Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna, am ajuns pe acest site si in sfarsit dau de cineva care sa imi satisfaca si mie fetish-ul. Te intreb fara perdea si fara sa mai ma retina nimic, Vreau sa vin sa fac pentru prima data scato. Am facut doar uro atunci cand am apelat la cate o fata. Nu stiu daca voi putea sa fac din prima, dar imi doresc foarte mult..Nu stiu pur si simplu imi doresc sa devin un sclav care sa vine periodic , saptamanal pentru asa ceva. Da vreau sa incep sa mananc....tot..Imi caut o stapana curata...Astept un mesaj azi si cateva poze aici...am citit si comentariile de mai sus si..unul spune ceva altul ...Sincer cateva poze cu fizicul...mai nud, goala...cum vrei oricum..indiferent ce crezi ...recunosc...ca o fac cand le voi vedea...dar sigur o sa imi doresc sa mananc si sa inghit..asta nu se poate face doar prin poze...vreau REAL sa inghit..Astept un raspuns de la tine si cateva poze pe mail..te implor si insist ptr a te cauta...multumesc anticipat

Link spre comentariu

Stapana Delia!
Visul de a ajunge la ea mi sa indeplinit!Dupa multe incercari nereusite ea fiind ocupata cu mai multe servicii si avand un  program destul de scurt mi-a luat ceva timp sa prind 1h libera.
Dupa cateva mailuri trimise catre ea spunandu-i exact ce fantezii si limite am ne-am inteles si am stabilit ziua si ora care a fost respectata de ambele parti.
Profilul i l-am gasit pe stapane.ro dar acolo era incomplet,nu scria serviciile asa ca initial cunoasterea sa facut prin mail.
Ma asteptat exact cum mi-am dorit si asa cum mi-am inchipuit-o.Pozele de la profil sunt ale ei ,ii apartin.Eu am primit ce am cerut cu accent mult pe atitudine vulgara,umilire verbala,scuipat,injurat ma facut wc ul ei mi-a implinit visul ,a maturat cu mine toata casa m a recompensat si cu pisatul ei pe care am fost obligat sa l inghit pana la ultima picatura.Am facut cunostiinta si cu jucariile ei ‚cateva vibratoare strapon pe care ma obligat sa l curat dupa ce la folosit la mine in fund .Cea mai tare faza pe care mi-a facut-o a fost cand m am trezit obligat sa nu comentez ma infasurat tot intr-o folie de plastic si ma legat cu o sfoara de numai putea nici sa respir,ce credeti ca a facut?ma asezat langa pat ma obligat sa ma tarasc ca un catel exact asa sa exprimat si a luat laptopul sa asezat comod in pat cu picioarele pe fata mea ,fara sa o intereseze de mine sau de soarta mea isi citea linistita mailurile si asculta muzica fuma si scruma la mine in gura si din cand in cand mai imi tragea cate o flecma sa nu mi se usuce gatul.
Dupa cateva minute bune in care nu am comentat nimic imi spune ca sa plictisit teribil de fata mea si ma desfacut de toate cele si ma trimis si ma spal ca puteam cica a pipi ,reaspectat cerinta ei mam igienizat putin ca parca imi doream sa plec cu mirosul imputit pe care il aveam de la toate cele .
Pentru mine Delia este exact ce mi-am dorit sa gasesc la o stapana.Sper ca nu am deranjat pe cineva ca am detaliat toata  sedinta.
O recomand celor ce stiu ce inseamna o sedinta bdsm.
Cadoul :300Lei

• Like 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...