Sari la conținut

Kassandra, noua in Oradea 0720918407

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:cusca

Buna la toată lumea ...mi-am făcut cont special pt a lămuri unele persoane ...prima dara vreau sa-l lămuresc pe băiatul sau domnul care crede ca ma va vedea pe masa-n Bali

1- nu sunt fan cluburi

2-am f multe modalități de a ma relaxa

3- lucrez f mult încât sa am chef de ieșit in club

4- nu fac job -ul care-l fac pt a cheltui banii intr-o noapte-n club sau o geanta LV

Pt pers. Care cred ca sunt o tipa cu poze false

Nu ,nu sunt false ...pozele sunt reale cu ceea ce o sa vedeți sau unii ați văzut

Sunt poze profesionale făcute in Austria special pt a lucra dincolo pt ca asa ceva se cere acolo.

La pers care nu am răspuns la telefon ,imi cer scuze ....nu o fac intenționat ci din respect pt clientul meu iar cine a fost la fel poate confirma.

Mulțumesc la toți chiar si persoanelor rautacioase-n comentarii fără a cunoaște persoana

tu lucrezi auzi

si cele de la banca someaza

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

fiecare lucrează cum poate si cum vrea ...dar văd ca tu lucrezi moca Si degeaba ,măcar daca ai avea umor in tine sa ne distrezi pe Toți cei de aici ..dar văd ca nu te prea bagă nimeni in seama din păcate pt tine :))) ...eu si cele de la banca facem ceva productiv ,tu ? Am impresia ca lucrezi gratis pt stat sa nu vina anaf ul pe la tn

:)))))) ...

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

tu lucrezi auzi

si cele de la banca someaza

tu esti vaca siteului

Nebunule, iar ai sarit gardul de la spital? Deocamdata ti-o dam la muie virtual dar poate va veni si ziua cand te vei ineca cu ceea ce iti place tie sa faci cel mai mult....adica sa sugi. :laugh2

• Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:I'm at home everywhere

tu esti vaca siteului

Uite cine vorbeste !!!! :slap2 

Imi place de tine, nu te saturi sa o iei la bot !!! Ai noroc ca prostia nu doare, ai fi in coma  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Probabil esti gay, ca iti place la nebunie sa fii futut, zilnic o iei  :felatie

• Like 1
Link spre comentariu

fiecare lucrează cum poate si cum vrea ...dar văd ca tu lucrezi moca Si degeaba ,măcar daca ai avea umor in tine sa ne distrezi pe Toți cei de aici ..dar văd ca nu te prea bagă nimeni in seama din păcate pt tine :))) ...eu si cele de la banca facem ceva productiv ,tu ? Am impresia ca lucrezi gratis pt stat sa nu vina anaf ul pe la tn

Nu-l baga in seama, e un copil retardat !!! Comenteaza peste tot aiurea, are trei conturi deci stai linistita, IGNORA-L !

• Like 2
Link spre comentariu

:slap2

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Coment nu are rost sa las, cine o fost se stie😉 de nota 10*👉👌

O recenzie totusi ai putea sa lasi. Ne ajuta si pe noi cei care inca nu am ajuns la ea dar si pe Kassandra.
  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu

Prima recenzie a fetei

Ieri am vizitat-o programat telefonic am ajuns la locatie in iosia.

Locatia de nota 10 dotata utilata si cu aer conditionat lucru mare avand in vedere ca afara erau 40 C.

M-a asteptat in capot si am ramas surprins de faptul ca fata e foarte frumoasa. Nu doar ca sigur intorci capul dupa ea pe strada dar te si bagi in seama cu ea.

Am stat oleaca la povesti cand am aglat ca a lucrat si afara am baut un pahar cu apa rece am facut dus si am trecut la treaba.

Notele

ON 10 se pricepe

FK 8 face dar nu se implica

NP 10 este priceputa

Igiena 10

GFE 7 aici are minus deoarece este cam mecanic fara zambete si dragalasenii din aceasta cauza nici nu am fost foarte "tare" pe pozitie dar poate pe viitor se modifica comportamentul cine stie

Asa ca questie e colega cu nicole

cadou 200 lei partida

de recomandat pentru mine personal da

ce gfe e mecanic nu inteleg

?

• Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...