roli Reputație: 82 Postat August 11, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 11, 2015 Nou,roscata - 0753354735100/fin200/haccepta saruturi :Da Vrand sa cunosc noi taramuri in care se ascund printese,am luat JB bihorean si am inceput sa-l rasfoiesc pana am gasit-o pe aceasta roscata,am sunat la ea a raspuns din prima si m-am programat in 5 min la ea,tin sa precizez faptul ca locatia e vis a vi de mc'donalds Nufaru. Ajuns in locatie o gasesc pe ea 1,65/50 kg/20 de ani frumoasa la fata sani medii dar perfecti,fund maricel si tare intr-o tinuta provocatoare.Am achitat cei 100 de lei si am inceput dirtect (nu mai aveam rabdare) cu saruturi (la inceput mi-a precizat faptul ca am 20 de min ca poate vine deja altu,dar,intr-un final,ea n-a mai tinut aproape deloc cont de asta),oral nu am mai facut si am trecut direct la normal de data asta,si vine ea prima peste mine lady on top,dupa care am terminat in pozitia asta in 5-10 min. Si acum notele:Locatie: 10 apartament curat,pat dubluAspect: 9,5 destul de placuta la corp si la fataAtitudine: 10 e draguta cu tine,e amabila,etcOral: -Normal: 10 se misca bine fata 7
Vizitator ispithotfire Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Nou,roscata - 0753354735100/fin200/haccepta saruturi :Da Vrand sa cunosc noi taramuri in care se ascund printese,am luat JB bihorean si am inceput sa-l rasfoiesc pana am gasit-o pe aceasta roscata,am sunat la ea a raspuns din prima si m-am programat in 5 min la ea,tin sa precizez faptul ca locatia e vis a vi de mc'donalds Nufaru. Ajuns in locatie o gasesc pe ea 1,65/50 kg/20 de ani frumoasa la fata sani medii dar perfecti,fund maricel si tare intr-o tinuta provocatoare.Am achitat cei 100 de lei si am inceput dirtect (nu mai aveam rabdare) cu saruturi (la inceput mi-a precizat faptul ca am 20 de min ca poate vine deja altu,dar,intr-un final,ea n-a mai tinut aproape deloc cont de asta),oral nu am mai facut si am trecut direct la normal de data asta,si vine ea prima peste mine lady on top,dupa care am terminat in pozitia asta in 5-10 min. Si acum notele:Locatie: 10 apartament curat,pat dubluAspect: 9,5 destul de placuta la corp si la fataAtitudine: 10 e draguta cu tine,e amabila,etcOral: -Normal: 10 se misca bine fata Cam nasoala treaba cu 20 de minute, dar in rest pare ok. Poate trec zilele astea pe la ea din moment ce stau la doi pasi
cocaine. Reputație: 5 Postat August 12, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 12, 2015 Daca mai ajunge careva pe la ea , sa vina si cu niste poze sa vedem despre ce-i vorba.
mirceasex Reputație: -663 Postat August 12, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 12, 2015 Nou,roscata - 0753354735100/fin200/haccepta saruturi :Da Vrand sa cunosc noi taramuri in care se ascund printese,am luat JB bihorean si am inceput sa-l rasfoiesc pana am gasit-o pe aceasta roscata,am sunat la ea a raspuns din prima si m-am programat in 5 min la ea,tin sa precizez faptul ca locatia e vis a vi de mc'donalds Nufaru. Ajuns in locatie o gasesc pe ea 1,65/50 kg/20 de ani frumoasa la fata sani medii dar perfecti,fund maricel si tare intr-o tinuta provocatoare.Am achitat cei 100 de lei si am inceput dirtect (nu mai aveam rabdare) cu saruturi (la inceput mi-a precizat faptul ca am 20 de min ca poate vine deja altu,dar,intr-un final,ea n-a mai tinut aproape deloc cont de asta),oral nu am mai facut si am trecut direct la normal de data asta,si vine ea prima peste mine lady on top,dupa care am terminat in pozitia asta in 5-10 min. Si acum notele:Locatie: 10 apartament curat,pat dubluAspect: 9,5 destul de placuta la corp si la fataAtitudine: 10 e draguta cu tine,e amabila,etcOral: -Normal: 10 se misca bine fatafake 3
vladyr49 Reputație: 61 Postat August 16, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 16, 2015 A mai fost cineva la ea sau e 'fake' ?
brokoli Reputație: 3273 Postat August 17, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat August 17, 2015 De ce nu ne spui tu cateva detalii, "VladyR49". Pune la bataie 200 lei, 10 minute pe net ca sa scrii recenzia, si iacata ca vom fi toti fericiti.Te bagi? 3
vladyr49 Reputație: 61 Postat August 17, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 17, 2015 Daca nu e fake si e pe gustul meu va spun cate detalii vreți ) 1
scristy Reputație: 711 Postat August 19, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 19, 2015 Nu e fake. Citind recenzia am salvat numarul si s-a ivit sa am comisioane de facut in nufarul. Am sunat-o fiind hotarat ca daca nu-mi place cum arata sa nu raman. A raspuns si mi-a dat ca punct de reper Mcdonalds blocurile de vizavi care se renoveaza. Ajuns la apartament mi-a deschis o domnisoara tanara roscata draguta bine proportionata si m-am decis sa raman avand chef de un fast fuck timpul meu fiind limitat. Apartament cu 3 camere decomandat si 2 bai situate una langa alta e departe de a fi lux. In living mergea televizorul iar usa de la bucatarie era inchisa. La domnisoara in camera iar mergea televizorul se uita la STAR ? . In baia unde am facut un dus de reimprospatare (am primit prosop) nu merge wcul ci in cel de langa merge, iar intrerupatorul de la bec trebuie apasat tare ca face figuri ) .Camera unde are loc actiunea are pat dublu si e curat. M-am intins in pat si a inceput cu un oral neprotejat gen Crina , dupa cateva minute i-am zis sa puna prezervativul si s-a pus peste mine .Am intrebat-o de CIM si a zis ca mai trebuie in plus 50 lei pentru asta. Urmatoarea pozitie a fost capra unde a inceput sa geama si m-am terminat . Am primit servetel si i-am sugerat sa-si puna poze cu corpul ca arata bine dar a zis ca n-are timp momentan sa-si faca poze. La iesirea din apartament am auzit o voce de femeie vorbind la telefon in bucatarie. Pe mine nu m-a deranjat dar s-ar putea pe altii sa-i deranjeze (probabil de aceea mergea TVul si in living). Locatie:7Igiena 9Normal s-a miscat bine 8Aspect 8/9Atitudine 8/9 a fost draguta fara fiteOral 6/7Tarif 100 lei finalizarea OP/ON cu NP,150 lei cu CIM, 200 lei ora 9
balut Reputație: 461 Postat August 19, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat August 19, 2015 Hello,Bifat si eu la domnisoara, pt ca aveam "acoperire" in zona.Am sunat si mi-a dat ca punct de reper Mac, Nufarul, locatia fiind pe Ciheiului.Ajuns la interfon a spus sa formez repede ca altfel se formeaza alt numar, urcat in lift (am crezut ca raman blocat) si mi-a deschis usa o tinerica roscata cu parul lins, in fusta mini si maieu. La fata e dragutica, corpul slim, sanii micuti .M-a invitat in dormitor, unde fara prea multe vorbe a inceput sa se dezbrace, asa ca am mai glumit eu putin ca sa nu fie intalnirea prea seaca.A inceput cu un ON destul de bun, cu lins dar fara fara deep, montat apoi un prezervativ cu striatii si s-a urcat deasupra pt un LOT destul de rapid,mai scotea gemete din cand in cand, pana a spus sa schimbam pozitia ca o dor picioarele. Am mers intr-o "misiune" apoi pe la spate unde mi s-a parut a fi foarte stramta, de alfel am si terminat in .Primit servetele umede pt igienizare, ea s-a invelit in prosop, spunea ca intra la dus.La plecare a spus ca ma asteapta sa revin.Jurizare:Igiena: 9 facuse duslocatie: 8 nu am vizitat baiaAspect: 8 Oral: 7/8 Normal: 8 stramta si activaGFE: 7 amabila, e cam timidaTarif: am 8at pt un nr la 100 leiDe recomandat: da 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum