xxx.xxx Reputație: 816 Postat August 9, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat August 9, 2015 ELA 35 ani, draguta, sociabila, ofer masaj Taoist, relaxare si rasfat la tine sau la hotel, 0721788094 100 L
xxx.xxx Reputație: 816 Postat August 27, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat August 27, 2015 ELA, 35 ani, draguta, sociabila, ofer masaj taoist, relaxare si rasfat la tine sau la hotel, tao massage at you or at the hotel 0721788094 120 L ora
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Septembrie 2, 2015 salut a apelat cineva la serviciile doamnei ?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 10, 2015 Am apelat-o eu la telefon pt detalii . Voce foarte placuta ( se vede ca e o femeie matura , in sensul bun al cuvantului ) , insa din pacate mi-a insirat o gramada de detalii referitoare strict la masajul taoist . Am ascultat rabdator , iar la finalul expunerii , cand am intrebat daca se poate si altceva ( a se citi fut ) in afara de Masaj , a ras si mi-a zis ca pt asta sunt anunturi cu zeci de fete . Cum nu ma pasioneaza masajul , am multumit si am zis pass . Pentru amatorii de Masaj poate fi o optiune . Cum futul nu intra in meniu , nu am intrebat si daca poza este reala ca nu ma mai interesa .
tonytherock Reputație: 4 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Am sunat la nr din anunt, imi a raspuns o doamna dar a zis k nu face nici un fel de masaj si este sigur o greseala.. end of story!
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 E clar.... s a maritata!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum