Sari la conținut

Unde-au disparut tocurile?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

ce poate fi mai oribil decat un superb exemplar feminin,imbracat intr-o rochita sexy,nu vulgara...pantofiori,parfum de calitate finut..dar o atitudine baietoasa..gen femelele alea alpha,ciorile alea cu voci groase care isi marcheaza teritoriul

Femei cu pulă, se cheamă!

• Like 1
Postat

nu stiu despre ce vorbiti eu ma uit la poze cu grasi care se bat sau imbrancesc. ma relaxeaza si amuza. parca abia astept sa se rostogoleasca unu din ei :D :D

hmmm...te relaxeaza privitul grasilor ? Sigur esti ok?
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

ce poate fi mai oribil decat un superb exemplar feminin,imbracat intr-o rochita sexy,nu vulgara...pantofiori,parfum de calitate finut..dar o atitudine baietoasa..gen femelele alea alpha,ciorile alea cu voci groase care isi marcheaza teritoriul

Un barbat cu sprancenele pensate, freza tip "emo" si pantaloni din aceia mulati pe picior si cu turul atarnand, de parca s-ar fi cacat (literalmente) pe el...  :no2

• Like 6
Postat

Un barbat cu sprancenele pensate, freza tip "emo" si pantaloni din aceia mulati pe picior si cu turul atarnand, de parca s-ar fi cacat (literalmente) pe el... :no2

:) iti dai seama ce emotii de pizde ii incearca p-aia? Omule,nici masculul alpha nu e prea ok sa fii,dar nici o pizduta purtatoare de cocosel..trebuie o cale de mijloc,parerea mea
  • Like 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Adica te uiti la sumo?

hmmm...te relaxeaza privitul grasilor ? Sigur esti ok?

daaaa sunt ok doar ca e funny

mie chiar imi par amuzanti....

• Oras:sud
Postat

Un barbat cu sprancenele pensate, freza tip "emo" si pantaloni din aceia mulati pe picior si cu turul atarnand, de parca s-ar fi cacat (literalmente) pe el...  :no2

Aici mai poate fi vorba si de cum pune botu omu la asa-zisa moda , care i se impune din diverse laboratoare psihologice/psihotice. Liceeni parca au mai mult creier si constientizeaza mai bine libertatea cand vor sa scape de uniforma fata de diverse grupuri de adulti/adulte care se imbraca la fel parca ar fi scapati de la casa de copii

• Like 1
Postat

O femeie feminina ce detesta miscarea feminista cu tot ce preaupune ea,gasim si noi?

• Like 1
Vizitator crazy lara
Reputație: 0
Postat

O femeie feminina ce detesta miscarea feminista cu tot ce preaupune ea,gasim si noi?

Da

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

:) iti dai seama ce emotii de pizde ii incearca p-aia? Omule,nici masculul alpha nu e prea ok sa fii,dar nici o pizduta purtatoare de cocosel..trebuie o cale de mijloc,parerea mea

De ce nu e bine sa fii mascul alpha?

Postat

Daca se constientizeaza ca feminismul nu e in avantajul femeilor lucrurile se pot aseza intr-o matca mai fireasca

Vizitator crazy lara
Postat

pai da-ne detalii...spune ceva,ne lasi in suspans?

Ce detalii ar trebui sa dau?

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

nimic nu pune mai mult în evidență silueta unei femei ca o rochie

Da dar daca la rochie nu asortezi si o pereche de tocuri...degeaba. ca doar nu iese in rochie si balerini. Trebuie tocuri pt ca dau o alta forma picioarelor si curului

• Like 1
Postat

De ce nu e bine sa fii mascul alpha?

masculii alpha au o autoritate anume pe care pe mine ma irita uneori..preferi oamenii mai flexibili in gandire care vad lucrurile mai nuantat...nu pot avea o afinitate cu un om cu personalitate prea puternica,gen mihaela radulescu...stii faza aia de kkt cand le-a facut de ras pe fetitwlw alea 2,nici un om dp lumea asta nu ii putea schimba parerea...asa e cu astia care se pisa sa-si marcheze teritoriul
Postat

Da dar daca la rochie nu asortezi si o pereche de tocuri...degeaba. ca doar nu iese in rochie si balerini. Trebuie tocuri pt ca dau o alta forma picioarelor si curului

De acord

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am trecut in graba prin tara in drum spre altundeva si-am ramas dezamagit de lipsa tocurilor (aici nu ma refer la chestiile alea orbile si butucanoase de pitipoance centuristice). Am vazut maieuri (ma corectati voi ca n-am stiut niciodata cum se scrie), panatloni 3 sferturi si slapi, atat pe baieti cat si pe fete...WTF? 

Alea care pareau ca macar au "incercat" aveau balerini, cea mai infioratoare inventie din ultima vreme. Ce plm se intampla? Nu se poate ca toate sa vina de la muls vaca...

Am observat 2 extreme: ori exagerat pana la punctul de penibil, ori pur si simplu vanzatoare la piata. Asta-i noul look?

Unde-s tocurile alea pe care le auzi din spate si astepti cu drag sa vezi ce creatura produce acel sunet? Astea noi tip clear heels (cred ca asa le zice-astea, de curve) arata groaznic si nici nu scot sunete.

Chiar au disparut?

:(

Crede-ma n-am fost eu! daca vrei poti sa ma cauti in buzunare!

• Oras:aicisha
Postat

:clapp  :clapp  :clapp  :clapp

Astia generatia conect-RÎ si corina plus alte gunoaie sunt execrabili...prefer cocalarii vechi cu pantofi luciosi, treling adibao si mot de-ala colorat in fata. Ce-i mai ingrijorator e ca, majoritatea, sunt de-o varsta cu mine, in jur de 30...wtf?

• Like 3
Postat

Shawormo, nu ai aflat ce efecte negative pentru coloană și nu numai are purtatul tocurilor? Mai ales dacă muierile o fac câteva ore/zi? Fii bre și tu mai milos!  :laugh2

isi pot lua slapi si balerini in punga sa aiba la munca...

Postat

isi pot lua slapi si balerini in punga sa aiba la munca...

daca isi iau chilotei de schimb in geanta,ce intelegi tu prin asta?
Postat

daca isi iau chilotei de schimb in geanta,ce intelegi tu prin asta?

ca au mancat mancare indiana.

• Like 4

Vizitator takayama
Postat

Cocalarii aia vechi desi in multe cazuri sunt sariti de 40 ani,inca sunt pa sistem:mot geluit,tricou mulat sa se vada burta proeminenta cu gulerul ridicat sa nu-i traga curentul ,blugi skinny rupti si o pereche de ochelari de soare Versace,Gabbana,etc.,stand pe terase cu un singur suc ore in sir si vociferand cu vocalize inalte cum invart ei euroii.

:clapp  :clapp  :clapp  :clapp

Astia generatia conect-RÎ si corina plus alte gunoaie sunt execrabili...prefer cocalarii vechi cu pantofi luciosi, treling adibao si mot de-ala colorat in fata. Ce-i mai ingrijorator e ca, majoritatea, sunt de-o varsta cu mine, in jur de 30...wtf?

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...