marianandriescu Reputație: 2 Postat Decembrie 12, 2011 Postat Decembrie 12, 2011 Am mai avut un cont care a fost suspendat pentru ca nu am postat de loc. Mentionez ca am continuat sa vizitez forumul ca si guest, nu am postat pentru ca nu am avut ce sa impartasesc sau experientele nu au fost foarte relevante. Astazi, manat de dorinta care ne aduce pe toti pe acest forum, si din lipsa de variante la sectiunea Bacau de pe forum, am luat ca de obicei ziarul local. De ceva vreme, la matrimoniale nu mai este nici un anunt, singura oferta fiind rubrica diverse unde sunt vreo 15-16 anunturi de saloane ce ofera masaj erotic. Dupa cateva incercari nereusite (ori suna ocupat, ori spuneau ca nu fac decat masaj, "aici nu se face sex"), am sunat la 0743.605.433. Fata care mi-a raspuns m-a informat ca pretul unui masaj este de 130 lei. si daca vreau altceva adresa este str. Ionita Sandu Sturza, nr. XX. Am stabilit sa o sun in 30 min, cand ajung. Am ajuns la vila respectiva, am sunat m-a poftit inauntru si initial mi-a spus ca nu face decat masaj. Doar dupa ce am insistat si i-am spus ca trebuia sa-mi spuna de la telefon sa nu mai fac drumul degeaba, a spus ca ma va costa 200 lei daca vreau si altceva si doar o singura finalizare. Am acceptat sa raman, mai trebuia sa decid daca voi merge cu Elena, fata care mi-a deschis, sau cu colega ei. Optiunea nu putea fi decat una singura din punctul meu de vedere, colega fiind "de categoria grea" ca sa spun asa. Probabil ca mai are vreo 10 kg si ma ajunge, eu avand 105.: Am hotarat sa merg cu Elena, care este exact opusul, fiind putin prea slaba pentru gusturile mele, dar are totusi niste sani ok. Nu este tocmai o frumusete, dar nici urata. Apropos, locatia e peste celelalte din Bacau pe care le-am vizitat, totul este curat, miroase frumos, atmosfera, muzica de relaxare, lumanari etc. Elena a inceput cu un masaj, urmat de un oral din pacate protejat (nu a vrut altfel). Mi s-a parut ok, mai ales ca nu te grabeste, se mai opreste, te saruta si mangaie pe gat, urechi, etc. M-a intrbat daca am o pozitie preferata, dar am lasat-o pe ea sa se desfasoare. La dus e foarte curat, are un dulap plin cu prosoape proaspat spalate.In concluzie, cred ca voi mai reveni, sper ca data viitoare sa am o prestatie mai de 200 lei :blush:, sau sa o conving sa accepte 2 finalizari, eventual contra unei sume mai mari, dar nu cu mult . 1
Vizitator ironmikey Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2011 Postat Decembrie 14, 2011 in aceeasi situatie sunt si eu cu contul, greu sa produci review-uri in bacau cand nu ai cu cine.trimite-mi si mie te rog frumos un mesaj privat sa imi spui ce nr pe i. s. sturdzamultam
marianandriescu Reputație: 2 Postat Decembrie 17, 2011 Autor Postat Decembrie 17, 2011 Imi pare rau, dar nu stiu sa dau private message.
Vizitator vyypuss Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2011 Postat Decembrie 17, 2011 @marianandriescu si @ironmikey confrati dragi daca ati citi regulamentul forumului ati vedea ca nu va puteti trimite PM pana nu ajungeti la rangul de Maistru Curvar.
marianandriescu Reputație: 2 Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Postat Ianuarie 6, 2012 Atentie amatorilor !!!! In locatia respectiva s-au montat camere de luat vederi si microfoane. Banuiesc ca cei vizati sunt persoane importante, nu cred ca cei ca mine prezinta vreo importanta, totusi nu am sa risc, si am sa caut alte "locuri de relaxare".
incepatorul Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2012 Postat Ianuarie 23, 2012 Atentie amatorilor !!!! In locatia respectiva s-au montat camere de luat vederi si microfoane. Banuiesc ca cei vizati sunt persoane importante' date=' nu cred ca cei ca mine prezinta vreo importanta, totusi nu am sa risc, si am sa caut alte "locuri de relaxare".[/quote']Multumesc de informatie!Sunt " nou " in aceasta bransa si nu vreau sa fiu subiect de discutii pe net!!
bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Ianuarie 23, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Ianuarie 23, 2012 Am aflat de la una din fete (cea plinuta) ca s-au montat microfoane , si nu camere pentru ca fetele sa nu dea nr personal de telefon clientului . In asa fel se va sari peste salon si nu va fi in beneficiul lor .
brutus01 Reputație: 48 Postat Ianuarie 24, 2012 Postat Ianuarie 24, 2012 Am aflat de la una din fete (cea plinuta) ca s-au montat microfoane ' date=' si nu camere pentru ca fetele sa nu dea nr personal de telefon clientului . In asa fel se va sari peste salon si nu va fi in beneficiul lor . [/quote']Selena , fata grasuta despre care v-am povestit in alt topic a lucrat in acest salon.Mi-a confirmat ca sunt si camere instalate . Asa ca atentie .
bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Ianuarie 24, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Ianuarie 24, 2012 AM inteles de la Selena ca fetele din saloane mai presteaza si acasa . Ma intereseaza daca cineva dintre voi a luat legatura cu ele si ne recomanda si noua pe cineva !
Vizitator ionutzu82 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2012 Postat Ianuarie 27, 2012 Am fost si eu duminica trecuta la acest salon, am nimerit sa fie o singura fata, care culmea e si sefa salonului, ca de obicei am vb putin apoi a inceput masajul, si am zis sa merg si mai departe, sa vad daca face si altceva si a zis da fara nicio problema, bineinteles cu ceva in plus. Asa ca daca vreti in afara de masaj si altceva incercati duminica, cu siguranta nu dati gres.
bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Ianuarie 27, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Ianuarie 27, 2012 Am inteles ca patroana are ceva ani asa e ? dar cica arata bine? ce banuti...ai decartat? da-ne detalii , cum arata...cat a costat
Vizitator ionutzu82 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2012 Postat Ianuarie 28, 2012 Am inteles ca patroana are ceva ani asa e ? dar cica arata bine? ce banuti...ai decartat? da-ne detalii ' date=' cum arata...cat a costat[/quote']Intr-adevar e undeva in jur de 35-40, arata destul de bine, blonda, cam plinuta ce-i drept, sanii destul de mari, si e destul de ok, poate ar merge mai multa implicare, si laun moment dat o sa spuna ca a cam obosit.... in afara de masaj face normal,oral, ambele protejate. Ca pret nu stiu eu cum am mai zis am nimerit duminica cand era ea, 60 Ron, pt jum de ora si 100 pt o ora. Eu i-am dat 60 lei pt masaj si convenisem pt 100 lei in care sa includa si sexul, am stat cam 45 min, am facut-o dar la final nu a mai zis nimic de bani, asa ca au ramas doar cei 60 Ron. Eu zic ca merita.
nayrda Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Ianuarie 30, 2012 Intr-adevar e undeva in jur de 35-40' date=' arata destul de bine, blonda, cam plinuta ce-i drept, sanii destul de mari, si e destul de ok, poate ar merge mai multa implicare, si laun moment dat o sa spuna ca a cam obosit.... in afara de masaj face normal,oral, ambele protejate. Ca pret nu stiu eu cum am mai zis am nimerit duminica cand era ea, 60 Ron, pt jum de ora si 100 pt o ora. Eu i-am dat 60 lei pt masaj si convenisem pt 100 lei in care sa includa si sexul, am stat cam 45 min, am facut-o dar la final nu a mai zis nimic de bani, asa ca au ramas doar cei 60 Ron. Eu zic ca merita.[/quote']mai sunt si alte fete care presteaza acolo|?
Vizitator ionutzu82 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2012 Postat Februarie 4, 2012 mai sunt si alte fete care presteaza acolo|?din cate stiu, da mai erau, cand am fost cu alta ocazie, in afara de duminica cand e doar sefa lor.
Vizitator 06swk Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2012 Postat Iunie 15, 2012 dar de selena ce mai stiti mai presteaza pe undeva ,sau s-a lasat? In posturile intrebi de Selena(?!).la revedere 2
Vizitator unqul Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2012 Postat Septembrie 9, 2012 am fost si eu acolo si intradevar e kam dat 150 ron pentru un masaj SI cu O+N la revedere 1
Administrator pisicuts Reputație: 115108 Postat Septembrie 9, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 9, 2012 am fost si eu acolo si intradevar e kam dat 150 ron pentru un masaj SI cu O+N Asteptam detaliile.
boby70 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2013 Oras:bacau Oras:bacau Postat Februarie 4, 2013 In august am fost in locatia respectiva dar mi-a cerut pt o partida de sex numai 80 lei....
Administrator pisicuts Reputație: 115108 Postat Februarie 4, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 4, 2013 In august am fost in locatia respectiva dar mi-a cerut pt o partida de sex numai 80 lei.... salut boby si bine ai venit pe forumasteptam recenzia detaliata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum