce draci sa imi ierti bre?ca doar nu-s **spam editat**a sa ma iau cu baieti mici.... mai zice lumea ca tot eu vorbesc in dodii... in fine ...... sunt f tranq mai ales ca ma pregatesc si eu sa chefuiesc putin.
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 ce draci sa imi ierti bre?ca doar nu-s **spam editat**a sa ma iau cu baieti mici.... mai zice lumea ca tot eu vorbesc in dodii... in fine ...... sunt f tranq mai ales ca ma pregatesc si eu sa chefuiesc putin.Nu zice lumea ca vb in dodii,chiar se vedeP.S ai da grija ce bei,cum bei,cat bei! Ca nu vin sa te iau iar,las-o' n plm de treaba,ia si tu un taxi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 31, 2015 Nu zice lumea ca vb in dodii,chiar se vedeP.S ai da grija ce bei,cum bei,cat bei! Ca nu vin sa te iau iar,las-o' n plm de treaba,ia si tu un taxicand e de baut sunt adusa acasa si lasa-ta chiar si impleticindu-ma pana ce se asigura ca trec dupa usa scarii ca ies cu prieteni nu hiene nu cred ca beau , un pahar asa , 2 de veselie. mi-am epuizat imbatarile maxime pe anul asta .....
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 cand e de baut sunt adusa acasa si lasa-ta chiar si impleticindu-ma pana ce se asigura ca trec dupa usa scarii ca ies cu prieteni nu hiene nu cred ca beau , un pahar asa , 2 de veselie. mi-am epuizat imbatarile maxime pe anul asta .....Da ma,si marmota se futea degeaba,ma lasi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 31, 2015 Da ma,si marmota se futea degeaba,ma lasi?eu ma straduiesc sa nu ma imbat .... acu e vina mea ca imi da lumea de baut mult ca-s comica in veselia mea? sunt politicoasa si nu refuz..... hai seara faina ca ma pun sa ma fac pretty si apoi ma car
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 eu ma straduiesc sa nu ma imbat .... acu e vina mea ca imi da lumea de baut mult ca-s comica in veselia mea? sunt politicoasa si nu refuz..... hai seara faina ca ma pun sa ma fac pretty si apoi ma car Ai da grija sa nu te faci prea pretty,ca te my car plm,stii ce zic?P.S Pt lectii despre spritz press Phoenix.Pt alte alea press tot Phoenix.Hai pa,distractie placuta,nu te face muci rau,fa-te mai putin muci,gen sinuzita
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 Unde-i marmota aia??
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 Ontopic: " e frumoasa de-i ridica doar vantul fusta" 3
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 Ontopic: " e frumoasa de-i ridica doar vantul fusta"Si tu esti singur acasa?
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 eu ma straduiesc sa nu ma imbat .... acu e vina mea ca imi da lumea de baut mult ca-s comica in veselia mea? sunt politicoasa si nu refuz..... hai seara faina ca ma pun sa ma fac pretty si apoi ma car Fii antena: ma retrag si eu la depou,trebuie sa parchez tramvaiu,ai de grija cand pleci din carciuma ce scrii si mai ales cum scrii,da? Te citesc tomorrow
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 31, 2015 Fii antena: ma retrag si eu la depou,trebuie sa parchez tramvaiu,ai de grija cand pleci din carciuma ce scrii si mai ales cum scrii,da? Te citesc tomorrowam zis ca-s potolita si beau cu masura. nu-s atenta niciodata la ce scriu, asa-s io nu am rabdare sa recitesc niciodata ceva scris si ma grabesc scriind later edit: am iarasi o privire bovina ca mi-am citit mailurile. ...... desi planuiam ca in urmatoarele zile sa lucrez putin spre deloc dupa ieseala m-am gandit eu sa bag maine o zi hardcore de sesiuni si apoi in 2 zile sa cheltui fiecare banut facut sa ma invelesc putin. deci nu stiu cum fetishistii noi (cu care nu am mai colaborat) cei mai ciudati s-au gasit sa scrie toti cat am fost plecata. what the duck?
cine Reputație: -598 Postat August 1, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 1, 2015 Atâtea pagini si doar 2 invataturi... bunicul ala s-ar rasuci in mormânt ..... 1 5
klm112 Reputație: 5026 Postat August 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 1, 2015 Ar fi facut si bunucul caterincă , dar sa fie si ceva serios pe aici
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 Atâtea pagini si doar 2 invataturi... bunicul ala s-ar rasuci in mormânt .....bunicu aproba ce spam fac eu cu day. el l-a sfatuit ca invadarea Ungariei este ceva nobil )))
krokoroot Reputație: 144 Postat August 1, 2015 Oras:desert Oras:desert Postat August 1, 2015 al meu se intreba: de ce or fi asa zgarcite femeile cu pizda?..O tin sa puna muraturi toamna.
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 1, 2015 Prea șmecher și înțelept era bunicul meu. La sugestia unui coleg, voi posta aici vorbele bunicului , poate pe unii îi vor ajuta în viață aceste cuvinte care e adevărate și probate. (ps smecheria = autosabotaj) Dacă ați avut și voi vreun bunic/unchi/cuscru/cumătru/văr cu fratele miresei, etc înțelept, postați aici cuvintele lor dă mare valoare. http://i62.tinypic.com/rtq59u.jpgam avut una de sotie , care a avut un unchi sau bunic cum zic tu, ironic, desigur, ta-su era retard, tu chiar nu ai vazut ca pe pamantul asta, in afara perimetrului Romaniei, exista fete care la 18 ani calatoresc singure prin lume cu un DSLR la umar? stii ca stramosii acestui gen de fete au fost foarte greu de invins in razboaie? ei nu-si cresc fetele cu papusi, rimeluri, rujuri, le fac cadou aparate foto, binocluri, pistoale, si din ele se nasc tanchisti, ingineri buni ... din fetele noastre se nasc molâi, paițoi, infractori, si tot felul de anomalii intelectuale (plagiatori)
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2015 Prea șmecher și înțelept era bunicul meu. La sugestia unui coleg, voi posta aici vorbele bunicului , poate pe unii îi vor ajuta în viață aceste cuvinte care e adevărate și probate. Dacă ați avut și voi vreun bunic/unchi/cuscru/cumătru/văr cu fratele miresei, etc înțelept, postați aici cuvintele lor dă mare valoare. http://i62.tinypic.com/rtq59u.jpgam avut una de sotie , care a avut un unchi cum zic tu, ta-su era retard, tu chiar nu ai vazut ca pe pamantul asta, in afara perimetrului Romaniei, exista fete care la 18 ani calatoresc singure prin lume cu un DSLR la umar? stii ca stramosii acestui gen de fete au fost foarte greu de invins in razboaie? ei nu-si cresc fetele cu papusi, rimeluri, rujuri, le fac cadou aparate foto, binocluri, pistoale, si din ele se nasc tanchisti, ingineri buni ... Aha
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 1, 2015 Poți să fii cât dă bogat,Dă n-ai pizdă ești sărac... Salam...Florin Salam
sorina4u Reputație: 79 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 Salam e bunicul tau?!
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 Cred ca era din Sibiu, sau Marginime... Isi zicea Salam de Sibiu... Iar bunica-sa era... Debrețin, verisoara primara cu bunica lui Rozik...
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 "Daca esti zbatica nu te mai iubeste lumea."Imi spuneam bunica, fiind unguroaica ea poceste unele cuvinte si nu le-ar spune corect nici sa o platesti, deci la ea tot ce este salbatic devine fara doar si poate zbatic 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 Dialog frecvent al copilariei mele:Eu: ma iubesti?Mama: (exasperata) Ce mai vrei sa-ti cumpar acuma?! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 Tata : 'Nu ai ce cauta cu unul care nu se ridica la pretentii tale. Nu fi fraiera ca ma-ta" 6
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 bunicu' imi povestea ca la 16 ani, ziua cosea, iar noaptea futea.dracii astia de 16 ani din ziua de azi, noaptea beau Sãniuţa in spatele blocului, ascultand manele la smartphone, iar ziua dau o laba la desene animate. 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum