sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2015 http://45.media.tumblr.com/22b37d3ec67f39a8d6c6639af6168c1d/tumblr_nz5x6wbC0c1uasopro1_500.gif 1 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Decembrie 19, 2015 http://45.media.tumblr.com/22b37d3ec67f39a8d6c6639af6168c1d/tumblr_nz5x6wbC0c1uasopro1_500.gifasta e cea mai erotica tehnica de finalizare prin masaj 1 Link spre comentariu
ovidiux Reputație: 23 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Partajează Postat Decembrie 22, 2015 m-ai calca in picioare? Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Disponibila Link spre comentariu
zenden Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Buna, am ajuns pe acest site si in sfarsit dau de cineva care sa imi satisfaca si mie fetish-ul. Te intreb fara perdea si fara sa mai ma retina nimic, Vreau sa vin sa fac pentru prima data scato. Am facut doar uro atunci cand am apelat la cate o fata. Nu stiu daca voi putea sa fac din prima, dar imi doresc foarte mult..Nu stiu pur si simplu imi doresc sa devin un sclav care sa vine periodic , saptamanal pentru asa ceva. Da vreau sa incep sa mananc....tot..Imi caut o stapana curata...Astept un mesaj azi si cateva poze aici...am citit si comentariile de mai sus si..unul spune ceva altul ...Sincer cateva poze cu fizicul...mai nud, goala...cum vrei oricum..indiferent ce crezi ...recunosc...ca o fac cand le voi vedea...dar sigur o sa imi doresc sa mananc si sa inghit..asta nu se poate face doar prin poze...vreau REAL sa inghit..Astept un raspuns de la tine si cateva poze pe mail..te implor si insist ptr a te cauta...multumesc anticipat Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani!am revenit va astept Link spre comentariu
unsclav Reputație: 5 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 asta e cea mai erotica tehnica de finalizare prin masaj asa cu latex? Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Pe cine scuip,umilesc,leg ,palmuiesc ,penetrez,etc si eu astazi? Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Pe cine scuip,umilesc,leg ,palmuiesc ,penetrez,etc si eu astazi?Vezi Iliescu ce zice nu vrea? 3 5 Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Vezi Iliescu ce zice nu vrea?esti la uro paci si nu stim noi curcudelsau si la uro si la straponeala??????rupetzash falca de prostocea Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Pe cine scuip,umilesc,leg ,palmuiesc ,penetrez,etc si eu astazi?????????????? Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Astept sclavi supusi! Link spre comentariu
cristi2 Reputație: 5 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Sarut mana Stapana !Am incercat sa va sun mai devreme,dar nu ati raspuns!Cand va pot deranja pentru o programare ? Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Sarut mana Stapana !Am incercat sa va sun mai devreme,dar nu ati raspuns!Cand va pot deranja pentru o programare ?Buna!Am fost foarte ocupata ieri,suna-ma astazi poate gasesc 1h libera sa te primesc Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 Disponibila!Care se baga la o bataita? Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 http://stapanatadelia.blogspot.com Link spre comentariu
bdsm4all Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2016 Eu vreau o bataita Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Eu vreau o bataitaEu vreau o bataitaTe astept astazi! Link spre comentariu
mdoru Reputație: 14 Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Buna faci programari dupa o zi pe alta sau in ziua respectiva,mersi Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Buna faci programari dupa o zi pe alta sau in ziua respectiva,mersifac si de pe o zi pe alta cu conditia sa mi confirmi urmatoarea zi cu 2 3 ore inainte Link spre comentariu
mdoru Reputație: 14 Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 ok,detii instrumente specifice,maine in jur de ora 14 doresc sa te vizitez Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 ok,detii instrumente specifice,maine in jur de ora 14 doresc sa te vizitezDetin absolut tot ce trebuie nu imi lipseste nimic.Te astept! Link spre comentariu
cristi2 Reputație: 5 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Stapana Delia!Visul de a ajunge la ea mi sa indeplinit!Dupa multe incercari nereusite ea fiind ocupata cu mai multe servicii si avand un program destul de scurt mi-a luat ceva timp sa prind 1h libera.Dupa cateva mailuri trimise catre ea spunandu-i exact ce fantezii si limite am ne-am inteles si am stabilit ziua si ora care a fost respectata de ambele parti.Profilul i l-am gasit pe stapane.ro dar acolo era incomplet,nu scria serviciile asa ca initial cunoasterea sa facut prin mail.Ma asteptat exact cum mi-am dorit si asa cum mi-am inchipuit-o.Pozele de la profil sunt ale ei ,ii apartin.Eu am primit ce am cerut cu accent mult pe atitudine vulgara,umilire verbala,scuipat,injurat ma facut wc ul ei mi-a implinit visul ,a maturat cu mine toata casa m a recompensat si cu pisatul ei pe care am fost obligat sa l inghit pana la ultima picatura.Am facut cunostiinta si cu jucariile ei ‚cateva vibratoare strapon pe care ma obligat sa l curat dupa ce la folosit la mine in fund .Cea mai tare faza pe care mi-a facut-o a fost cand m am trezit obligat sa nu comentez ma infasurat tot intr-o folie de plastic si ma legat cu o sfoara de numai putea nici sa respir,ce credeti ca a facut?ma asezat langa pat ma obligat sa ma tarasc ca un catel exact asa sa exprimat si a luat laptopul sa asezat comod in pat cu picioarele pe fata mea ,fara sa o intereseze de mine sau de soarta mea isi citea linistita mailurile si asculta muzica fuma si scruma la mine in gura si din cand in cand mai imi tragea cate o flecma sa nu mi se usuce gatul.Dupa cateva minute bune in care nu am comentat nimic imi spune ca sa plictisit teribil de fata mea si ma desfacut de toate cele si ma trimis si ma spal ca puteam cica a pipi ,reaspectat cerinta ei mam igienizat putin ca parca imi doream sa plec cu mirosul imputit pe care il aveam de la toate cele .Pentru mine Delia este exact ce mi-am dorit sa gasesc la o stapana.Sper ca nu am deranjat pe cineva ca am detaliat toata sedinta.O recomand celor ce stiu ce inseamna o sedinta bdsm.Cadoul :300Lei 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 daca n-ai bagat si botu la namol te-ai dus degeaba ))) 12 1 Link spre comentariu
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 daca n-ai bagat si botu la namol te-ai dus degeaba ))) excelent raspuns!! chiar am alta perspectiva acum! Link spre comentariu
Postări Recomandate