Sari la conținut

olteanca drumul taberei

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

O poza cu labiile caa intereseaza sa.ti fac cunnilingus

Cam multe vrei si tu. Ai participat cu ceva la acest forum, ca sa ceri ceva? Fii barbat, fa-ti programare, du-te la ea si daca iti place ramai, daca nu pleci. Esti naiv....daca posteaza una poze cu labii false, ce faci? Cui dai limbi?

WTF!

• Like 4
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Esti naiv....daca posteaza una poze cu labii false, ce faci? Cui dai limbi?

WTF!

post-167861-0-20792900-1443170450_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Imediat ma certati

Cristinel, tu ai citit astea foarte multe 2 pagini dinaintea ăsteia unde ne-ai miluit cu o postare? Ai văzut tu vreo postare a oltencei care ne-a scăpat nouă tuturor? Sau vrei să-ți pună sangre poze cu labiile lui?

Postat

Imediat ma certati

De ce nu te duci direct la olteanca? Ii spui ce ai de gand...sa iti arate labiile....etc

• Oras:Bucharest
Postat

Am sunat si am afalt ca acum locatia e in zona Lujerului.. Nu m-am putut programa pt ca avea client.

Postat

A speriat olteanca drumul taberei...acum ii sperie si pe aia din militari... :D

Postat

paranoia femeie frate:) :):

Poti sa explici un pic afirmatia de mai sus? Si mie telefonic mi s-a parut cam dusa putin, dar asa in poze arata bine capra.

• Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat

Pffff....bartai cascavalul afumat pe calcaie ! :slap2 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Ar fi mai eficient sa se spele bine in baie decat in plt, dar degeaba, ca daca pentru poze nu a facut un minim de efort, e clar nivelul de igiena, trebuie o luna de antrenament si practica pina sa ajunga sa fie OK.

Gandeste-te ca si de la un oral NP poti lua o gramada de boli de nici ea nu stie ca le are si unele nici tu nu vei stii decat prea tarziu.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Ar fi mai eficient sa se spele bine in baie decat in plt, dar degeaba, ca daca pentru poze nu a facut un minim de efort, e clar nivelul de igiena, trebuie o luna de antrenament si practica pina sa ajunga sa fie OK.

Gandeste-te ca si de la un oral NP poti lua o gramada de boli de nici ea nu stie ca le are si unele nici tu nu vei stii decat prea tarziu.

Postat

iti spun eu ca nu cred ca se spala cand i-am tras-o cand era la drumetu  a luat  un servetel umed si gata fata era ca si curata  ,

• Like 1
Postat

iti spun eu ca nu cred ca se spala cand i-am tras-o cand era la drumetu a luat un servetel umed si gata fata era ca si curata ,

Confirm!

• Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

iti spun eu ca nu cred ca se spala cand i-am tras-o cand era la drumetu  a luat  un servetel umed si gata fata era ca si curata  ,

adica a folosit metoda clasica de igienizare ... poate nu stiai dar apa si sapunul costa  :laugh2  si te si poti irita de la sapun  :slap2

Postat

imi aduc aminte cand am fost la ea  zici ca eram la intanlire   ,adica am asteptat-o eu pe ea  a venit intr-o minijupa :)))  arata bine la intuneric  ,nu stiam eu dc o ia numai pe la intuneric  si evita lumina ,ajungand la locul cu pricina am vazut-o la lumina nah acuma nu e mare frumusete dar daca eram prin zona hai sa incerc  sa vad   cam dubios blocul  si holul pana la ea era prost luminat  era  zici ca eram  int-un film horror  ,am platit atunci 50 de lei dar am fost atentionat ca   e ultima oara cand mai face sex pe 50 de lei  ,oralul slab rau de tot  patul ,ce pat frate ca nu ma lasat in pat ca daca  ne futeam pe pat se rupea ,asa ca am pus mana pe saltea si am pus-o jos :)))))  am schimbat 2 pozitii   si asta a fost  :))) mentionez ca am folosit crema nivea pt a se lubrefia ea :):):)

oral:4  fff slab rau 

fata :4 plina de vanatai  

de recomandat nu stiu eventual daca nu vrei sa fac o laba  te duci la ea :))

• Like 6

Postat

Am vizitat-o in locatia de la lujerului.. program primul venit, primul servit, 60 finalizarea cam 40 min dtd.. ea cel mult comuna, o moara stricata cu o mie de intrebari.. locatie din filmele lui Nicolaescu..epoca gheorghiu dej.. miros greu, prosoape de unica folosinta(++).. actiunea s-a rezumat la un nr de rodeo caprita epuizant.. desi geme fals, incepuse s-o prinda treaba pe final.. plus pentru curul teapan.. in rest nici macar mediocru.. taraf tv, intuneric, vanatai ciudate.. nu mai dau note ca n-o trec clasa.. nu recomand.. nici pentru curiosi.. nu-i nebuna, doar joaca un rol.. plecand de la ea mi-am amintit de caminul de la Electroputere.. ce vremuri..telegrafic ptr ca telefon.. chapeau!

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.