Sari la conținut

No name 0751876247

Vizitator haubaupau

Postări Recomandate

Vizitator haubaupau
Reputație: 0
Postat

Buna dragi colegi... rasfoind ziarul mi.a venit pofta de.o escapada ... am sunat la 2 3 numere vazand oferta si piata si am ramas la o domnisoara care m.a invitat in spate la banca transilvaniei 'republicii ' intr.o garsoniera micuta dar curata... bloc cu 4 etaje .. etajul 3.... am ajuns la dameza mi.a cerut 100 ron op np o finalizare sau 150 o jumate de ora 2 finalizari.... am optat pt o finalizare op np ... m.am dezbracat , a dat si ea jos tot si a incrput cu un oral mecanic in forta pana ce i.am zis eu sa l ia mai usor ca e dureros ce face ea si il raneste... dupa care am treecut la misionar , lady on top diferite pozitii... fata foloseste lubrifiant, eu am vrut sa ma joc cu pasarica ei dar nu m.a lasat ... e putin larga sau ma rog poate nu.s eu destu de dotat :))) in fine lady on top se misca bine dar prea in forta , vrea sa te termine rpd :| si acum verdictul.... op -4 , np 7 , gfe 1 , mirosuri nimic suspect , papuci de baie ninci... prosop in baie jegos ... :-| total 80 de ron negociat :)) spor la lovit :)) apropo nu a vrut sa se prezinte ... orar de dimineata pana la 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.