Sari la conținut

Nicole relax & pleasure

Postări Recomandate

Postat

in clipa in care ne crezi prosti....esti mai ceva ca noi!!! penibile ca voi vin si pleaca de pe forumul asta...noi ramanem aici si nu facem altceva decat sa ne amuzam cand vedem ca apare cate una cu strategii noi... daca intelegi ceea ce vreau sa spun..cu toate ca sunt sigur ca nu :)))

• Oras:Galati
Postat

in clipa in care ne crezi prosti....esti mai ceva ca noi!!! penibile ca voi vin si pleaca de pe forumul asta...noi ramanem aici si nu facem altceva decat sa ne amuzam cand vedem ca apare cate una cu strategii noi... daca intelegi ceea ce vreau sa spun..cu toate ca sunt sigur ca nu :)))

Vorbeste frumos unu la mana si doi la mana veziti de treaba ta si nu mai ma fa penibila pe mine si alte fete ca nu esti in masura sa critici te fog frumos eu nu imi permit sa te critic deoarece numi permig sa vb urat cu persoane pe care nu le cunosc

Chiar nu ma afecteaza ce comentarii imi lasi tu mie nustiu despre ce strategii vorbesti si ce mai insinuezi tu serios

Postat

draga noastra!!! acesta este un forum in care noi barbatii ne dam cu parerea si criticam iar voi curvele va puneti anunturi sa va futeti pe bani....si anume pe banii nostri..ca sa fiu un pic mai direct asa...ce te cufuresti asa? poate de futut te futi bine ca de scris...lasa de dorit..nu avem de unde sti asta. dar lasa-ne pe noi sa ne dam cu parerea si chiar sa criticam. daca nu iti convine du-te si puneti anunturi pe stalpi..

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Unii e PROSTI tare de tot.... :D 

Mai ceva ca la balci .... :D 

• Minus 3
Postat

Colega ta de anul trecut nu mai presteaza ?  anu trecut am fost pe la ea inca nu am uitat fundul ala. 

Postat

Buna dragilor am revenit in forte am fost plecata doua luni dar acum am revenit in frumosul meu oras !

Ma puteti contacta la numarul de telefon 0755328586

Va pup si scuzati-ma ca nu am raspuns la telefon o perioada

Va pup

Postat

Tarifele le am postate in anunt :* citestel

150 lei jumatate de ora o finalizare 250 lei ora doua finalizari oral normal

Oralul o finalizare 100 lei

Postat

150 lei jumatate de ora o finalizare 250 lei ora doua finalizari oral normal

Oralul o finalizare 100 lei

Esti da'aia de lux dumneata?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.