arm1n Reputație: 210 Postat Octombrie 15, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 15, 2012 am vb cu amalia pe mess si mi`a zis ca pana in decembrie este plecata in elvetia ! Link spre comentariu
ciocan Reputație: 382 Postat Octombrie 15, 2012 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Multumim arm1n, topicul se muta la Arhiva pana la noi informatii! Link spre comentariu
lifewithlemon Reputație: -2 Postat Ianuarie 9, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 De cateva zile a aparut un anunt in AT cu nr. 0724735586 (0724.735.586) si numele Georgiana.La telefon mi-a dat aceleasi detalii de locatie ca Amalia si sincer mi-a parut ca este chiar Amalia la telefon dupa voce.Vad ca in anunt scrie ca face si anal.Cand am fost si nu am putut ramane, Amalia zicea ca este singura si asa si parea.Stie careva ceva?Poate ne lamureste chiar Amalia ca vad ca citeste forumul si posteaza. Multumesc.[/quoteEste o prietena care vine ocazional .... Eu nu fac anal... Pot sa confirme asta cei care au fost pe la mine....Amalia cand intri lasa si tu un nr de telefon sau un id Link spre comentariu
amalia20 Reputație: 2 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Sigur este o alta fata, nu stiu cine este, eu nu mai am anunt pe anuntul.ro si nu fac anal. Las emailul meu [email protected] Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114287 Postat Ianuarie 9, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Sigur este o alta fata, nu stiu cine este, eu nu mai am anunt pe anuntul.ro si nu fac anal. Las emailul meu [email protected]buna AmaliaSa intelegem ca lucrezi in continuare dar nu cu numarul de la titlu ci cu noul nr 0734.310.716 ? Link spre comentariu
amalia20 Reputație: 2 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 nu lucrez sunt pt 2 saptamani in tara Link spre comentariu
amalia20 Reputație: 2 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 probabil o sa lucrez dar cand o sa fiu pt mai mult timp in tara, o sa anunt cand o sa lucrez si o sa scriu si nr de tel pe care ma puteti contacta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum