Sari la conținut

Senzuala si Jucausa

Postări Recomandate

Postat

Vino să atingem cele m-ai înalte fantezii de vis .Contacteaza-ma ofer clipe de neuitat

Tarif:

100 ron - 30 min

200 ron - 60 min

Program

L-V - 10-21

S-D - 10-17

Țel:0729449467

• Oras:braila
Postat

as da si 300 ron pe ora doar ca sa ating cele m-ai inalte fantezii.

• Oras:Pasarica
Postat

Angelika gospodina, super femeie  :bow

super femeie, pe dracu.

ajungi sa faci laba la ea acolo ca sa pleci si tu descarcat.

ce drak frate. bani aruncati in vant. mai bine sa se puna sa crosetezeceva, ce naiba.

• Oras:Braila
Postat

Eu am recomandat colegului ca vrea o femeie trecuta de 50, merge la Angelika . 

Iti dai seama ca a fost o gluma .

El daca vrea o matura care se apropie de 50 de ani, este stimata Flory.

Postat

Are clientii ei, se ajunge foarte greu , asa am auzit . Nu cunosc detaliii, un coleg a adus in discutie pe Flory obor .

Postat

decat o matura de 50-60 de ani, mai bine un aspirator de 2 ani.

Postat

Este adevarat cu flory din obor. A avut si topik deschis de cineva aici dar i s-a scos din motive de confidentialitate.

Stai xtrey linistit ca ii cu 10 clase peste angelica.

SI asa este se ajunge foarte greu. Oricum de aratat nu are pik de piele lasata pe fata.

Postat

Este adevarat cu flory din obor. A avut si topik deschis de cineva aici dar i s-a scos din motive de confidentialitate.

Stai xtrey linistit ca ii cu 10 clase peste angelica.

SI asa este se ajunge foarte greu. Oricum de aratat nu are pik de piele lasata pe fata.

ai fost la ea  si u tot pan recomandarii acum cat timp ?

Postat

Ma duc cand vrea cucu meu la ea si daca vreau si pot si am timp. Nu pot sa zik ca ma satisface la normal dar la oral face misto.

Numai stiu cand am fost la ea ultima data ca nu prea am mai fost la fumei dar femeia tine foarte mult la discretie. 

Si nu prea accepta de pe forum. Eu daca recomand pe cineva si dupa acea persoana nu este ce am crezut eu, i-as face probleme.

Asa ca sa nu imi cereti destea ca nu fac. Oricare ar fi el.

Postat

Si eu am fost la Flory din obor...am fost de cateva ori...se merita banii. Dar, eu am ajuns relativ ursor printr-o recomandare simpla. P.s. iti trebuie sansa sa ajungi la ea si sa intrii pe usa, apoi sa ai bun-simt, si usa iti va fi larg deschisa. Gfe nota 10. E foarte intelegatoare, ai ce vb si isi face "treaba" foarte bine. Eu oral pe care pe multi i-a "marcat pe viata"

Postat

As vrea si eu sa o "ating" pe Lia...dar, nu am intrare...momentant. app, activeaza in Galati?

Postat

0757303612. Un nr o+n 40 lei. Normal fara oral 30 lei. Ea o sa-ti zica alte tarife gen 50 lei, dar se negociaza. E in foame de bani. Ciocane tari!

Postat

0757303612. Un nr o+n 40 lei. Normal fara oral 30 lei. Ea o sa-ti zica alte tarife gen 50 lei, dar se negociaza. E in foame de bani. Ciocane tari!

multam!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...