Sari la conținut

warn

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

În cât timp expira punctele de la warn? Sau au termen nelimitat?

• Like 3
Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Sunt nelimitat.. daca mai iei se acorda banare

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Scuzati-ma ca intervin dar cred ca mie mi-a dat un warm prea usor din cauza SultaneiMama fără sa o înjur cum ma injura ea si toti acolitii ei!

. Înseamnă ca pe ea ar trebui s-o baneze definitiv la cat injura pe toti care ii arata cum este si nu-i tine partea

Reputație: 16362
Postat

Pot sa am 2 puncte de warn și sa nu iau ban?

In general la trei.. din ce am vazut in alte cazuri cand mod1 a postat o atentionare

Uite atentionarile, alege :

Ti-am atras atentia doar eu de 2 ori pentru injuraturi si ai mai avut alte doua avertismente de la alti moderatorii.

Du-te tare acum.

Incearca tu mai bine sa stai departe de threadurile cu recenzii cu aberatiile si comentariile de prost gust pe care le tot scrii peste tot. Ti-am dat un warn de 9 puncte la urmatorul de 1 esti dus iar.

Nu e treaba cand intru pe forum si nu trebuie sa iti dau tie explicatii!

Ti-am dat un warn de 4 puncte,suspend pentru 3 zile la urmatorul punct esti banat permanent.

As vrea sa vad si eu asta.

Ti-am dat 4 puncte de warn pentru jigniri si atacuri repetate la urmatoarea avertizare e vacanta permanenta.

1 warn care e al doilea.

La urmatorul warn vine si vacanta permanenta

ai primit 5 avertismente pentru limbaj nepotrivit iar asta e vacanta permanenta

1 warn pentru limbaj nepotrivit

este al doilea warn la urmatorul vine vacanta permanenta

mersi pt intelegere

Sunt doar cateva fete care au curaj sa intre si sa posteze anunturi cu sponsori iar tu ai inceput sa o insulti. Ai primit 2 puncte de warn iar la urmatorul tragem o linie peste contul tau si te intorci ucenic inapoi.

Mersi pentru intelegere

m1

Postat

Scuzati-ma ca intervin dar cred ca mie mi-a dat un warm prea usor din cauza SultaneiMama fără sa o înjur cum ma injura ea si toti acolitii ei!

. Înseamnă ca pe ea ar trebui s-o baneze definitiv la cat injura pe toti care ii arata cum este si nu-i tine partea

Ești urat.
  • Like 2
Postat

daca s-ar respecta regulamentul (de catre pisicuts si fratele lui geaman, mod1), mai mult de jumatate din membrii forumului ar fi banati :)

• Minus 1
Postat

daca s-ar respecta regulamentul (de catre pisicuts si fratele lui geaman, mod1), mai mult de jumatate din membrii forumului ar fi banati :)

Se respecta regulamentul.nu vezi ca am warn?

• Like 2
Postat

nu vad unde ai warn, apare pe profil probabil, dar tu trebuia sa iei ban de vreo 10 ori pana acum, nu doar warn.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.