geomihai Reputație: 17 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 1, 2016 Are dreptate colegul de mai sus au explodat preturile oralul cred că n-o să-l facă ca cel al larisei fosta ei colega...am intrat si cu ea o dată și nu mi se pare că merită 150 fin
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2016 Ce pula mea mancati cacat ? Am fost cu amandoua si la oral diferentele sunt prea mici . Larissa sa zic ca avea poate jumate de punct peste ea dar sub nici o forma asa diferenta . Fata asta a fost este si va ramane in top . Nu doar pe fite si guees ci pe bune . Ciocu mic si comentarii doar daca plecati nemultumiti . 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Aprilie 1, 2016 Azi am avut placerea sa o cunosc pe Paula, colega Anei, ajuns in locatie, vazut fetele, am stat la o tigara si un energizant dupa care am decis ca ar fi cazul sa ma retrag cu Paula (pe Ana deja o stiam de la vizita trecuta) am facut un dush rapid arzand de nerabdare sa o vad pe "moldoveanca" ce poate sa faca.Ajuns in camera ma astepta in sutien si bikini, ma cheama langa ea si incepe cu sarutari pe tot corpul, trece deasupra mea, si incepe cu muuuuuult fk, dupa care isi aminteste ca tre sa se joace si cu ala micu si aici...supriza, un oral bestial, cu ruperi de ritm, tente de deep, la un momentdat simteam ca-mi rupe ciocanu in doua, profit de pasarica ei superba si incep sa ma joc cu ea, si se vedea clar ca-i place, dupa un timp ma intreaba daca vreau sa trecem in 69, zis si facut ne mai distram fiecare timp de cateva minute dupa care cer sa puna prezervativu si incepe sa ma calareasca, direeect am simtit o pasarica foarteeeeee stramta si fierbinte, se misca foarte bine stie cum sa te futa CLAR!, schimbat caprita, si aici se simte bine, contre, ma indemna sa dau si mai tare in ea, ma tragea de solduri foarte placuta senzatia, am pompat pana am finalizat in caciulita, al2lea numar a fost c-am identic + misionaru si finalizare orala unde am avut ceva spasme. Locatia - 9 vedere la mare plm zona linistita apartament enorm de mare pula mea chiar mi-a placut Paula - 8.5-9 arata bine, sani in viziunea mea aproape perfecti, curu numai zic la un momentdat ma uitam in oglinda in timp ce o sugea si privelistea era wow...Oral - 8.5 daca ar sustine deepu mai muult timp si ar fi atenta la chestia asta, mai tot timpul cu siguranta isi va atrage multiNormal - 9 se scuza ca nu-i prea vorbareata, nici o problema, atitudinea ei si stilul in care te ingana sa o futi e bestialGFE - 9 fk la greu ( pentru mine posibil pe unii sa refuze ) + atitudinea care e imposibil sa nu te satisfacaHalat - 200 de leiDoor to door nu stiu cat a fost, dar m-am simtit bine. Cine contesta pretul amandurora, mai ales in ceea ce o priveste pe Paula ( de Ana inca nu m-am atins, urmeaza ) trecetile pragul mai intai si dupaia veti vedea de ce cer preturile astea, sunt si ele constiente ca daca nu exceleaza prin atitudine si servicii vor trebuii sa devina penibile si sa anunte scaderea pretului, ceea din ce am vazut la Paula nu prea cred ca o sa se intample! 7 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Aprilie 2, 2016 ANA!!sau ana comediana, am ras multana ucraineana, da, aduce a moldo-rusoaica ana harjoana! ne-am harjonit ca dracii!stiind ca 1 aprilie este first day pentru ana si paula in constanta si ca sa fiu sigur ca in aceasta data nu imi iauvreo pacaleala, tzop in masina, ma pun in miscare cu telefonul la ureche pentru detaliile locatiei!am aflat ca zanele locuiesc in cartierul faleza nord, iar ca punct de reper marketu` ADIVIN! de aici va indruma usorla telefon, oricum zona e retrasa, linistita si ce poate fi mai placut decat un futut in picioare, la geam, maiadmiri marea, mai dai o palmuta la cur, (palmuta nu palma ca risti sa primesti si tu:) ) plm~!pe drum mi-am facut tot felul de scenarii: mama mama, ma vedeam intre ele, show, nebunie, era sa dau primu` nr inmasina CIP (cum in panties! )ajung in locatie, sunt poftit inauntru la taifas, redbull si tigari, si constat cu stupoare ca paula "are pana" ,o mica problema abdominala si cu scuzele de rigoare mi-a comunicat ca nu ar vrea sa imi impartaseasca fanteziilemele! scurt, a fost ceva de gen: daca tu vrei, nu-i problema! dar nu ma simt in apele mele si nu cred ca o sa fieceea ce iti doresti si nu vreau sa imi bat joc de banii si timpul tau! deci daca vrei tu....pam-pam! (+1 pt Paula)si asa, am luat decizia sa intru doar cu buna si vechea cunostinta ANA!, urmand ca in viitorul f apropiat sa neimpleticim picioarele,limbile si ce s-o mai putea si cu paula! este un must have, frumoasa, si arata bine! pozelesunt reale, iar imbracata casual promite! si promite bine! nu i-am cerut o deschilotare pentru admirare macar, ampreferat sa prelungesc misterul pana in ziua in care pot profita de corpul ei...si ea de mine?? am facut un dush organizat, adica pe rand, ana apoi eu si am purces in camera cu vedere la mare si cu pat marisor,saltea nici prea moale dar nici tare...si am purces la lucruri "mizerabile", pe care nu prea le-as face publice caar cam fi ceva de scris! dar, pe scurt, acelasi meniu: oral neprotejat, demential, cu muuulte ruperi de ritm, cusupt si lins cohoness, ba eu in picioare ea in genunchi, ba in pat, ba in lateral, ba eu oral ei, si tot asa amrepetat ceva timp! a urmat partea cu normal protejat, unde au fost cateva pozitii decente, prin pat si prin jurulpatului, dar cu atentie la zonele adiacente!! (adica mai cu atentie sa nu spargem oglinda:) )dupa cateva lupte, contre, pozitii, imi zic: Haa! sa vezi razbunare: ai CIM in meniu? hai! hai sa te vad: si anacontinua cu un oral ca la carte, de zici ca isi dorea cim-ul mai mult decat mine, eu care ma aflam la celalalt capatal plii si trebuia sa i-l ofer! bah, ca un facut, ca un blestem, n-am reusit sa finalizez in ciuda eforturilordepuse de ana! am abandonat eu ideea, am re-protejat soldatu` si am trecut la inca o runda de normal in care amreusit CIC (cum in condom) a urmat refreshul ca parca prea eram aman2 transpirati, am revenit in living, i-am mai povestit si paulei cate unminiepisod din aventura, am mai ras si intr-un final am parasit locatia cu pupaturi amicale si cu ganduri derevenire!TRECEM LA NOTE:LOCATIE 9-doar ca e loc si de mai bine!IGIENA 10 atat in locatie cat si igiena Anei.ASPECT 9 - si asta pentru ca sunt eu mai....ciufut! ana nu este grasa, dar pentru gustul meu este cu vreo 3-5 kg in plus! in rest, frumoasa, tot blonda si cu sanii aia care parca sa intaresc de la an la an, fara silicoane!nu mai zic de cur! cam cere palmute...SERVICII- 10 atat oral cat si normal! ma oftic pentru neputinta CIM-ului, din vina mea!CADOU: desi a fost doar o finalizare, dar intr-o partida de cca 1 ora, am lasat 200 RON si ceva dulce! si cred ca amramas dator dar nu se supara duduile pe mine ca ma voi intoarce! DTD cred ca aproape 1,5-2 ore! plm!Nu vreau sa apar pe nimeni, nu vreau sa comentez tarifele, vreau doar sa spun ca nu am fost deloc pacalit cu acestpret si cu ce mi-a fost oferit ! cred ca doar dupa testarea anei (si a paulei) sunteti indreptatiti sa spuneti dacamerita sau nu!gusturile nu se discuta,dar eu....cred ca maine sau luni sunt acolo!RECOMAND! doar ca va rog sa mi-o lasati si mie libera pe Paula ca imi pare ca are un stil smecker! SPOR! 6
kritiquews Reputație: 167 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Aprilie 2, 2016 o sa ne cam certam pe paula coduleeeeeeeeeeeeeeeee >
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Aprilie 2, 2016 o sa ne cam certam pe paula coduleeeeeeeeeeeeeeeee > e loc pentru toata lumea! dar....nu toti odata ))las-o incet ca ne aranjeaza ea! 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Aprilie 2, 2016 :D )
adimake Reputație: 224 Postat Aprilie 2, 2016 Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Postat Aprilie 2, 2016 Buna:) Nr de tel? Roaga un admin sa il puna in topic...
odonto Reputație: 3 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 2, 2016 lucrati in seara asta?
larisssa Reputație: 8905 Postat Aprilie 4, 2016 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Aprilie 4, 2016 Cam liniste pe aici....si pe mine ma mananca degetele,asa ca raspund eu 0770243554 este numarul Anei si nu ar fi rau sa dea cineva raport postarii de mai sus ,pentru adaugarea numarului in titlu. 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Aprilie 4, 2016 Cam liniste pe aici....si pe mine ma mananca degetele,asa ca raspund eu 0770243554 este numarul Anei si nu ar fi rau sa dea cineva raport postarii de mai sus ,pentru adaugarea numarului in titlu. Raport! sa traiti! 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Aprilie 4, 2016 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Aprilie 4, 2016 Bine,bine rEport! pe loc repaus! 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Aprilie 4, 2016 Am vb cu fetele!Pentru cateva zile sunt indisponibile din cauza unui deces un fam Paulei .Vor anunta aici disponibilitatea de indata ce vor ajunge din nou in cta!
geon90 Reputație: 936 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 pfff....nu pot sa cred...si diseara vroiam sa le sun ....
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Aprilie 4, 2016 Happy birthday ANA !
larisssa Reputație: 8905 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Aprilie 5, 2016 La multi ani sanatosi si frumosi,blondo!!! Sa ti se indeplineasca.toate planurile, sa ai mereu zambetul pe buze! 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Aprilie 6, 2016 :D :D :D :D :D :D
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Aprilie 7, 2016 Cand reveniti la constanta si de cand va declarati disponibile?
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 De sambata vom fi disponibile!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 GAta fetili....a aterizat autobuzu ?
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 9, 2016 din cite vad Larisuca e invidioasa si o maninca undeva.si nu la limba 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Aprilie 11, 2016 din cite vad Larisuca e invidioasa si o maninca undeva.si nu la limba Mare adevăr grait-ai,stimabile !Hehehe ) Invidioasă si ciudoasă sunt, Ana ştie asta... că ele au țâțe ! 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Aprilie 11, 2016 un show cu toate 3 ar fi un scenariu ok ? 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum