johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 Ah, si tu incerci sa il copiezi.Dar nu prea iti iesede unde stii ca nu imi iese ? te-am futut si nu esti multumit?
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 https://en.wikipedia.org/wiki/John_Holmes_(actor)poate imi iese bine cand il copiez.. 1
senad82 Reputație: 74 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2018 Cand am zis ca e pe fuga si nu face dus si totul e pe fuga am fost si injurat de unul din baieti de pe forum,nu am stat sa imi bat capul ca nu are rost,mergeti la alte fete care merita nu la domnisoara care zice ca are experienta prin europa!! O zi buna sa aveti!!
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 Cand am zis ca e pe fuga si nu face dus si totul e pe fuga am fost si injurat de unul din baieti de pe forum,nu am stat sa imi bat capul ca nu are rost,mergeti la alte fete care merita nu la domnisoara care zice ca are experienta prin europa!! O zi buna sa aveti!!o zi buna sa ai si tu confrate~
malinamalinamalina Reputație: 163 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2018 Cand am zis ca e pe fuga si nu face dus si totul e pe fuga am fost si injurat de unul din baieti de pe forum,nu am stat sa imi bat capul ca nu are rost,mergeti la alte fete care merita nu la domnisoara care zice ca are experienta prin europa!! O zi buna sa aveti!! Poate tu nu te speli , văd ca tu nu înțelegi faptul ca sunt dependentă de șervețele umede asta nu înseamnă ca nu fac 20 de dush’uri pe zi , dar in fine nu stau sa ma justific la toți , clienții mei fideli știu părerea celor de vin odată la 1 an nu ma interesează ! Zi buna 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Eu cred că ne învârtim în jurul cozii, și nu rezolvăm nimic ! O poză, selfie, portret, o schiță, un desen, chiar și un mic video, cu scumpa dumneavoastră pizdă ar rezolva toate criticile celor care .. firește .. crezând că dacă imită pe unul și pe altul, știu și ce gust are mai sus numita găurică ! So .. show me your sweet pussy bb ! :)
malinamalinamalina Reputație: 163 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2018 Eu cred că ne învârtim în jurul cozii, și nu rezolvăm nimic ! O poză, selfie, portret, o schiță, un desen, chiar și un mic video, cu scumpa dumneavoastră pizdă ar rezolva toate criticile celor care .. firește .. crezând că dacă imită pe unul și pe altul, știu și ce gust are mai sus numita găurică ! So .. show me your sweet pussy bb ! :) Prezintate la usa mea și ți-o arat 🤫
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 2, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 2, 2018 Așa .. pe scară ?! iii pudicā..pi gaura cheiii 6
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2018 Prezintate la usa mea și ți-o aratFatah...io iti ântieleg pudoarea...ca stu ca iejti moi rusinoasa di fiel...da fali pi placu baetilor si aratali ! Hai bini...nu kear tata pizda...o buzica...un mot...civa...casa se oftice dujmaniii !!! :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 De asemeni, precizez că subsemnatul cunoaște în detaliu bucățica respectivă. :) Vă invitam la un gest mărinimos față de plagiatorul nostru aici prezent, "gionu'". Cu toată sinceritatea, să vă sărut perineul zic ! ;) Sau "fleacul" .. pentru inițiați ! ;)
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 Neafane l-ai cunoscut pe orijinalul de ma faci plajiator?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Originalul de pe nimfo zici ? :) Firește. :) Ben aceeași bere :))) Iar ăla mare mare .. îmi futea toate femeile după care mă labuiam prin 90' și ceva pe ProSieben ! Un muist ! Cert este că tu habar nu ai cum arată păsărica Mălinei ! Este ?! :) Dă o fugă, se merită !!! :)
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 mie imi place ciucas pe format nou, si la malija zici tu ca se merita?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Se merită, dar să nu îi spui că ești gionu'. :)
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 Hai sa clarificam , eu sunt un fan John Holmes.. restul sunt povesti. 1
talibanu Reputație: 9778 Postat Noiembrie 2, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 2, 2018 de unde stii ca nu imi iese ? te-am futut si nu esti multumit?Iti multumesc pentru avansurile repetate (mai pe ocolite dar...te inteleg, nu poti sa le zici chiar asa pe fata) dar sa stii ca nu sunt interesat de futaiuri b-b ci doar de sex si futai b-f sau f-b (daca intelegi ce vreau sa zic). Te rog sa nu mai insisti si iti urez succes in continuare in cautarea unui baiat care sa iti satisfaca nevoile ;) 1
talibanu Reputație: 9778 Postat Noiembrie 2, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 2, 2018 M-am balbait 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Hai sa clarificam , eu sunt un fan John Holmes.. restul sunt povesti.Care din JH ?! Nimfo sau mergi pe originale ?! :)
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 Ah, si tu incerci sa il copiezi.Dar nu prea iti iesenu ti-am zis nimic pana nu ai inceput cu "ah-uri" ce facusi te scremeai ?? ah uh ah..
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 Care din JH ?! Nimfo sau mergi pe originale ?! :)alegerea ta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Vezi tu .. alegerea mea e făcută. Cumva cred că ești femeie .. după limbaj ..
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 Vezi tu .. alegerea mea e făcută. Cumva cred că ești femeie .. după limbaj ..orice e posibil pe nimfomane. 1
talibanu Reputație: 9778 Postat Noiembrie 2, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 2, 2018 nu ti-am zis nimic pana nu ai inceput cu "ah-uri" ce facusi te scremeai ?? ah uh ah..Da, cand fac caca uneori ma screm, dar din nou, daca ai fantezii scato, te rog sa le discuti cu o domnisoara si nu cu mine pentru ca nu sunt interesat de astfel de oferte ;)
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 2, 2018 pai ei vad ca tu tot insisti ca eu as incerca sa te penetrez, bagi lumea la banueili oricum stii ca talibanii isi trag cu camile?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum