Sari la conținut

Roscata fierbinte 0740269936

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat

Rog un moderator sa șteargă acest topic definitiv.in cazul în care nu merge șters rog a mi se șterge pozele. Mulțumesc anticipat

• Oras:Pitesti
Postat

Dar de ce vrei sa ți se șteargă pozele și contul,ca să nu mai știe lumea ce ai fost,și vei rămâne.... o tarfa.

Postat

Dar de ce vrei sa ți se șteargă pozele și contul,ca să nu mai știe lumea ce ai fost,și vei rămâne.... o tarfa.

dragul meu nu ești tu în măsura sa ma judec și cu asta am spus tot
Postat

Nu draga mea, nu sunt în măsura, și nici măcar nu te judec, dar vad ca ții morțiș sa ți se șteargă, pozele și contul, draga mea, tu vei rămâne mereu o sugatoare de pulisoare, și tarfa orașului,am mai repeta odata, finalizarea în gurita aia a ta când o umpleam și cred ca îți rămânea și prin masele:))

Postat

Nu draga mea, nu sunt în măsura, și nici măcar nu te judec, dar vad ca ții morțiș sa ți se șteargă, pozele și contul, draga mea, tu vei rămâne mereu o sugatoare de pulisoare, și tarfa orașului,am mai repeta odata, finalizarea în gurita aia a ta când o umpleam și cred ca îți rămânea și prin masele:))

nu te privește pe tine ce sunt eu și ce voi rămâne. Nu stau sa ma cobor la nivelul tău.o seara buna
Postat

Rog un moderator sa îmi șteargă pozele și sa treacă contul la inactive.nu mulțumesc

Postat

Bai idiotule , te ai gandit vreo secunda ca poate din cauza unora ca tine pleaca ? Sa plece si Maya , Adelina sau Maria sa vedem cu ce ramanem ! Inteleg e opinia ta dar fata ne a tratat cu respect si cred ca merita la randul ei acelasi lucru .

• Like 3
Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

Rog un moderator sa îmi șteargă pozele și sa treacă contul la inactive.nu mulțumesc

maria dar de ce te retragi ce s a intamplat ?
Postat

Sa te cobori la niveleu meu sau sa ma cobor eu la al tău, dar e sub nivelu marii :)zdreanto, ce a zis, ți ai a rupt pizda pana acum și de acum te crezi Sfânta nu vrei sa iti apară pozele pe un site de nimfomane.... Trarfa dracu sa cumințit, ia vezi zdreanto, nu ti a rămas resturi de pula prin gura......asta e eticheta ta de acum, și ca rămâne pe vecie, tarfa orasului, ca pana la urma cred ca tot Putestiu te a futut, și nu numai:))

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Sa te cobori la niveleu meu sau sa ma cobor eu la al tău, dar e sub nivelu marii :)zdreanto, ce a zis, ți ai a rupt pizda pana acum și de acum te crezi Sfânta nu vrei sa iti apară pozele pe un site de nimfomane.... Trarfa dracu sa cumințit, ia vezi zdreanto, nu ti a rămas resturi de pula prin gura......asta e eticheta ta de acum, și ca rămâne pe vecie, tarfa orasului, ca pana la urma cred ca tot Putestiu te a futut, și nu numai:))

Ce te deranjeaza pe tine,ca nu inteleg?Daca a hotarat sa se retraga pentru a se orienta spre alta activitate sau a avea o relatie care e problema ta

Esti beat sau drogat de ai reactia asta schizofrenica?

• Like 5
  • Minus 4
Postat

maria dar de ce te retragi ce s a intamplat ?

bună.vreau sa fac altceva pentru viata mea atâta tot :)
  • Like 2
Postat

Te felicit si-ti doresc succes in tot ceea ce faci cu placere.

Meriti si poti mai mult de la viata

Sky's the limit !

Multumesc pentru timpul acordat:)

• Like 1
Postat

Te felicit si-ti doresc succes in tot ceea ce faci cu placere.

Meriti si poti mai mult de la viata

Sky's the limit !

Multumesc pentru timpul acordat:)

mulțumesc frumos :*
Postat

Da, si eu te felicit chiar merti mult mai mult de la viata, ești o fata extraordinara, nu era pt tine meseria asta, o fata atât de finuta și drăguță, sper se reușești ce ti ai propus sa faci.

• Like 1
Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

foarte bine Maria te felicit si iti doresc numai bine in tot ceea ce vrei sa faci . te pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...