kassandra16 Reputație: 46 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Bine ai venit Kassandra16.Nu te lua dupa cel care a scris de Bali, el este prostul forumului. Link spre comentariu
kassandra16 Reputație: 46 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 🙊😂😂😂 1 Link spre comentariu
kassandra16 Reputație: 46 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Bine ai venit, Kassandra ! 1 Link spre comentariu
kassandra16 Reputație: 46 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 💋💋💋 Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Septembrie 22, 2015 he-he... salutare! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Kassandra ce faci cu aceste liniute? Link spre comentariu
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Sunt emoticone Facebok Link spre comentariu
kassandra16 Reputație: 46 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Sunt emoticoanele ce le am la tastatura telefonului care le folosesc si cei care au fbk ...kassandra nu are fbk 😂🙊 1 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Buna la toată lumea ...mi-am făcut cont special pt a lămuri unele persoane ...prima dara vreau sa-l lămuresc pe băiatul sau domnul care crede ca ma va vedea pe masa-n Bali1- nu sunt fan cluburi2-am f multe modalități de a ma relaxa3- lucrez f mult încât sa am chef de ieșit in club4- nu fac job -ul care-l fac pt a cheltui banii intr-o noapte-n club sau o geanta LVPt pers. Care cred ca sunt o tipa cu poze falseNu ,nu sunt false ...pozele sunt reale cu ceea ce o sa vedeți sau unii ați văzutSunt poze profesionale făcute in Austria special pt a lucra dincolo pt ca asa ceva se cere acolo.La pers care nu am răspuns la telefon ,imi cer scuze ....nu o fac intenționat ci din respect pt clientul meu iar cine a fost la fel poate confirma.Mulțumesc la toți chiar si persoanelor rautacioase-n comentarii fără a cunoaște persoana tu lucrezi auzisi cele de la banca someaza 3 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Bine ai venit Kassandra16.Nu te lua dupa cel care a scris de Bali, el este prostul forumului. tu esti vaca siteului 3 Link spre comentariu
kassandra16 Reputație: 46 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Sunt emoticoanele ce le am la tastatura telefonului care le folosesc si cei care au fbk ...kassandra nu are fbk 😂🙊 Link spre comentariu
kassandra16 Reputație: 46 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 fiecare lucrează cum poate si cum vrea ...dar văd ca tu lucrezi moca Si degeaba ,măcar daca ai avea umor in tine sa ne distrezi pe Toți cei de aici ..dar văd ca nu te prea bagă nimeni in seama din păcate pt tine )) ...eu si cele de la banca facem ceva productiv ,tu ? Am impresia ca lucrezi gratis pt stat sa nu vina anaf ul pe la tn))))) ... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 tu lucrezi auzisi cele de la banca someaza tu esti vaca siteului Nebunule, iar ai sarit gardul de la spital? Deocamdata ti-o dam la muie virtual dar poate va veni si ziua cand te vei ineca cu ceea ce iti place tie sa faci cel mai mult....adica sa sugi. 10 1 Link spre comentariu
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Partajează Postat Septembrie 22, 2015 tu esti vaca siteuluiUite cine vorbeste !!!! Imi place de tine, nu te saturi sa o iei la bot !!! Ai noroc ca prostia nu doare, ai fi in coma Probabil esti gay, ca iti place la nebunie sa fii futut, zilnic o iei 1 Link spre comentariu
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Partajează Postat Septembrie 22, 2015 fiecare lucrează cum poate si cum vrea ...dar văd ca tu lucrezi moca Si degeaba ,măcar daca ai avea umor in tine sa ne distrezi pe Toți cei de aici ..dar văd ca nu te prea bagă nimeni in seama din păcate pt tine )) ...eu si cele de la banca facem ceva productiv ,tu ? Am impresia ca lucrezi gratis pt stat sa nu vina anaf ul pe la tn ))))) ...Nu-l baga in seama, e un copil retardat !!! Comenteaza peste tot aiurea, are trei conturi deci stai linistita, IGNORA-L ! 2 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Septembrie 22, 2015 fiecare lucrează cum poate si cum vrea ...dar văd ca tu lucrezi moca Si degeaba ,măcar daca ai avea umor in tine sa ne distrezi pe Toți cei de aici ..dar văd ca nu te prea bagă nimeni in seama din păcate pt tine )) ...eu si cele de la banca facem ceva productiv ,tu ? Am impresia ca lucrezi gratis pt stat sa nu vina anaf ul pe la tn ))))) ... 3 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Nu-l baga in seama, e un copil retardat !!! Comenteaza peste tot aiurea, are trei conturi deci stai linistita, IGNORA-L ! 3 Link spre comentariu
yes1987 Reputație: 18 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Hello bby😉 1 Link spre comentariu
yes1987 Reputație: 18 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Coment nu are rost sa las, cine o fost se stie😉 de nota 10*👉👌 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Coment nu are rost sa las, cine o fost se stie😉 de nota 10*👉👌 O recenzie totusi ai putea sa lasi. Ne ajuta si pe noi cei care inca nu am ajuns la ea dar si pe Kassandra. 10 1 Link spre comentariu
ac/dc Reputație: 1556 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2015 tu esti vaca siteuluiIar tu esti IDIOTUL forumului.... 2 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Prima recenzie a feteiIeri am vizitat-o programat telefonic am ajuns la locatie in iosia.Locatia de nota 10 dotata utilata si cu aer conditionat lucru mare avand in vedere ca afara erau 40 C.M-a asteptat in capot si am ramas surprins de faptul ca fata e foarte frumoasa. Nu doar ca sigur intorci capul dupa ea pe strada dar te si bagi in seama cu ea.Am stat oleaca la povesti cand am aglat ca a lucrat si afara am baut un pahar cu apa rece am facut dus si am trecut la treaba.NoteleON 10 se pricepeFK 8 face dar nu se implicaNP 10 este priceputaIgiena 10GFE 7 aici are minus deoarece este cam mecanic fara zambete si dragalasenii din aceasta cauza nici nu am fost foarte "tare" pe pozitie dar poate pe viitor se modifica comportamentul cine stieAsa ca questie e colega cu nicolecadou 200 lei partida de recomandat pentru mine personal dace gfe e mecanic nu inteleg? 3 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Iar tu esti IDIOTUL forumului....mersi germania e a mea 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 nu inteleg Nu intelegi tu multe, idiot ce esti. 9 1 Link spre comentariu
licuriciu Reputație: 429 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:România Oras:România Partajează Postat Septembrie 22, 2015 ce gfe e mecanic nu inteleg?Mecanic auto 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum