geomihai Reputație: 17 Postat Iulie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 26, 2016 Pai nu așa bagail înăuntru ar fi ....
bursukul Reputație: 37 Postat Iulie 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 29, 2016 Organizat gramada ( dez) ordonata in cursul diminetii. Larisa & Ana . Cu Ana sunt la prima intalnire si sunt placut impresionat de calitatea oralului, de incercat alternanta cu al Larisei.A fost un iures placut cu o Ana implicata profund in calitate de " scutier" atentie deosebita in zona adiacenta actiunii atat de implicata incat in combinatie cu "amazoana" de Larisa si subsemnatul in calitate de " martzoaga" ( cal nu mai sunt de multicel) finalul a fost absolut apoteotic ( si cam neprogramat)Pretul pachetului "all inclusive" 350Locati: Larisa( cunoscuta si descrisa nu mai detailez)Eu unul o sa-l mai incerc!PSRaman totusi cu regretul ca din lipsa de timp nu am organizat si un " solo" cu Ana dar cu proxima ocazie! 3
cla123 Reputație: 7 Postat Iulie 31, 2016 Postat Iulie 31, 2016 Am fost zilele trecute pe la Ana pentru prima data.Foarte primitoare si amuzanta, te face sa te simti bine de la inceput pana la final. Am stat cu ea putin de vorba la inceput, mi-a zis daca ma poate servii cu ceva de baut. M-a si servit la sfarsit cu niste apa cu arome, foarte buna Se implica mult, comunica cu tine, si se descurca si foarte bine in pat. Nu sta cu ochii pe ceas ca altele, de apreciat. Pret: 200 ron pt 1 ora. Ok, acum sa trecem la note. Aspect: 9Gfe: 10Oral: 10Normal: 10Locatie: pot acorda un 9, nu sunt pretentios, era destul de ok, aveai spatiu+aer conditionat. De cum am intrat mi-a zis ca reparase dusul, not bad, apreciez )Finalizare cim. Sincer sa fiu, din perspectiva unui student, credca a fost singurul serviciu pentru chiar a meritat sa platesc 200 ron de ceva timp incoace Sper sa mai ramana pe aici, as merge oricand la ea, chiar merita, bravo ei, servicii de top. :clapp Mi-a recomandat sa-i fac o vizita si Larisei,ma tenteaza, voi tine cont data viitoare cand ajung in Constanta. Am inteles de la ea ca are destul de multa energie colega ei Larisa, chiar vreau sa o testez Pe scurt, o recomand cu cea mai mare placere, mergeti cu incredere, nu aveti ce pierde. :bye 5
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Buna dimineata! Datorită faptului ca e o zi importanta pentru mine, m-am gandit sa vă fac o surpriza Astăzi tariful unei ore va fi 150 de lei. Va pup
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 3, 2016 Buna dimineata!Datorită faptului ca e o zi importanta pentru mine, m-am gandit sa vă fac o surpriza Astăzi tariful unei ore va fi 150 de lei. Va pup o zi importanta pentru tine? ce sarbatoresti?sper ca nu e legata de familia regala
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Nu pot sa spun aici ce sărbătoresc codule )
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 3, 2016 Nu pot sa spun aici ce sărbătoresc codule ) macar e bine ca-i oferta!!vezi ca prin dobrogea sarbatorile tin cate o saptamana! :deci...oferteaza-ne conform traditiei! 2
nemo Reputație: -118 Postat August 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 3, 2016 Este clar ca Ana invata tehnici de marketing si promovare de la colega de camera. Speram sa vedem cat mai multe pentru ca asta arata si un I.Q. mare si este mare nevoie de astfel de fete. Parca ne-am cam saturat de R2D2 si alte vizitatoare cu idei asemenea ei. 4 7
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Postat August 4, 2016 Buna ziua! Nu voi fi disponibilă pana luni. Zi frumoasa tuturor!
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 8, 2016 Postat August 8, 2016 Buna dimineata! Noul nr de telefon: 0743514844 Rog un moderator sa schimbe în titlu. Multumesc. Zi frumoasa tuturor:*
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 8, 2016 Postat August 8, 2016 LE, după cafea si re-evaluarea lucidă a situatiei. Am de gand sa ma opun curentului trendy si (probabil e o premieră a Constantei in plin sezon ) tariful va scădea la 100 ron pentru o fin si 150ron pentru o ora.
castana80 Reputație: 22 Postat August 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 8, 2016 Asa da!!! Bv Ana!!!
el diablo Reputație: -408 Postat August 8, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat August 8, 2016 Merge!
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat August 8, 2016 Postat August 8, 2016 Marfa, abia astept sa te revad
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 8, 2016 macar e bine ca-i oferta!!vezi ca prin dobrogea sarbatorile tin cate o saptamana! :deci...oferteaza-ne conform traditiei! LE, după cafea si re-evaluarea lucidă a situatiei. Am de gand sa ma opun curentului trendy si (probabil e o premieră a Constantei in plin sezon ) tariful va scădea la 100 ron pentru o fin si 150ron pentru o ora. s-a strigat BINGO! :clapp
kritiquews Reputație: 167 Postat August 8, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat August 8, 2016 ma manca dejtili
titishor Reputație: 35 Postat August 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 15, 2016 Anushco dupa 1 septembrie te mai gasesc prin Constanta?
sorinu Reputație: 3230 Postat August 17, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat August 17, 2016 ANA ANA ... mi-ai furat...banana.
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Postat August 17, 2016 Noul nr de telefon: 0743514844
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 17, 2016 Noul nr de telefon: 0743514844am dat report.sper ca imparatia sa actioneze.
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Postat August 20, 2016 Buna dimineata!Azi colega mea nu va fi disponibila, deci putem face si programari fixe. O zi frumoasa va doresc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum