Sari la conținut

Raluca 0734032665

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna ma numesc Raluca vrei sa ai o seara de neuitat ?! Atunci hai sa ne vedem si voi face din tine ce nai visat vreodata . Suna.ma si nu vei regreta . Doar deplasari te puup :* !

• Oras:constanta
Postat

Buna ma numesc Raluca vrei sa ai o seara de neuitat ?! Atunci hai sa ne vedem si voi face din tine ce nai visat vreodata . Suna.ma si nu vei regreta . Doar deplasari te puup :* !

Nai?

N-am!!

• Telefon: ovidelboss
Postat

Detalii te rog oferta completa cu tarife. Eventual si niste poze.

Postat

Este un milon numaru si un milon jumate ora plus taxiu meu :* ! Oral neprotejat normal protejat diferite poziti masaj :* .

Postat

Scuze de offtopic. Chear nu ai inteles sau nu vrei sa intelegi oferta cu ce oferi si la ce preturi. Si poze nu poză adica mai multe.

Postat

Si eu ti.am zis destul de clar preturile si ce ofer ;) si poze nu pot sa pun mai multe o sa incerc imediat :* ;)

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Raluca, ai avea sanse mai bune sa te sune lumea daca ai posta intr-un singur post o prezentare mai detaliata a ta. Cateva poze sugestive, varsta, inaltimea, numarul de kg.

Detalii despre ce faci si ce nu. Esti incepatoare sau nu.

(Oral, protejat/ne, finalizare orala sau nu, pe fata sau pe corp, anal, sarut permis sau nu, cunilingus, anilingus etc

E important un post complet in prima pagina a topicului, pentru a putea fi citit usor si ulterior.

Multumesc

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

azi te-am sunat toata dupa amiaza, daca ai un nr nou, e bine sa ne anunti si pe noi.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pt ce doua topice, doua conturi, doua nume?

Postat

sa mori tu ca daca te vizitez imi arati buletinu ca te cheama asa ?????????????????????????????????????

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...