rr92 Reputație: 147 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 8, 2015 Ma guvernu a cazut lumea iese in strada si voi ce plm faceti )
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 9, 2015 ca nu aveti bani nici de o franzela ce sa mai zic de big-uri ca aveti mararu la pula mai mare ca a lu bunicamea ))) ce este big-ul ??????? ala de la podul de butelii ?????????????? 2 3
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 9, 2015 ce este big-ul ??????? ala de la podul de butelii ??????????????Da, probabil la magazinul big se refera
biankaaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Noiembrie 9, 2015 da' tu nu vezi cat aberezi? cica nu ai nevoie de bani.. da' atunci ce draq o sugi pe bani eu ti-am mai zis in alte postari ca figurile nu-ti aduc nimic bun.. si nu te lua de mana cu asta a carui topic e, ca asta e o penala rau de tot.. tu esti mai sus decat ea.. asta nici sa scrie nu stie uite: "stergete la gura dupa ce lingeti lindicurile excortelor !" cu cate persoane vb ea in fraza asta? incepe ca si cum vb cu 1 persoana, da' termina fraza ca si cum ar vb cu mai multe persoane bai lindicu principesei ce te crezi ? prea intelectual te dai dar cred ca puti de prost ce esti , cine pizda mea te crezi bai geamantan si daca ne futem pe bani care este schema ma ? bai nebunilor numai eu si rocsana suntem aici ? sunt si altele ma nebunule alea terminatele , wc-urile pe bani putini alea care le puneti in top comentatile nu pe noi . cu respect ma pis pe tine ! 2
biankaaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Noiembrie 9, 2015 hai fomila lu´ mama veniti la mama sa va dea cate 50 de euroi sa va lipesc ciocu ))) voi GEN :
biankaaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Noiembrie 9, 2015 sa inteles ? asa se face !!!
futaciosulno1 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Postat Noiembrie 9, 2015 Salutare ! asta este prima mea recenzie am decis S-o fac aici pe topicul Biancăi ! mie imi plac femeile mai înțepate si dupa ce am văzut ce se petrece aici pe topicul asta m-am decis S-o sun pe Bianka bun .. sun o data nu Răspunde ... mai sun o data si spre surprinderea mea o voce foarte calda imi Răspunde am facut o programare si am si plecat ! Ajung fata ma ghidează la telefon urc la ea in apartament un apartament foarte frumos de lux as spune într-un bloc rezidențial foarte frumos un miros foarte plăcut in apartament ! .. imi comunica 150 fin 30 de min si ma duc la dush baia foarte foarte misto am facut un dush m-am șters si am trecut la treaba am început cu niste mângâieri ca apoi Bianka sa coboare usor in jos si sa înceapă oralul , un oral foarte bun cu niste tente GFE sa jucat in jur de 10 min cu cocoșelul meu dupa care am trecut la normal , ia peste mine are niste contre de te leșina mai pe românește am mai stat umpic asa asa dupa care pe la spate din păcate cocoșelul meu nu a mai putut si a răbufnit in balonas din păcate ! a fost o experiența foarte frumoasa pentru mine ! asa ca dragi furăciosi nu mai comentați si mergeți la futut ! multi dintre noi comentează dupa spusele altora ! mergeți voi si cunoașterile si dupa comentați ! ai ca am scris cam mult sa trecem la note 👿 Locația 9 din 10 Oralul 8 din 10 Normal cu părere de rau ca nu am apucat mai mult 7 din 10 Bianka foarte frumoasa sâni frumoși păsărica frumoasa !V-am pupat 💋💋💋
biankaaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Noiembrie 9, 2015 Salutare ! asta este prima mea recenzie am decis S-o fac aici pe topicul Biancăi !mie imi plac femeile mai înțepate si dupa ce am văzut ce se petrece aici pe topicul asta m-am decis S-o sun pe Bianka bun .. sun o data nu Răspunde ... mai sun o data si spre surprinderea mea o voce foarte calda imi Răspunde am facut o programare si am si plecat !Ajung fata ma ghidează la telefon urc la ea in apartament un apartament foarte frumos de lux as spune într-un bloc rezidențial foarte frumos un miros foarte plăcut in apartament ! .. imi comunica 150 fin 30 de min si ma duc la dush baia foarte foarte misto am facut un dush m-am șters si am trecut la treaba am început cu niste mângâieri ca apoi Bianka sa coboare usor in jos si sa înceapă oralul , un oral foarte bun cu niste tente GFE sa jucat in jur de 10 min cu cocoșelul meu dupa care am trecut la normal , ia peste mine are niste contre de te leșina mai pe românește am mai stat umpic asa asa dupa care pe la spate din păcate cocoșelul meu nu a mai putut si a răbufnit in balonas din păcate ! a fost o experiența foarte frumoasa pentru mine ! asa ca dragi furăciosi nu mai comentați si mergeți la futut !multi dintre noi comentează dupa spusele altora !mergeți voi si cunoașterile si dupa comentați ! ai ca am scris cam mult sa trecem la noteLocația 9 din 10Oralul 8 din 10Normal cu părere de rau ca nu am apucat mai mult 7 din 10Bianka foarte frumoasa sâni frumoși păsărica frumoasa !V-am pupatuite un domn adevarat ! tu ai fot ieri la mine stiu sigur te pup si te m ai astept ! imi pare rau ca nu sunt toti ca tine ar fi fost frumos pt toti ! 2
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2015 Vad ca esti fan #NoapteaTarziu
neagigel Reputație: 85 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Noiembrie 9, 2015 ORAL CU TENTE GFE? chiar ca esti proasta 3
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 9, 2015 uite un domn adevarat ! tu ai fot ieri la mine stiu sigur te pup si te m ai astept ! imi pare rau ca nu sunt toti ca tine ar fi fost frumos pt toti ! nu e nevoie sa iti faci cont nou si sa scrii recenzie falsa de pe el, lasa membrii reali sa le scriete pup 11
beethoven13 Reputație: 133 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 9, 2015 Fi sigur . Analfabeta lu mamica... asa se scrie `fii` la cum ai vrut tu sa transmiti... 4 clase daca le faceai erau de ajuns incat sa stii lucru asta, dar se pare ca nici pe alea nu le ai.....
biankaaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Noiembrie 9, 2015 Analfabeta lu mamica... asa se scrie `fii` la cum ai vrut tu sa transmiti... 4 clase daca le faceai erau de ajuns incat sa stii lucru asta, dar se pare ca nici pe alea nu le ai.....chiar ca sunteti prosti ! toti ma pis pe situl vostru si pe voi ! 1 2
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 9, 2015 de ce te-ai suparat asa bianka ? 1
giani1480 Reputație: 592 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Noiembrie 9, 2015 Oral cu tente de gfe? Nu am vrut sa intervin ca nivelul discutiei e prea jos, dar am ras cu lacrimi! Esti varza murata!
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 9, 2015 chiar ca sunteti prosti ! toti ma pis pe situl vostru si pe voi !biankaaa te iubesc la nebunie mai zine ceva
biankaaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Noiembrie 9, 2015 Oral cu tente de gfe? Nu am vrut sa intervin ca nivelul discutiei e prea jos, dar am ras cu lacrimi! Esti varza murata! varza e mata !!!
biankaaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Noiembrie 9, 2015 ha ha ati banat clientu cand ati vazut ca a lasat un comentariu frumos josss cu voi terminatilor ! ati vazut ca nu e unul ca vai comentati pt bani si lati banat ! bravoooooo felicitari cersetorilor !!!!!!!! 1 1
biankaaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Noiembrie 9, 2015 nu stiu dece nu ma banati si pe mine ))) ca si asa eu nu fac bani cu voi ) cersetorilor !Pachete pachete le-ati dat la excorteLa alea cocheteLe-ti dat si-un X6 ca sunt prea frumoaseSi periculoase https://www.youtube.com/watch?v=TwtSlMaxWZo
beethoven13 Reputație: 133 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 9, 2015 chiar ca sunteti prosti ! toti ma pis pe situl vostru si pe voi ! si noi pe tine, din avion :bye mars pe centura, iti sta mai bine acolo!
lovele Reputație: 55 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Ual Strit Oras:Ual Strit Postat Noiembrie 9, 2015 varza e mata !!!Se scrie varza ești mata că nu e mai mulți.Dacă ai vrut să zici altceva,tastează când înveți să scrii. 1
cevadivin Reputație: -2 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2015 bianka vin si eu pe la tine? ce zici?
sorinu Reputație: 3230 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Noiembrie 9, 2015 sigur nu o sa mai poata dormii noaptea ca te duci tu la ea.
cevadivin Reputație: -2 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2015 sigur nu o sa mai poata dormii noaptea ca te duci tu la ea.sa inteleg ca vorbesti intepat cu mine sorinule?
marius171 Reputație: 283 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 fata asta cred ca are putin retard mintalisi face singura recenzii, isi multumeste singura pentru recenzie, primeste ban pe contul fals, apoi ne face prosti ))))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum