Sari la conținut

INCENDIAR - 0731.763.315

Postări Recomandate

Postat

,, INCENDIAR, 2 pustoaice dulci, jucause si foarte senzuale, te invita intr-o lume de vis, unde-ti vor implini toate fanteziile (69, uro, dominare) si te vor face sa plutesti de placere, daca vrei satisfactie totala, suna; 30 Apr 11:00 0731.763.315 ''http://www.anuntul.ro/anunt/INCENDIAR_2_pustoaice_dulci_jucause_si_foarte_senzuale_te_invita_intr-o_lume_de_2757397Desi,suna a salon de masaj,am vorbit cu una dintre ele si mi`a confirmat faptul ca in pret intra o finalizare,normal + oral.Eu faceam un studiu de piata si deja eram hotarat sa merg in alta parte dar am zis sa dau totusi un telefon.Din poze par ok,a fost cineva?

Postat

Pai este o gasca de 3 fufe proaste mutate de la coltul strazii si cu uriase fata de cum arata si meseria prestata.Sunt forjate rau si le-au crescut figurile si harfele din cap.

Postat

Oare chiar toate fetele au pesti ? asa mai apare cite un fraier si scrie urit despre fete ! de aceea au plecat fetele bune de pe piata bagaboantelor !!! vedeti-va oameni buni de treaba , nu mai vb\' in necunostinta de cauza !

Postat

am fost la ea.. in realitate arata mult mai bine mai sta cu o colega este central nu se grabaste marita sa ma mai duc

Postat

da marfa de marfa. o fata de nota 100. merita. merita si mai mult . o fata de mi de ron. eu o recomand din toate punctele de vedere

Postat

Am fost la ea pe 30. Curat frumos....insa ea, vai .A inceput sa povesteasca viata ei, ma intreba ce lucrez, discutii ca in tram in UE. Fratilor trage de timp...nu recomand.

Postat

Arata bine domnisoara! E numai buna pt. pustanii care vor sa termine repede si sa plece. Noi cei maturi, avem tabieturile noastre. Bafta scumpica mica!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.